luni, 7 martie 2022

Prin intestinele puterii de la Kiev şi detalii ale scopului final al confruntării


Să ne mai „distrăm” puţin cu ştirile din Ucraina care nu ajung la noi. Spre exemplu, cu structura puterii de acolo. Nu de alta, dar e păcat să le las femeilor şi fătălăilor care se simt inspiraţi de bravul preşedinte ucrainean doar părticica atent polish-ată care străluceşte fantastic. De ce să nu le dăm oamenilor posibilitatea să vadă şi muntele subteran al cărui vârf vizibil e acest comediant jalnic.

După ce-a câştigat alegerile în mod triumfător, Zelenskyi a încercat să-şi pună în aplicare platforma-program pe baza căreia a fost votat de prostovani. Ah, aţi şi uitat, nu-i aşa? Ce promitea Zelenskyi în campanie? Vă spun eu: un nou ev al păcii pentru Ucraina, o convieţuire paşnică între diversele naţionalităţi de-acolo şi, desigur, prosperitate. Care prosperitate nu merge fără lupta împotriva corupţiei. Desigur, niciunul dintre votanţii hipnotizaţi nu şi-a pus vreodată problema cum poate unul susţinut de însăşi definiţia corupţiei să lupte împotriva sponsorului. Dar mai trebuie să aveţi puţintică răbdare pentru a înţelege ce-am spus în fraza anterioară. 

Aşadar ne întoarcem în 2019 când proaspătul preşedinte s-a deplasat în estul Ucrainei pentru a le spune insurgenţilor să renunţe la arme astfel încât să poată demara negocierile de pace. Iniţial ştirea putea fi citită pe LiveUAMap, dar, cum probabil bănuiţi, băieţii veseli au început să şteargă istoricul deoarece e deranjant. Cei de la Batalionul Azov i-au râs în nas şi i-au cam întors spatele. Mai mult, la întâlnire au adus veterani, generând o controversă între aceştia şi preşedinte, controversă devenită virală în presa ucraineană şi pe social media. Până atunci, gruparea neonazistă făcuse circa 14 000 de victime între civilii ruşi, aceasta fiind la ora actuală una dintre cele mai criminale miliţii de pe glob. 

Acum e timpul să-l cunoaştem pe Andriy Yevhenovych Biletsky, fondatorul temutei miliţii naţionaliste ucrainene denumită „Batalionul Azov”. Dacă veţi căuta fotografii cu Batalionul Azov veţi fi surprinşi să constataţi multitudinea de simboluri naziste utilizate de această miliţie. Însăşi steagul său are simbolul nazist cunoscut sub denumirea de Wolfsangel. E interesantă o chestie care face ca treburile să se lege din punct de vedere istoric.

Wolfsangel face parte dintr-un alfabet creat de ocultistul de origine austriacă Guido von List. Acesta a creat o mişcare religioasă neopăgână denumită Wotanism, care pretinde că a ajuns la miezul credinţelor ancestrale ale rasei ariene. Mulţi au impresia că naziştii erau creştini. Aceasta din două cauze: pe de o parte suspecta tăcere a Vaticanului din timpul transferării evreilor în lagărele nemţeşti şi, de partea cealaltă, propaganda antinazistă postbelică a cărei misiune a fost aceea de a „sugera” că naziştii erau creştini, aici fiind vorba şi de o tentativă de răzbunare care-a devenit stereotipă în istorie şi despre care nu vom vorbi acum. În realitate, naziştii aveau un nucleu dur care era condus de preoţi wotan. În ceea ce priveşte creştinismul, naziştii erau total împotriva sa considerându-l o religie evreiască degenerată. Este interesant că ipoteza răzbunării evreilor pe Imperiul Roman prin intermediul creştinismului e tot o teză nazistă, care acum e preluată de mulţi evrei care „demonstrează” astfel că „Iisus nu are cum să fie Dumnezeu”. 

Partea frumoasă(doar de-aceea am făcut paranteza) este că Guido von List s-a inspirat în crearea wotanismului din Teosofie, mişcare gnostică extrem de populară, împinsă puternic în faţă de Elena Blavatski, cunoscută ca Madame Blavatski. Aceasta a fost o ucraineancă născută în Ecaterinoslav(actualul Dnipropetrovsk). Iată cum o aberaţie ocultă reînfloreşte acolo unde a apărut, prin închiderea unui suspect cerc istoric. Să revenim însă la povestea noastră.

