vineri, 25 martie 2022

Vântul nefast


N-am de gând să vă ţin mult azi. Vă voi spune doar câteva consideraţii personale despre ceea ce se întâmplă. Nu am soluţii salvatoare pentru nimeni, deci nici pentru mine. Suntem frunze în bătaia vântului, astfel încât ceea ce va urma va ţine mai mult de noroc şi mai puţin de pregătirile personale. Asta nu înseamnă însă că trebuie să ne lăsăm pe-o ureche în ceea ce priveşte vigilenţa şi pregătirea noastră. Din contră!

Începerea războiului din Ucraina nu e un element singular. Încep să se tulbure apele peste tot. În Rusia se va pune din ce în ce mai stringent problema unei strângeri a naţiunii. De obicei ruşii au răspuns pozitiv de-a lungul istoriei, însă acum trăim într-o altă istorie, una de sfârşit a vremurilor. E greu de înţeles ce se petrece acolo, mai ales în condiţiile în care Putin tot amână momentul scoaterii la lumină a succesorului. Situaţia complexă nu-i permite o asemenea mişcare, doar că amânarea punerii sale la muncă nu face altceva decât să complice lucrurile în maşinăria subterană a puterii ruseşti. 

 Am o singură certitudine referitoare la momentul pe care-l trăim: în tot conflictul care-a dus planeta la punctul de fierbere există doar un singur inconştient, iar acela este circarul Zelenskyi. E singurul care, în ciuda gravităţii situaţiei, tratează totul ca pe un scenariu pe care-l joacă. Un idiot mai mare nici că se putea în miezul evenimentelor!

China are şi ea parte de o furtună internă, chiar dacă nu se vede nimic la suprafaţă, oceanul liniştit ascunde curenţi deosebit de puternici în adâncurile sale. Curenţi care, odată ieşiţi la suprafaţă, pot forma un tsunami devastator. În subsolul politicii sale se dau sângeroase lupte tăcute. Sunt mii de elemente asupra cărora nu se poate pica de acord, sunt câteva direcţii absolut diferite către care trag diverse facţiuni politice, iar liniştea e doar o perdea de fum. E liniştea de dinaintea exploziei.

Înseamnă că Occidentul a câştigat? Ca de fiecare dată, Occidentul ştie să facă un marketing mai bun, chiar şi-atunci când se vede de la o poştă că pantalonii sunt plini de rahat la spate. Marketingul e unul din secretele pentru care nimeni nu vrea să fugă în Rusia sau China, cu toate că tirania e similară peste tot în lume. Însă nu trebuie să ne lăsăm cuprinşi de mrejele spectacolului: şi Occidentul e cutremurat de acelaşi val nefast. În spatele scenei se duc lupte crâncene, iar peste toate acestea mai vine şi „nota de plată” a bătrâneţii de care e cuprins un sistem de mult prea mult timp anchilozat şi nereformat. 

Când îl vedem pe Trump că o dă în judecată pe Hillary Clinton trebuie să ne uităm cu atenţie pe cererea de chemare în judecată pentru a constata că Trump n-o dă în judecată pe Hillary, ci întreaga ordine politică americană. Dacă vă voi spune că armata SUA e împărţită în două facţiuni şi că oricând e posibilă o lovitură de stat militară, veţi spune că sunt nebun. Dacă vă voi sune că blatul alegerii lui Biden, cu încălcarea a absolut tuturor regulilor de bun simţ, a fost, în realitate, o operaţiune disperată menită a evita războiul civil, veţi spune, de asemenea, că am luat-o razna. Încă un mandat de-al lui Trump ar fi rupt America deoarece mizeria ar fi ieşit rapid la suprafaţă. Iată că, în ciuda amânării, lupta s-a mutat în instanţă, iar acolo se complică rău lucrurile pentru că tot vin procese care, în final, vor conduce la implozia sistemului juridic american. E nervozitate mare. Şi deja se vede. Biden, aşa nevolnic cum e el, i-a reproşat Kamalei Harris că e mult prea prostă. Da, e un război deschis inclusiv la vârful puterii SUA, între cele două păpuşi puse acolo strict pentru a executa ordinele, astfel încât întregul mecanism care părea că merge ca uns e gripat şi ... nu mai răspunde la comenzi. Probabil asta e cea mai nebună situaţie în care puteam intra. Pui doi idioţi cu scopul de a fi strict o interfaţă şi te trezeşti că păpuşa are personalitate. La asta nu se aştepta nimeni. E un fel de daună totală pentru întreaga lume întrucât cei doi idioţi au pe mână cheile puterii. Şi nebunia nu e doar în SUA. 

