miercuri, 2 martie 2022

Din nou pe baricadă

Suntem la începutul unei lupte crâncene, o luptă în care noi, cei care-am stat şi la precedenta bătălie împreună, vom duce greul. Ştiu că aşa va fi, dar asta nu mă sperie.

Când am început să spun despre COVID aveam apropiaţi - unii chiar din familie - care-mi spuneau că exagerez. Pe net majorittea mă înjurau. Aşa cum se întâmplă şi acum. Am rezistat propagandiştilor, am rezistat tacticilor lor bolnave şi am spus fix ceea ce am crezut. Toate „teoriile conspiraţiei” care se vedeau cu ochiul liber şi care erau contrazise doar de agresivitatea propagandei. Acum, mulţi dintre cei care mă înjurau spun că am avut dreptate. Sunt unii care chiar şi-au călcat pe inimă şi şi-au cerut, ruşinaţi, scuze. Să ne înţelegem: n-am nimic cu nimeni. Nu le port pică celor care mă înjurau cu încrâncenare deoarece, din punctul meu de vedere, înjurăturile lor sunt doar simptome ale bolii de care suferă. Sunt oameni bolnavi, intoxicaţi de propagandă. De aceea sentimentul care mă cuprinde este mai degrabă unul de milă.

De-acum însă va fi şi mai grav. Propaganda de atunci e mic copil pe lângă cea de acum. Ştiţi, în plină pandemie, armatele lumii au făcut tot felul de experimente pe populaţie. A fost un program exersat peste tot în lume. Am avut noroc să aflăm despre el deoarece canadienii au fost mai proşti şi s-au dat de gol. Însă, ceea ce nu s-a spus a fost că acelaşi tip de experimente s-au făcut în fiecare ţară din lume. Inclusiv în Rusia. Acea propagandă a început să acţioneze acum.

Iată aşa aflaţi de la televizor că ruşii trag în clădiri rezidenţiale, că bombardează spitale de copii şi grădiniţe, că împuşcă fără milă femeile şi copiii. Iar ucrainienii apar mereu ca blajini apărători ai ţării lor, care doar iau prizonieri pe care-i tratează OK. Ah, aproape că-ţi dau lacrimile. Şi să nu uit: ruşii au pierdut mii de soldaţi, ucrainienii doar civili. Ca să vezi!

Pute de la o poştă propaganda mârşavă. Ştiţi cât costă ieşirea unui ucrainian din ţară? 5000 EUR şpagă pentru vameşii ucrainieni. Corupţia cea mai băloasă iese acum la iveală. Mergeţi cu gogoşele şi cafea să-i salvaţi pe refugiaţi. Nu uitaţi însă: biletul lor de ieşire a costat 5000 EUR! Nu contează ce eşti: femeie, bărbat,copil, tânăr bătrân, sănătos sau bolnav. 5000 EUR dacă vrei să pleci! Asta pentru ucrainieni deoarece, pe lângă ei, trec fără nicio şpagă cei cu drept de liberă trecere de la stăpânul Soros: indieni, pakistanezi, nepalezi, amărâţi din Bangladesh s.a.m.d. Uite-aşa aflăm brusc că de la propaganda televizată că toată Asia se mutase în Ucraina să facă facultatea. Măi ce coincidenţă!

Vi se spune că la ruşi e tiranie şi aici e libertate. Doar de-aia vin refugiaţii aici: după libertate şi stabilitate! „Au cenzurat ruşii internetul!” - urlă o prompteristă căreia ochii îi ies din orbite. Vai, ce ticăloşie! Dar faptul că aici se cenzurează la greu în ce categorie se înscrie? OK, la ruşi e tiranie, dar aici ce este? Faptul că sunt site-uri blocate încălcându-se la modul jegos prevederile Constituţiei, din ce categorie e? Nu, băi jegoşilor, nu, n-aveţi voie să blocaţi site-uri! Nicio lege nu vă dă dreptul ăsta! Comiteţi un abuz, aşa cum aţi făcut-o de nenumărate ori până acum! Inclusiv cu prelungirea aberantă a neconstituţionalei „stări de alertă”! Şi-o să mai comiteţi nenumărate abuzuri. Ştiu asta. Vă pregătiţi să ne băgaţi iar în stare de urgenţă, jegoşilor! Ştiam, nu-i nicio noutate! Iar vreţi să ne băgaţi la coteţ, iar cu declaraţii pe proprie răspundere şi cu imnul la megafon în timp ce voi vă împrumutaţi pentru a fura. Ştiu şi ştim asta!