Când a ajuns în estul Ucrainei, lui Zelenskyi i s-a servit o lecţie de către cel din spatele său, un fel de semnal conform căruia „fără mine eşti un nimeni”. O lecţie clasică de leadership în care cel păţit învaţă cine-i e şeful. Ciudat, nu-i aşa? Cine-i atât de puternic încât să-i asmută pe cei de la Azov împotriva unui preşedinte care a venit pe un imens val de popularitate? E timpul să faceţi cunoştinţă cu stăpânul Ucrainei, oligarhul Ihor Kolomoisky. Cine-i ăsta? La ora actuală e cel mai puternic om din Ucraina. Averea sa e imensă. Kolomoisky este patronul imperiului media care l-a promovat masiv pe actoraşul ratat. De asemenea, tot el este şi ... adevăratul fondator şi patron al Batalionului Azov, dar şi al mai puţin cunoscutelor miliţii Aidar şi Dnipro. Toate aceste grupări sunt unite de un ritual păgân pe care şi-l asumă membrii lor. Dacă sunteţi interesaţi şi aveţi puterea să vedeţi, veţi găsi numeroase filmuleţe cu execuţii monstruoase efectuate de aceste grupări teroriste. Oameni torturaţi  până la epuizare, crucificaţi, îngropaţi de vii s.a.m.d. Absolut nimic din arsenalul bestialităţii umane nu le este străin acestor monştri. Există însă o chestiune extrem de ciudată.

Când Putin a vorbit despre denazificarea Ucrainei, toate trompetele media au sărit de fund în sus că Ucraina nu are cum să fie nazistă în condiţiile în care e condusă de un evreu. Am mai explicat problema, dar n-am dus-o până la capăt spunând că Igor Kolomoisky este, de asemenea, ... evreu. De fapt este cel mai bogat evreu din Ucraina şi un fel de şef al evreimii de acolo. Nu e ciudat ca un evreu să fie patronul unor grupări radicale neoneaziste care, între altele, din punct de vedere doctrinar sunt antisemite? Ei bine, nu. Şi dacă veţi învăţa să citiţi istoria cum trebuie, veţi înţelege că, atunci când e vorba de interese, cele două noţiuni nu se exclud. Există suficient know how referitor la managementul unor asemenea grupări, astfel încât chiar nu mai contează orientarea. Un exemplu ar fi gruparea Antifa, o organizaţie - după standardele mele - teroristă, care se manifestă similar organizaţiilor naziste, doar cu o ideologie inversă(adică fascismul e transformat în anti-fascism).

Ca să înţelegeţi mai bine caraterul lui Igor Kolomoisky, vă voi mai spune că, în luxosul său birou, se află un acvariu în care, într-un acvariu imens, se află un rechin de 5 metri lungime. Rechinul este hrănit, de multe ori, în timpul şedinţelor, fapt care conduce la un efect interesant asupra psihicului participanţilor. Circulă numeroase legende despre rechinul lui Kolomoisky care - se spune - ar avea legătură cu dispariţia multor duşmani de-ai săi. Dar să nu bârfim.

După împingerea lui Zelenskyi la putere în Ucraina, Batalionul Azov a fost integrat în armată, iar membri de-ai săi au penetrat SBU - serviciul de securitate al Ucrainei - atrăgând apoi alţi neonazişti s.a.m.d. 

Cam aşa arată o fotografie a actualei puteri de la Kiev. Poate vă întrebaţi acum ce anume urmăreşte actuala clasă politică a Ucrainei. Înaintarea înceată şi sigură a ruşilor pare să le spulbere visul şi averile. Nu-i chiar aşa deoarece deznodământul se ştie şi apare în declaraţiile de până acum. Spre exemplu, în 2016, la întâlnirea lui Moshe Kantor - preşedintele Congresului Evreiesc Europen cu Vladimir Putin a avut loc următorul dialog(surprinzător pe atunci pentru mulţi):

MK: „Gravitatea situaţiei evreilor din Europa este la cel mai jos nivel de la Al Doilea Război Mondial încoace. Evreii resimt teama şi exodul din Europa este o realitate. Tot mai mulţi evrei vor să părăsească Franţa, care este totuşi considerată o ţară sigură“, 
VP: „Să vină la noi! În epoca sovietică, ei emigrau de aici. Acum, nu trebuie decât să se întoarcă!“ 
Aveţi în acest dialog toate elementele necesare înţelegerii situaţiei. Deznodământul - pe care l-am prezentat cu mult timp în urmă - îi va lua pe mulţi prin surprindere. 