„Vântul nefast” bate deja peste întreaga lume.  În Canada scaunul lui Castreau se clatină puternic. Ştiu, pare de neclintit întrucât e interfaţa cea mai bună de până acum a celor care deţin Canada. Dar, ce să vezi: sunt din ce în ce mai mulţi ăia care-au luat în serios democraţia! 

În Germania deja se fac meciurile pentru debarcarea lui Olaf Sholz. În Franţa tremură scena politică, în ciuda faptului că debilul Macron a instituit o teroare şi o dictatură demnă de Stalin. În Italia suntem foarte aproape de asasinarea lui Draghi. Ştiu, sunt nebun, vă spun lucruri absolut nerezonabile. E doar o compilaţie a informaţiilor care-mi ajung la urechi. 

Faceţi un exerciţiu simplu: uitaţi-vă la cei care care apar în prim plan şi veţi vedea singuri că, dincolo de imaginea afişată, e o teribilă tristeţe. Ei simt cel mai bine vântul schimbării. Nu-i motiv de bucurie. Suntem în faţa unui uragan, nimeni nu ştie ce va fi după.   

Nu-s vorbe mari sau profetice, n-o luaţi strict în termeni religioşi. Eu vorbesc bazându-mă pe cicluri ale istoriei. Aşa se întâmplă. Acum sunt multe elemente care se îmbină. Războiul din Ucraina e doar un semn. Un semn că a început numărătoarea inversă. Mai sunt trei ani. Ceasul ticăie. Trei ani în care totul se va schimba radical, iar ceea ce vă îngrozeşte în acest articol e mult mai puţin de speriat faţă de ceea ce urmează. Trei ani în care furtuna se va înteţi şi nu vom mai vedea lumina soarelui. Trei ani în care mai mult vom înota pe sub apă. Acum soarele apune, iar de răsărit va răsări peste trei ani. Vedem atunci de unde!

37 de comentarii:

  1. De ce 3 ani si nu unul sau doi sau orice alt numar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus-o în trecut: e vorba de confluenţa mai multor cicluri în 2024(pe termen scurt, mediu, lung şi foarte lung). De aceea avem parte de evenimente excepţionale şi de aceea totul se va reseta.

      Ștergere
    2. Ok , si-n acest caz , care-s metodele/solutiile , care tre sa le aplicam sa trecem cu bine?

      Ștergere
    3. metodele/solutiile??
      hai sa iti zic eu sa iau injuraturile
      nu prea exista
      ei si-au facut bunkere rezistente la mega-cutremure
      e suficient sa se scuture mama pamant o data si toata placile tectonice se misca
      unele zone scapa unele nu
      problema va fi dupa cutremuru ala mare
      ca o luam de la zero
      reset de la mama natura
      e ciclic, o mai fost, ei stiu, s-au pregatit deja, noi o belim
      da si cine are norocu sa treaca de primu val cand iasa dinozaurii din bunkere o sa stim ca s-a incheiat tot climate change si probabil ca nordul va fi sud si sudul nord si atata tot

      Ștergere
    4. 14:07

      Bani din ce in ce mai MULTI, resurse, pamint, SANATATE, FAMILIE NUMEROASA(ciinii ajuta cu simturile lor, dar NU pot inlocui comunitatea si pot fi foarte usor inlaturati/otraviti)

      Ca urmare,...foarte greu pentru majoritatea oamenilor

      Ștergere
  2. Cred ca 3 ani e o marja prea mare!
    FSB din Rusia a determinat ce se află într-o mare parte din aceste vaccinuri pe care FEM vrea să le impună umanității: nanoboți care permit controlul de la distanță al oamenilor de către o IA. Acest nou concept propune utilizarea nanoboților neuronali pentru a se conecta la neocortexul creierului uman – cea mai nouă, cea mai inteligentă parte „conștientă” a creierului – la „neocortexul sintetic” din cloud. Nanoboții ar oferi apoi monitorizare și control direct, în timp real, al semnalelor către și de la celulele creierului. - https://www.siliconrepublic.com/machines/brain-cloud-interface-nanobots-global-superbrain

    RăspundețiȘtergere
  3. Potrivit sursei FSB, s-a ajuns la un acord cu armatele americane și chineze pentru a aborda cauza principală a problemei, despre care ei cred că este ONU. ,,Întreaga idee a ONU este depășită. Nu este o unitate de țări. Aplică regulile unei singure țări”, a spus sursa.