Însă, cu toate acestea, sunt optimist. Într-adevăr, acum mulţi se uită la mine strâmb, aşa cum se uitau şi când cu COVID-ul. Dar îşi vor da şi ei seama că am dreptate. Va fi o luptă grea, mult mai grea decât precedenta. Acum jigodiile au mult mai mult tupeu, mult mai multă experienţă. Dar ştiu că le e şi teamă! Au făcut experimente barbare pe oameni, asta le atârnă de gât ca o piatră de moară. Le e frică să nu iasă la iveală şi , de teamă se bucură că acum pot să acopere ticăloşia. Însă, acoperind o ticăloşie cu una şi mai mare, până la urmă vor cădea în propriile lor gropi, vor fi înghiţiţi de propriile minciuni.
Atât vă spun: lupta continuă. Mult mai crâncen, mult mai radical, poate chiar mult mai inegal. Dar asta nu trebuie să ne afecteze determinarea. Rămâneţi de partea adevărului! Nu pentru a fi eroi, ci pentru că aşa vă veţi uşura viaţa, evitând traumele psihice(şi nu numai!) prin care trec sau vor trece cei loviţi de otrava propagandei.

23 de comentarii:

  1. Nu ti fie teama suntem multi care gandim ca tine .Nu au ce sa ne faca .Se va termina si cu Ucraina asta si ne vom intoarce la facturile noastre ,si atunci sa vezi .Am fost sigur ca va izbucni unul din micile si multa razboaie ,dar bag mana in foc ca o sa iesim in strada cat de curand .Apropos Medvedev a avut dreptate 2100 dolari mia de metri cubi de gaze si104 dolari barilul de petrol .

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu ai incheiat bine articolul si iata o prima masura de control a presei: https://www.cotidianul.ro/senatul-a-aprobat-largirea-interceptarilor-in-romania/

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu știu dar eu am o alta întrebare ( acum când până pe 4 martie primăriile trebuie să facă tabelele cu rezerviști) din milionul de cetățeni evrei câți evrei vor fi mobilizați?; Întreb pe tru un prieten..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petrica, rezervisti tineri pot fi numai cei ce si-au ales militaria drept cariera. De cind nu mai este obligatorie, nu au mai fost generati rezervisti ca pe vremuri. Toti cei din 1990 sunt cu burti, cefe groase, obezi care gifiie si daca urca citeva scari. Este irelevant ceea ce intrebi. Oricine se poate eschiva.

      Ștergere
  4. Foarte corect!Au trecut mașina resetării în viteza a doua... Războiul... Urmează viteza a treia, bănuiesc o păruială mai mare,viteza a patra,venirea extratereștrilor și Unirea mondială sub guvernul mondial,care va expulza extratereștrii la mamițica lor...anul 2030..pace și fericire sub eternul și bunul guvern mondial.Cel puțin vom fi mulțumiți că scăpăm de citiva boșorogi globaliști din cele 20 de familii putrede de bogate,...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai omis cateva etape, intre viteza a doua si a treia: foamete, energie si combustibili cu preturi enorme, dezordine sociala: furturi, talharii, crime, etc.

      Ștergere
  5. Cand rusii vor ajunge pe Prut, vor incepe exercitii la fel de "defensive" ca scutul vesel de la Deveselu. Asa vor "negocia" cu noi. Vom avea de ales intre a fi eroi in bombardamente, ori sa iesim cu furci-topoare pentru a scapa de tradarorii de Neam si de Tara si ocupantii de la Deveselu. Lipsindu-ne curajul rascolei, fiind spalati pe creier de americanisme, vom alege sa fim eroi printre ruine fara ca macar sa fim sedusi de un "actoras-lider".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. actoras gay chiar, din cei mai spurcati.

      Ștergere
    2. Tu eu esti din categoria celor care azi au votat cu X si peste alti patru ani si-a incercat norocul cu Y !Inca nu ai inteles ca nici X si nici Y nu sunt solutii pentru NOI? Idioti pe banda rulanta , pseudocunoscatori ai geopoliticii , care nu au citit nici rahatul de manual de istorie din timpul scolii dar va dati mari geostrategi!Unde e Romania azi cu voi bravilor votanti ?

      Ștergere
  6. De postat: https://www.bitchute.com/video/CQ0jFoxZToGR/

    RăspundețiȘtergere
  7. - "Pe net majorittea mă înjurau."
    Comportamentul tipic pentru:
    "Prostul agresiv care nu are nici macar scuza de a fi prost"
    by SOV

    - "Pute de la o poştă propaganda mârşavă."
    In mod evident.