P.S. Vă rog să aveţi grijă la comentarii!

32 de comentarii:

  1. Cheia a tot ce se întâmplă și în lume dar mai ales în Ukraina este legată de etnicii ”liberali”, așa ca să fiu eufemistic. O carte extraordinară pe care vă rog să o promovați este cea a lui Soljenitin, Două secole împreună evreii și rușii. Mă și mir că a apărut. Mecanismele din trecut dar și de astăzi ale evreimii sunt foarte interesante. Merită făcut un studiu de caz de către oricine vrea să înțeleagă ce se petrece în jur dar și pentru a anticipa mișcările sfârșitului lumii, biblic vorbind. Mântuirea vine prin evrei dar și marea înșelare tot prin ei va veni, având în vedere că au respins Adevărul, l-au respins pe Hristos, Mesia pe care l-au așteptat și pentru care au fost pregătiți câteva milenii. Totul este teologie în fundament din ce se întâmplă în lume, restul sunt detalii, dacă vreți, ale execuției noastre și ale supremației lor. Nu sunt antievreu, mai ales ca și creștin, pentru că ar fi o contrazicere flagrantă a Evangheliei să te împotrivești sau să desconsideri principial vreo națiune de pe acest pământ, însă asta nu ne oprește să deosebim și să localizăm ori să identificăm răul lucrat prin oameni, ba chiar suntem chemați să facem așa ceva chiar de către Hristos. Marea artă sau strategie a oricărui dușman sau agresor din toate timpurile este disimularea, ascunderea, tocmai pentru a putea lovi nestingherit când te aștepți mai puțin. Dacă la ora actuală evreii sunt atât de puternici și de dominanți poate fi impresionant și descurajant pentru mulți, constituind un merit al lor dar și o slăbiciune a celor dominați. Darurile, capacitățile lor arată că nu degeaba au fost aleși de Dumnezeu, ne place sau nu ne place, cu cea mai mare misiune din această lume, să pregătească salvarea acestei lumi. Problema este că la un moment dat au dezertat de la misiunea lor, alegând lumea aceasta și pregătind un alt Mântuitor care va fi Fiul fărădelegii, Antihristul. Ei, tot ce vedem noi la ora actuală în lume nu este decât un efort fantastic, și cu ajutorul puterilor întunericului de a împlini o misiune pe sens invers, să desăvârșească răul, odată ce au abdicat de la binele suprem, Hristos. Lucrurile sunt extrem de simple în cheie teologică și nici nu există remedii omenești, soluția fiind una singură, mărturisirea adevărului cu orice preț, singura garanție pentru noi că vom putea rușina minciuna și nu vom fi atrași și noi în cursa celui rău. Repet, Soljenițin este manualul înțelegerii și supraviețuirii noastre intelectuale și sufletești, pe lângă tot ce oferă Biserica Ortodoxă, în aceste vremuri de final de istorie. Lumea să înceapă să citească Arghipelagul Gulag, Primul cerc și Două secole evreii și rușii. Restul sunt discuții despre funie în casa spânzuratului. Întăriți-vă în rugăciune, faceți psaltirea zilnic și mai ales postiți, pentru că acest neam de draci numai așa va ieși și va pleca de la noi.Ovidiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă enervează să recunosc, dar cheia în care se "citește" mersul actual al lumii, dar mai ales deznodământul întregii povești începută demult, dar accelerată acum de către globalisti, este "ascuns la vedere" în Sfânta Evanghelie.
      Gog din Magog, Armaghedon, armatele lumii în încleștarea supremă, nucleară, împrejurul Ierusalimului... As fi vrut ca toate astea să fi fost scrise în sens metaforic, duhovnicesc... Dar nu... Din ce în ce, se împlinesc mot-a-mot tot mai multe propoziții, paragrafe scrise de-atâta amar de vreme...