    Singura țară la care se referă sursa nu este Statele Unite, ci grupul condus de AI care își desfășoară în prezent summitul virtual la Davos. De asemenea, FSB îi reprimă pe cei care împing vaccinurile și politicienii care sunt mituiți de cei care împing vaccinurile, a spus sursa. În orice caz, tot mai mulți oameni se retrag de la agenda vaccinurilor. Toate acestea ies acum la lumină.

    Documentele militare recent eliberate contrazic mărturia sub jurământ a dr. Fauci.- https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/premeditated-manslaughter-millions-people-coordinated-highest-levels-naomi-wolf-dr-malone-respond-project-veritas-bombshell-video/

    RăspundețiȘtergere
  4. După cum notează o sursă CIA, „Hackerii au pătruns în toate companiile farmaceutice și au furat toate datele medicale despre vaccinuri, Slavă Domnului! Marea trezire a izbucnit!” Redirecționați acest link peste tot. - https://bestnewshere.com/hackers-crack-pfizer-moderna-pfizer-servers-all-vaccine-death-data-now-public-from-all-companies-thanks-to-hackers/

    Hackerii a dezvăluit, printre altele, că unele loturi de vaccin au fost de 50 de ori mai mortale decât altele. Acest lucru susține ideea că persoanelor din interior li s-au administrat placebo sau vaccinuri sigure, în timp ce indezirabilii au fost otrăviți în mod deliberat. Acest tip de dovezi sunt mai mult decât suficiente pentru a justifica intervenția militară pentru a elimina guvernele civile corupte și ONU.

    O sursă NSA este de acord, spunând că tribunalele publice în stil Nürnberg vor începe în aprilie. Desigur, alte surse spun că procesele sunt în desfășurare de ceva timp. De asemenea, observăm că Donald Trump a reapărut și nu mai pledează pentru vaccinuri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Societățile Secrete Asiatice, MI6 și alte surse spun că-l susțin pe Trump. Eliberarea SUA va declanșa apoi răsturnarea ONU etc., sunt de acord mai multe surse. Un comandant al forțelor spațiale a comentat situația generală după cum urmează: ,,Există un colaps complet al sistemului. A început deja. După aceea, unii oameni vor încerca să-și continue viața, dar viața nu va mai fi la fel. Totul se va schimba. Tribunale, școli, bănci etc. Atacul cu rachete asupra Coreei de Nord, invazia Ucrainei de către Rusia, invazia Taiwanului de către PCC – toate acestea sunt doar un spectacol. De asemenea, nu mai suntem sub controlul monarhiei britanice. Dinastiile Rothschild, Rockefeller, piramida Illuminati, Bush și Clinton sunt toate dizolvate. Demy-ul fraudei Covid 19 este acum lichidat foarte repede. Urmăriți-l pe Fauci, pentru că aceasta este cheia.

    RăspundețiȘtergere
  6. https://r3media.ro/despre-cazul-basescu-se-putea-si-altfel/

    Daca tot e acuzat Basescu, se va recalcula retroactiv banii luati de Boc la comanda Basescu de la pensionari? Cei 25% trebuie retrocedati inapoi pensionarilor din averea lui Basescu si Boc.

    Boc a actionat la comanda lui Basescu,
    BOC JUDECAT SI CONDAMNAT!!!!! PENTRU BANII CE-AI FURAT!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Peste trei ani Iohannis devine șeful NATO și al întregii lumi. Cum ar fi?

    RăspundețiȘtergere
  8. "Scara și amploarea atacului rusesc sunt remarcabile. Au capturat în trei săptămâni un teritoriu mai mare decât masa terestră a Regatului Unit. Apoi au continuat să efectueze atacuri țintite asupra unor orașe și instalații militare cheie. Nu am văzut niciun caz în care un regiment ucrainean sau o unitate de mărimea unei brigăzi să atace și să învingă o unitate rusă comparabilă. În schimb, rușii au împărțit armata ucraineană în fragmente și le-au tăiat liniile de comunicații. Rușii își consolidează controlul asupra Mariupol și au securizat toate abordările la Marea Neagră. Ucraina este acum izolată în sud și în nord.

