În SUA, de ceva vreme a explodat dosarul „amestecului Rusiei în alegerile americane”. E o afacere veche, pe care probabil unii au uitat-o. Pe scurt, după ce Trump a câștigat primul mandat, a explodat în societatea americană un imens scandal pe baza unui presupus amestec al Rusiei în alegerile americane. Spuneau acuzatorii că Trump a ajuns președinte deoarece ar fi fost ajutat de ruși. Astfel, o groază de documente secrete au început să iasă la iveală, iar fostul șef al FBI îl beștelea pe Trump ca la ușa cortului. Cu toate că acuzațiile s-au dovedit a fi nefondate, o groază de oameni de-ai lui Trump au fost paradiți de aberantul proces. Un exemplu relevant este cel al lui Michel Flynn, care a fost efectiv spulberat în urma unor acuze aberante(dar și a unui comportament prostesc al său care l-a făcut în final să pledeze vinovat). La momentul respectiv subsemnatul a demonstrat că totul e un fake, având parte de comentarii de tipul: „acum ești și mai informat decât CIA/FBI”, „de unde ai aflat, de la rușii care te plătesc?” etc.
Scandalul a fost suficient să-i facă lui Trump praf jumătate din mandat și să conducă la demisia/demiterea unei părți bune a staff-ului. După cum probabil vă amintiți acum, după acea jumătate de mandat, Trump a avut parte de un singur an în care a condus efectiv întrucât în ultimul an al primului mandat a fost lovit de noul fake inventat de statul subteran global, cel cu COVID-ul, pe care l-a acceptat cu seninătate și, zic eu, cu multă prostie! Dar să revenim la fapte.
De ce oare ar mai interesa acum acea idioțenie de dosar? Doar cei inculpați atunci „și-au dovedit nevinovăția”. Sper că ați remarcat ironia afirmației anterioare! Motivul principal pe care trebuie să-l priceapă tot omul este acela că un proces nu trebuie terminat după ce acuzatul s-a dovedit a fi nevinovat, ci abia după ce se înțelege care-a fost motivul acuzării și, dacă nu cumva, procesul acuzării s-a făcut cu rea credință, pe baza unor probe false, fabricate. De altfel, din punctul meu de vedere instanța ar trebui să nu finalizeze un asemenea proces în absența unei pedepse aplicate celui care-a formulat plângerea și care s-a dovedit a fi un detractor. În cazul lui Trump și al așa-zisului amestec al Rusiei a fost vorba despre acuze de o gravitate extremă, care ar fi putut conduce nu doar la derivarea unor cazuri de „înaltă trădare”, ci și la un război devastator între cele două superputeri. Atâta timp cât te-ai amestecat în alegerile mele interne, înseamnă că ai efectuat o mișcare agresivă împotriva mea ca stat, motiv pentru care sunt îndreptățit să-ți răspund cel puțin simetric.
Cumva, după ce în instanță s-a dovedit că respectivul proces nu are nicio miză și nimic nu e adevărat, s-a pus batista pe țambal, timp în care cei acuzați au răsuflat ușurați deoarece „s-a terminat circul”. Un semn de prostie și slăbiciune de-al lui Trump întrucât ceea ce se petrece acum trebuia tranșat atunci. Dar să nu anticipăm și, pe moment, să înțelegem care-i evenimentul momentului.
Tulsi Gabbard, cea care supraveghează 18 agenții de informații ale SUA, a depus la Departamentul pentru justiție un pachet consistent de dovezi incriminatoare împotriva conspiratorilor care au pus în aplicare fake-ul cu „amestecul Rusiei”. Toți știm acum că a fost o prostie, însă ceea ce aduce suplimentar Tulsi Gabbrad sunt dovezi indubitabile conform cărora întreaga operațiune a fost o conspirație menită a submina voința poporului american. Conform acestor documente, principalul conspirator a fost Barack Obama, cel care, după pierderea alegerilor de către Hillary Clinton, în perioada de tranziție, a început anchetarea lui Trump sub motivul unei presupuse colaborări cu Rusia pentru a câștiga alegerile. Într-un stil desprins din fostele anchete ale bolșevicilor, acuzația era atât de ticăloasă încât se dorea a le demonstra americanilor care l-au votat că au conspirat alături de Trump la o acțiune agresivă a Rusiei.
Cu toate că acum pare exagerat, realitatea pe care o știm încă din vremurile comuniste e absolut similară: îl acuzi pe un individ de ceva grav și apoi arunci îndoieli asupra tuturor celor apropiați. De aceea în perioada comunistă, când vreun individ „era dovedit” drept „dușman al poporului”, acuzațiile și cercetările se extindeau și asupra familiei și a cercului de apropiați. Așa ajungeau apropiați de-ai inculpatului să-l înfiereze mai tare decât falsa justiție a acelei perioade. Și, să nu uităm cum sistemul infernal reușise în timpul stalinismului atroce să-i transforme pe copii în informatori ai serviciului secret și acuzatori ai propriilor părinți.