      Ștergere
    2. Tot ce vreau eu să știu este: are Putin o șansă să-l învingă pe baphomet?
      Vă reuși oculta să-l distrugă pe Putin?
      Secundar (pentru mine) : cum anume vor reuși neonaziștii să supună popoarele noncrestine?

      Ștergere
  2. Sa vina in est, ca aici scade populatia intr-un ritm terifiant.
    Sa mearga in rusia, ca nu e nevoie de militii, te rezolva puterea imediat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se leagă foarte bine povestea din punct de vedere logic. O mențiune: acel grup dur de ocultiști nu cred că reprezentau totuși linia oficială a regimului. Mitologia germanică a servit, ce-i drept, ca mijloc de mobilizare a maselor. Însă Adi era atașat de religia dobândită prin naștere, catolicismul, fără să-și conteste această apartenență vreodată. Mai mult, afirmă în testamentul său politic că s-a născut și va muri catolic.
    În plus, există scrisori care-i sunt adresate de preoți ortodocși, refugiați din Rusia bolșevică și care îi mulțumesc călduros pentru ajutorul primit la construcția de biserici ortodoxe în Germania acelor ani. Asta așa, ca informație. Fără să contrazic vreo idee din cele prezentate. Pentru care, foarte mulțumim...

    RăspundețiȘtergere
  4. Kolomoiskii este si el un executor, adevaratii conducatorii stau in Sinagoga Habadului iar conducatorii directi ai lui este rabe Kaminetsi, ravinul Ucrainei din Dnepropitrovsk. Cel mai bine descrie situatia data fostul ravin Hodos Eduard Dovidovici (s-a increstinat in ortodoxism dupa ce a aflat ce sta in spatele iudaismului) din Harikov, el deja de 30 de ani tot vorbeste despre secta ultra-fascista HABAD-LIUBAVICI.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rusii chiar aveau nevoie de un tap ispasitor. Sa-ti scada populatia in 2021 cu peste 1 milion nu e lucru minor. Speranta de viata se apropie de 70 de ani. Sunt tari africane care stau mai bine.
    E macel in Rusia. Nici nu le trebuie razboi... cand te gandesti ca e cea mai bogata tara din lume in resurse.. .

    RăspundețiȘtergere
  6. Da.... vedeti si "Chestiunea rusa la sfarsit de secol XX". Acolo el vorbeste si despre Ucraina si despre Moldova (despre Moldova spune ca Rusia ar trebui sa renunte la ea). Sfarsitul din "Primul cerc" este, deasemenea, genial si am sa incerc sa-l relatez cu cuvintele mele.
    Un detinut (fizican) este luat cu o duba si mutat la o inchisoare din afara Moscovei. Dubele pline cu detinuti din acele vremuri (Stalin, anii '20 - '30) erau pictate (desenate) cu paini rumene si bine coapte. Un ziarist occidental care se plimba in acei ani prin oras vedea zilnic astfel de dube desenate cu paini si concluzia lui (pe care se grabeste sa o transmita acasa si in Europa) este: "in regimul lui Stalin, lumea nu o duce prea rau !" - exact acestea sunt ultimile randuri din "Primul cerc" vol II... Absolut genial Soljenitin care devoaleaza inca din anii '50 profesionalismul gazetarilor occidentali !

    RăspundețiȘtergere
  7. Evreii au fost dintodeaua in dirijarea jocurilor murdare.
    Nu ma mir deloc la ce se intampla cum in Ucraina.
    Studiati istoria Cheka, NKVD si o sa vedeti.

    RăspundețiȘtergere
  8. De pe langa Putin (el era cu invitatia..): Friedman, fam. Rotenberg si cine mai stie cine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea pricep fascinatia asta fatalista fata de puterea financiara evreiasca si altele asemenea combinata cu chestia cu ”poporul ales”.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sînt grozav de deștepți. Nu ei sînt poporul ales. Au forțe malefice în spate.

      Ștergere
  10. @Dan ceva informatii despre zvonul ca rusii ar trece la o rubla legata de aur ?