    Aș dori să remarc faptul că SUA au avut mai multe dificultăți în capturarea unui teritoriu atât de mare în Irak, în 2003, în timp ce luptau împotriva unei forțe militare mult inferioare și mai puțin capabile. În orice caz, această operațiune rusă ar trebui să-i sperie de moarte pe liderii militari și politici americani."
    - (Larry C. Johnson, un veteran al CIA și al Biroului de combatere a terorismului din cadrul Departamentului de Stat. Este fondatorul și directorul BERG Associates, firmă înființată în 1998. Larry a asigurat timp de 24 de ani instruirea comunității de operațiuni speciale a armatei americane. )

    https://opozitia.net/2022/03/24/veteran-cia-armata-ucraineana-a-fost-infranta-ceea-ce-a-mai-ramas-este-o-operatiune-de-curatare/

    RăspundețiȘtergere
  9. De ce trei ani? De ce nu unul, de ce nu opt?

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.tiktok.com/discover/simpsons-predictions-nuclear-bomb

    Dupa Simpson in 5 mai vine bomba atomică.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu puteau sa implementeze un Covid-11 acum zece ani? Sigur, acum s-au folosit de agentul patogen care vine din atmosfera (praf cometar), insa cu siguranta ar fi putut sa declanseze o pandemie in 2011. Deci, ce anume stiu cei din varf ca va avea loc, nu in trei ani ci mult mai curand, din punct de vedere geologic/astronomic? Cum ar putea sa prevada asa ceva in contextul heliocentric? Pentru ca nu ar avea cum sa o faca.

    Rusia spune tuturor ca nici macar aurul nu mai conteaza, doar materiile prime, adica ne indreptam spre o deflatie. Minele plutesc in deriva in largul litoralului nostru/Bulgariei, un avertisment clar ca pot urma bomnbardamente si ca ei detin un as in maneca. "Putin" a spus: "all necessary decisions have been taken". Adica inclusiv cea legata de faptul ca ei stiu ca pot castiga cu pierderi minime un razboi direct cu rachete cu Nato (bombe cu radiatii neutronice, si nu nucleare, ca nu exista armament nuclear), prin armele scalare pe care le detin, si "lantul magic" adica sistemul S-500. Nato nu va interveni pentru estul Europei, not a chance. Trebuie sa avem mare grija ce facem, declararea neutralitatii ar fi cel mai bun lucru.

    Omicron (BA.1, BA.2, BA.2.2) = Mers-Cov-2. Inca nu a ajuns la nivel molecular, inca se adapteaza organismului uman. Putini medici stiu ca in perioada 1915-1917 a existat o epidemie de nivel mondial de "coronavirus" (de fapt M. avium), si ca numai dupa aceea a sosit valul cel mare cu H. influenzae in 1918.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la cum arata situatia ne-am intors fix de unde am plecat anul 1990, cu fix aceleasi tensiuni din anii '90 dar escaladate in timp
      intre timp au aparut telefoanele smart si vaccinurile genetice, dar ca evolutie suntem tot in anii 90

      Ștergere
    2. OTAN nu va interveni decat pentru POLONIA din flancul estic , restul vom fi pagube colaterale cu interventii de fatada ! Dar asta va fi posibil doar daca CHINA va dori asta !

      Ștergere
  12. Orice ar veni....sa vina!!Oricum lumea asta a luat o razna si nu ne vom trezi decat prin suferinte foarte mari!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca se inchide internetul 1 an revenim la normal

      Ștergere
    2. Mai degraba tv-ul, ca pe internet inca mai poti sa afli cate ceva!!
      De aceea inca nu m am dilit complet, nu ma uit la tv de peste 2 ani.

      Ștergere
  13. Sper sa se intample exact acele schimbari pe care le profetiti Dvs. ptr ca atunci schimbarile ar fi in bine. ceea ce chiar este de dorit!