    - "toată Asia se mutase în Ucraina să facă facultatea"
    Ai uitat si despre cel putin un sfert din Africa. Veniti tot la "studii universitare". Ca si cum "printii" de prin Nigeria isi trimisesera solii sa inmaneze personal "scrisorile" cu pricina.

    - "Dar faptul că aici se cenzurează la greu în ce categorie se înscrie? OK, la ruşi e tiranie, dar aici ce este? Faptul că sunt site-uri blocate încălcându-se la modul jegos prevederile Constituţiei, din ce categorie e?"
    Revolta suprema si muia cea mai măiastră este sa-ti cumperi nume de domeniu .ru direct din registrarul din Rusia.
    Sa vedem cum il mai cenzureaza pe ala, ca este absolut banal sa blochezi un domeniu .ro de la RoTLD, unde statul roman tuna si fulgera.
    https://www.luatilamuie.ru
    hahaha!

    - "Nu, băi jegoşilor, nu, n-aveţi voie să blocaţi site-uri! Nicio lege nu vă dă dreptul ăsta! Comiteţi un abuz, aşa cum aţi făcut-o de nenumărate ori până acum!"
    Nu a trecut nici o saptamana decand idiotii atehnici radeau de mine cand recomandam gazduirea siteurilor in afara UE & Anglo-Saxonia, achizitia numelor de domenii multiple, iar pentru cei ce au resuse, servere bare metal cu Linux si cu pfSense colocate in datacentere din Norvegia sau Islanda.
    Sa vedem cine rade mai la urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stati linistit. Curand, lipsa de curent electric va face imposibila informarea. Sunt tot mai dese intreruperile. Nu e exclus sa fie rationalizat curentul si gazul. Cateva ore pe zi ajung pentru oi. Si mai umbla atunci pe net daca poti. Vin vremuri mai urate decat ne putem inchipui

      Ștergere
    2. @Gabriela, lumea a supravietuit fara curent electric multe milenii. Iar in ultimele secole, chiar se putea trai decent, mai ales daca exista o comunitate mica, crestina...
      In ce priveste internetul, de-ar fi dupa mine - duca-se! Pana la 30 de ani eu nu am stiut de internet. Si ce amintiri grozave am din acele vremuri...
      Vremuri urate nu vor veni din cauza lipsurilor materiale, ci a inmultirii rautatii oamenilor, care l-au exclus pe Dumnezeu din viata si mintea lor.

      Ștergere
    3. Macar asa si propaganda va dormi mai mult !

      Ștergere
  8. https://contramundum.ro/2022/03/02/propaganda-ruseasca-este-cea-mai-recenta-scuza-pentru-extinderea-cenzurii/

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am inteles despre ce baricada este vorba, cine cu cine se lupta si pentru ce (cu referire la articol). Si chiar daca nu imi este de loc clar ce urmeaza (de exemplu vaccinarea - au numit la vaccinare un nou sef cu figura de carierist globalist; am citit pe acest blog sau altul ca in Italia s-a prelungit starea de urgenta pana la sfarsitul anului - nici in Romania nu vor sa renunte la alerta etc. ) . dar e clar ca vin vremuri complicate.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dacă în chestiunile de Covid am fost cumva pe mijloc (m-m vaccinat pentru că aşa am crezut de cuviinţă), de data asta sunt direct pe această baricadă!

    RăspundețiȘtergere
  11. cam asa https://www.egaliteetreconciliation.fr/Vladimir-Poutine-declare-la-guerre-aux-Straussiens-67423.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Unde e CNA-ul acum ? Antenele, ProWC-urile, Secu24 si altii ne prezinta poze cu blocuri din 2018 bubuite de conducte de gaz (chiar prima poza data de mai toti), filmari cu actori (tanti baba aia bine machiata care e ma victima, ba luptator ba consultant) si secvente din jocuri video (unde nu au avut macar decenta sa foloseasca un motor grafic ed actualitate, mai realistic). Cine s-a impuscat cel mai mult pana acum: mafiotii care au primit arme moca, fapt recunoscut de lucitorii de acolo in transmissile lor. Si uite asa, noi suntem ala 'liberi'.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Picard ?Lasa telewc-urile , razboiul acolo exista , nu mai bine incerci sa mergi acolo si dupa vii si ne zici si noua cum e cu jocurile video ? Sau mai nou o arzi cu metaversu .....de ce nu ?

      Ștergere
  13. vine dictatura digitala:
    https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/the-who-is-developing-an-international-vaccine-passport/

    RăspundețiȘtergere
  14. in alta ordine de idei...
    https://www.youtube.com/watch?v=98cXig0hOVw

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)