    RăspundețiȘtergere
  11. https://www.reuters.com/world/kremlin-says-russian-military-action-will-stop-moment-if-ukraine-meets-2022-03-07/

    RăspundețiȘtergere
  12. Puțin, la fel ca și Stalin, după ce și-a consolidat structurile statului suficient s-a sucit. În prezent sunt destule argumente ca Putin și conducerea Rusiei nu mai joaca după partitura sionist sau globalista. De un timp se vede deja o tendința de incriminare a sionismului și ramificațiile...

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta e Whataboutism pur. Rezumatul e "Nu tin cu rusii, nu sustin macelul unui razboi declansat aiurea, dar uite la ailalti ce fac".
    E ok si daca sunt blocat, mi se pare insa strigator la cer. Aia omoara copii, autorul cere dovezi de pe webcamuri ca razboiul e real. Apar poze si filme, stai ca aia post-maidan faceau ei nasoale cu Biden si totul e o conspiratie sa ascunda ceva de Covid, ca Trump a pierdut alege

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...mda... concluzia? Putin este un nemernic criminal, nu? ok! premize gresite, concluzii gresite... mesajul tau este: ''hai sa ne uitam si sa condamnam ceea ce se intimpla ACUM''... pai cu ''condamnarea'' toata lumea este de acord... ''autorul'', stimabilul DD incerca sa ''ne deschida ochii'' asupra ''radacinilor'', asupra cauzelor raului, a o parte dintre ele, o ''inaltare'' pentru a vedea ''big picture''... nu are nevoie DD de interventia mea partizana... insa vad in ''ampla'' ta postare ceva caracteristic de oarece ani incoace... IGNORAREA TOTALA a intregului context si DECUPAREA doar a ceea ce avantajeaza un anume silogism... hai sa-l condamnam pe Putin si rusii lui... dar, spre exemplu, despre SUTELE de MII de morti din Irak si Afganistan de ce spune nimeni un diftong? alea nu au fost crime? ce au fost daca nu crime? aaa! stiu! ''implementarea'' democratiei occidentale... si dupa ce si-au impementat-o bine au ''tuns-o'' si au lasat-o asa, in coada de peste... primaveri arabe, Libia, Siria, Panama in zilele ''revolutiei'' romane, numa' implementari... acum, EXCLUSIV Putin este criminalul numarul unu al lumii, UNICUL criminal, the one... vorbim NUMAI de crimele lui, dealtfel foarte reale si ne folosim de o ''batistuta de catifea'' pentru CRIMELE Occidentului desfasurate mai bine de doua decenii... cita ''corectitudine politica'', cita deontologie, cita ratiune si sinceritate! cit despre ''conspiratie'', las-o balta! pentru cei care ''inteleg'' lucrurile asa ca tine, NU EXISTA nici o conspiratie... dar... ce ai tu impotriva daca unii vor sa fabuleze, sa viseze, s-o ia pe aratura, sa emita elucubratii? in definitiv, ce cauti aici daca te deranjeaza? mergi pe platforma gigi24 si ''hraneste-te'' cu adevar... sau ''schimba canalul''... sau, cel mai bine, Alt + F4 de doua ori... si ai scapat de noi, de ''partizanate'', de idei cretine...

      Ștergere
  14. https://youtu.be/BaK_6CWNZ6k

    https://youtu.be/lnU1SviVgww

    https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/clujul-sub-boc-primul-ora-neo-marxist-cu-monitorizare-digitata-a-persoanelor-si-viitoare-credite-sociale-1569045

    RăspundețiȘtergere
  15. Fieare cu ce l doare: ultima noapte de stare de alerta, prima noapte de stare de criza.

    RăspundețiȘtergere
  16. Voi fi scurt.
    DD...te-am criticat des ca fiind pro-rus.
    Imi pastrez dubiile.
    Dar vazand avalanșa de imbecilități din media...offf.
    Dacă mai aud știri gen : "un bebeluș ukr a doborât 3 Suhoy cu suzeta"...mă las de toate !
    Culmea, eu chiar sunt anti-rus! Luni în șir, anul trecut, ți-am placat ideile.
    Dar pur și simplu...idiot nu-s.

    RăspundețiȘtergere
  17. Asfel Boris Jhonson doreşte Slavă _glorie Regimului neo X Ukrainian ,batalioanelor de mercenari şi desigur în favoarea şi în intestinele Europei .Pe care a părăsit-o cu drag .
    Şi ONU ar vrea soluționare ; acel UN care în 70 ( ŞAPTE ZECI !!!) de ani , nu a reunit Korea ! Şi_aşa , câte ....