    RăspundețiȘtergere
  14. https://evadare.ro/scurte/inlocuirea-durabila-sau-razboiul-trecator/

    RăspundețiȘtergere
  15. https://evadare.ro/scurte/inlocuirea-durabila-sau-razboiul-trecator/

    _____
    https://apti.ro/scrisoare-apti-edri-csam-css-scanning
    https://apti.ro/pozitie-cloud-guvernamental

    RăspundețiȘtergere
  16. Unhinged Against Russia
    https://www.bitchute.com/video/MTHcJyZfAVnt/

    RăspundețiȘtergere
  17. Ce a spus ăla de la Davos - Schwab, parcă - Build back better , adică a reconstrui la loc mai bine. Atenție , nu spune mai bine pt cine... evident că pt ei, chiar dacă narațiunea oficială va spune că pt toți. Atunci înseamnă că trebuie să dărâme întîi, ce anume? Tot ce îi interesează. Păcat că îi interesează totul. Deci vor să dărâme întîi totul , că să reconstruiască ei cum le convine. Adică din haos - prin haos de fapt- spre o nouă ordine mondială. In psaltire scrie ... stricase - vor toate rinduielile pământului.

    RăspundețiȘtergere
  18. ...nu stiu de unde ajunge DD la anul 2025 drept anul in care se va ''intimpla'' ceva... insa aici am dat peste o coincidenta stranie, uitata de mine in acesti ani din urma... pe vremea in care se vorbea de apocalipsa prevestita de calendarul maya m-am ''jucat'' si eu cu niste calcule, introducind si Rezonanța Schumann in acestea... a fost doar un exercitiu personal si nu i-am dat nici o importanta atunci si de atunci... aici intervine coincidenta... mie, atunci, imi daduse acest an... 2025... acum ma intreb daca nu cumva ''aiureala'' aia a mea de atunci sa fie totusi exacta... mi-as dori sa fi gresit... mi-as dori sa greseasca si DD... imi doresc ''normalul'' meu, pentru mine, pentru noi... insa...

    RăspundețiȘtergere
  19. [...]Mai sunt trei ani. Ceasul ticăie. Trei ani în care totul se va schimba radical, iar ceea ce vă îngrozeşte în acest articol e mult mai puţin de speriat faţă de ceea ce urmează. Trei ani în care furtuna se va înteţi şi nu vom mai vedea lumina soarelui. Trei ani în care mai mult vom înota pe sub apă. Acum soarele apune, iar de răsărit va răsări peste trei ani. Vedem atunci de unde![...]


    Proferia biblica ne spune ca va rasari "Soarele Neprihanirii". Nu exista alt "soare". Lumina adevarata vine doar de la rasarit, iar Luceafarul de dimineata este Iisus Hristos si nu Lucifer asa cum isi da el ifose.
    "Sol Invictus" la care se inchina lumea habauca nu va aduce lumina la care viseaza omenirea.

    DD are dreptate, in opinia mea.
    2025 este anul pentru care "maestrii new age" (de la Alice Bailey pana la urmasii ei de astazi ascunsi la vedere la ONU si in NOM) ne "profetesc" ca se va externaliza "ierarhia".

    Duhurile necurate (probabil de ordinul zecilor de milioane) in fruntea carora va fi chiar Satana (Sol Invictus) se vor externaliza in fata omenirii adusa in stare de perplexitate (ciumi, foamete, razboaie si cutremure - Matei 24:7).

    Lumea il va primi ca pe "marele salvator", fiind inca odata amagita si se vor inchina la el ca la Hristos. Acesta este antihristul, "hristosul cosmic" ce va aduce "marea resetare". Marea Resetare Falsa a antihristului este aparitia Omului Nou = Omenirea 2.0 = Transumanismul (H+ = Humanity Plus).

    Lumea nu va mai exista, ciclurile istoriei se vor termina curand. Planeta este condamnata la distrugere totala prin actiunile miliardelor de oameni fascinati de catre antihrist. Prin alegerea finala, omenirea va decide sa il alunge definitiv pe Dumnezeu din treburile planetei Pamant. Cei pecetluiti cu semnul fiarei digitale vor fi ca "nisipul marii", nu va faceti iluzii.

    Atunci toti acesti pecetluiti cu semnul fiarei vor fi lasati in "voia mintii lor blestemate" si din aceste minti complet despartite de Dumnezeu va rezulta distrugerea planetei.