    RăspundețiȘtergere
  18. Evreii sunt "popor ales" pt. cei intunecati care-i indeamna spre speculatii bancare si bursiere si ii ajuta ,desigur.Cum sa credem ca D-zeu Tatal si-ar alege un popor care a facut atata rau (numai bolsevismul daca il amintim). Am citit ca ei au ales din scrierile revelate ale PELASGILOR ce le-a convenit ,au modificat ce trebuia, au vazut ca acolo este mentionat un popor ales si s-au bagat ca ar fi ei ...si asta este de fapt BIblia.Este revelata dar este revelatia PELASGILOR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ei au rezistat pana astazi infruntand imperii, doar asa din intamplare si avand cei mai importanti oameni din toate domeniile.
      Cineva acolo sus ii iubeste!
      Multi vorbesc dar nu cunosc subiectul in profunzimea lui.
      Antisemitizmul este in codul genetic.

      Ștergere
    2. Infruntand imperiile CUI?Vorba unui ruso evreo calmuc ,Vladimir Ilici: "cea mai buna cale sa controlezi opozitia este sa o conduci "

      Ștergere
    3. Imperiile babilonian, persan, macedonean, roman, otoman, britanic, sovietic, american.
      Citeste macar, poate intelegi.

      Ștergere
  19. Scriu inainte de a citi comentariile in speranta ca aduc aminte cate ceva unora mai citi decat mine.
    Satanismul e si el o religie.Iar povestile cu adenocromul,, MK ultra, reptilienii lui David Icke se impletesc in timp si spatiu, de la fenicieni incoace.Poate si cu acuzatiile fara temei despre practici ciudate (exsangvinarae ritualica , in chinuri) atribuite nu mai stiu caror grupuri religioase, urmata de prigonirea intregului grup etnic din care ar fi facut parte respectivele grupuri; Acuzatii demontate clar in obiectiva enciclopedie mainstream wiki etc..Sau de miruirea cu sange, descrisa in VT,(trunchi comun cu alta carte "sfanta"), citata si de Mc Donald Douglas Weed in "Contra-Perversa Ionului".Reluata in 2 secunde la incasii lui Mel Gibson din filmul Appocalipto..De vazut si filmul"Jupiter Ascending", cu extragerea energiei vitale a populatiei unei intregi planete, pt a obtine "esente" de nemurire pt Stapani.
    Ca veni vorba de filme, am vazut recent, pe un canal TV kosher o comedie neagra cu pesonaje marionete animate.Despre baietiibuni din serviciile secrete americane care se bat cu baietii rai nord coreeni si extremisti islamici.Dictatorul Nord Korean avea un rechin caruia ii dadea de mancare de vii pe opozanti.Atunci am crezut ca e doar exagerarea scenaristului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna (..??..) dimineata.
    Stimata gazda si stimati invitati poate intr-un/(la un) articol viitor ne spuneti ceva despre odiosul personaj?/Oskar Dirlewanger https://ro.frwiki.wiki/wiki/Oskar_Dirlewanger;

    si despre https://romanialibera.ro/op-ed/mitul-stepan-bandera-legiunea-ucraineana-si-holocaustul/
    or fi avut si acestia legaturi cu Ocultii??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici camarazii de front ai lui Sven Hassel n-aveau o parere prea bună despre Dirlewanger...dar ce cauți cu ăsta aici și acum, Aichiuule Sutar ??!!!

      Ștergere
  21. https://romanialibera.ro/la-zi/international/criza-din-ucraina/zelenski-solicita-ajutor-de-la-evreii-americani-pot-castiga-razboiul-ucrainenii-ca-antanta-in-1918/

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte multi analisti aici, unu mai destept decat celalalt, care critica, argumenteaza si chiar jignesc persoane cu inima, suflet, sentimente, UMANISM.Datorita acestor "analisti" de marti lumea nu mai stie istoria adevarata, realitatea... Peste tot numai inventii si minciuni.

    RăspundețiȘtergere
  23. Adică apariția unui nou stat, pentru "al treisprezecelea trib", ca răsplată pentru participarea la războiul "marii resetari", după model WWII, ăsta ar fi ... deznodământul?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)