    Da, anul 2025 este extrem de important si este o borna care va marca probabil inceputul ultimelor "sapte plagi" ce se vor revarsa peste omenire.

    Nu va mai faceti iluzii, nu mai cautati solutii omenesti pentru salvarea scumpei voastre pieli. Nu vorbim despre fatalism sau despre extremism religios. Sunt pur si simplu realitati profetizate ale caror timp final de implinire am ajuns sa il traim noi, ultima generatie. Pare greu de crezut, insa daca mai aveti rabdare pana in 2025-2027 veti vedea finalul cu ochii vostri.

    Sper sa vedem/traim noul inceput cat mai multi de partea oilor si nu de partea caprelor.
    Speranta este doar "in Hristos".
    Curand o sa vedem concret ce inseamna aceasta: "in Hristos".

    Apocalipsa, ca toata Biblia, ne vorbeste despre "O veste buna".
    Nu este despre moarte, este despre VIATA. Despre Hristos.
    Nu este despre Omul 1.0 (Adam cazut in pacat = despartit de Dumnezeu = o locuinta goala), este despre Omul 2.0 (al doilea Adam = om partas de natura divina = o locuinta a Duhului, dupa modelul aratat in "fratele nostru mai mare" = Omul Iisus Hristos).

    In aceasta ultima batalie a Harmagedon-ului nu noi vom avea de luptat:

    2 Cronici 20:17 – "Nu veţi avea de luptat în lupta aceasta; aşezaţi-vă, staţi acolo şi veţi vedea izbăvirea pe care v-o va da Domnul. Iuda şi Ierusalim, nu vă temeţi şi nu vă înspăimântaţi; mâine, ieşiţi-le înainte, şi Domnul va fi cu voi!’”"

    Ioan 16:33 – "V-am spus aceste lucruri ca să aveţi pace în Mine. În lume veţi avea necazuri, dar îndrăzniţi, Eu am biruit lumea.”"

    LB

    RăspundețiȘtergere
  20. https://gandeste.org/analize-si-opinii/cum-am-mai-spus-se-casca-falia-intre-occident-si-orient/123872/

    RăspundețiȘtergere
  21. De pe malurile canalului Dambovitei, il vad ca succesor al lui Putin pe Medvedev.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dumneavoastră vorbiţi de un anumit "pattern" al ciclurilor care se suprapun, cumva până în trei ani, dar cred că apar multe alte variabile care strică modelul. Orgolii, demenţă, retard, şantaj pe viaţă si pe moarte, lebede negre,laptopuri, covizi, avc-uri, sinucideri...astea sunt variabile greu de inclus în ecuaţie, dar capabile să schimbe modelul. NWO vine si cu un nou model de previzionare, de prognosticare. Mulţi am înţeles că suntem la cheremul unor psihopaţi iar limita de panicare tocmai a crescut...se vorbeşte relaxat chiar de atac nuclear.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La securitate nivelul de imbecilitate a ramas la fel sau exista sanse de incadrare intr-un nou "pattern"?!
      Oare securistii romani sunt ei cu adevarat cei mai prosti de pe planeta sau ...?!

      Ștergere
  23. Suntem frunze în bătaia vântului, astfel încât ceea ce va urma va ţine mai mult de noroc şi mai puţin de pregătirile personale.
    Asta e fraza care contează pentru mine din tot articolul.
    Neputând schimba ceea ce se petrece în lume, de ce să nu mă rezum strict doar la ceea ce trebuie făcut de către un creștin ortodox în timpul Postului Mare? Televizor deloc, internet maxim 1 oră pe zi, dacă nu ai forța de a renunța total, în rest muncă, rugăciune, biserică și nădejde în Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  24. Din 1983 in 1990 a fost o cadere economica de 70% in Ro., dupa parerea unora, acum nu va fi atat de mare probabil, chestiunea este ca acum omenirea vine dupa belsug irational indus, iar frica de necunoscut este cea mai mare frica posibila in aceasta lume. Nu se vede ca ,,naratiunea,, acest cuvant tembel, este sa vanda rahat si sa prosteasca lumea ? Oare prostesc prostimea ?
    Acest haloimas are rostul lui, meritat cu siguranta.
    Vor disparea toate sistemele de referinta create ? Care va fi ultima care va sta in picioare ?

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)