Dar ce au în comun justiția comunistă cu cea din SUA? - veți întreba. Nu e clar că în SUA nu a fost comunism? Ba, mai mult, dacă mai punem în balanță și activitatea lui McCarthy, am putea considera că SUA a fost chiar extrem de virulentă la adresa comunismului. Fals! V-aș putea spune că în timp ce Comisia McCarthy încerca să producă dovezi ale infiltrării comuniștilor în statul american, Grupul de la Frankfurt împreună cu jigodiile de la Tavistock Institute spălau pe creier generația Baby Boomers, conducând-o(pe ea și societatea americană) spre o cădere ireversibilă. Și, după cum bine știm, teroriștii Grupului de la Frankfurt erau într-o corespondență susținută cu Jdanov, ideologul șef al URSS. Inclusiv atunci când au ieșit la iveală teribilele crime ale stalinismului, Grupul de la Frankfurt a ales să nu se distanțeze de ideologia URSS. LSD-ul, drogurile sintetice, promovarea promiscuității și multe alte elemente negative pe care le vedem acum la lumină ca „normale” își au originea în aceeași nefastă colaborare care a dat MK-Ultra și restul programelor de înrbire a personalităților individuale și topire a lor într-un lagăr colectivist de gândire pre-procesată. Toate ne indică modul absurd în care principala țară opusă ca ideologie URSS-ului se comunist-iza la interior, în structurile sale de putere cele mai intime. Ca să înțelegeți că am dreptate trebuie să vă uitați doar la acțiunile aberante desfășurate de-a lungul timpului de democrații americani, care culminează acum cu scoaterea pe piață a celor mai marxiste ideologii pe care le-a văzut istoria acelei zone. Acolo e un comunism pervers care a infectat totul în societatea americană. Așadar nu e vorba doar de asistații sociali care votează acel partid de insecte, ci și hălci întregi ale statului american care se comportă precum instituțiile staliniste. Iar justiția este probabil cea mai atacată și afectată instituție. Ați văzut doar aberantele procese făcute de „procurorii și judecătorii lui Soros” împotriva lui Trump în perioada electorală, desprinse parcă din aberațiile pe care le-am văzut la Kovesi sau cele pe care le vedem acum instrumentate de nuliatatea căruia i se spune Elodiul.
Singurul lucru pe care-l sper este inculparea și condamnarea lui Obama, probabil cel mai infernal președinte american din istorie. Obama este cel care, sub sloganul „Yes, we can” a făcut, într-adevăr, absolut tot ce i-a trecut prin capul ăla sec, târând America într-o groapă a istoriei din care, personal, nu văd cum o să iasă. Cum mai poți reversa spălările programatice pe creier car au imbecilizat generații și care, începând cu Obama, au devenit „program oficial de guvernare”? Cu siguranță, răul a fost făcut, astfel încât nu se pot face foarte multe pentru corectarea sa. Însă pedepsirea exemplară a celor responsabili ar fi un act de justiție pe care, sper ca SUA să mai fie capabilă să-l facă.
Nu în ultimul rând aș vrea să subliniez că fake-justiția din cazul așa-zisului amestec al Rusiei este baza actualului conflict dintre Occident și Rusia. Practic atunci a început incriminarea aberantă a Rusiei, menită a justifica agresiunea pe care acum Occidentul o exercită acum asupra sa. Iar motivul pentru care îl consider pe Trump un președinte prost este fix incapacitatea sa de a înțelege modul în care se leagă evenimentele. Așa cum a căzut în capcana COVID, la fel va cădea și în capcana actuală care-l va conduce la o confruntare directă și dezastruoasă cu Rusia. A fi președinte presupune o capacitate bună de analiză, de a identifica „micile erori” din detalii care, în final, se dovedesc a avea efecte catastrofale. Cu gândirea sa simplistă, Trump nu e capabil să aibă asemenea înțelegeri asupra evenimentelor, astfel încât mai mereu e prins pe nepregătite, luând cele mai aberante decizii, agravate de narcisismul său morbid.
În concluzie, întreg dosarul menționat de-a lungul articolului de față este un dosar care ne arată falsitatea așa-zisei justiții și ne demonstrează cu vârf și îndesat că nu e bine să te iei după „aparența de legalitate”. Dacă se va tranșa cu inculparea și condamnarea principalilor vinovați, adică Obama și Hillary Clinton, putem spune că s-a făcut o oarecare dreptate. Însă nu trebuie să uităm că bucata asta de dosar ar fi trebuit începută atunci, când s-a dovedit că întreaga afacere e un fake și nu acum, după atâta amar de vreme.
Motivul pentru care se face acum si nu atunci este simplu: Trump nu avea cu cine sa faca justitie atunci, dar acum are si sper sa si reuseasca. Ispravile lui Obama au facut un rau incomensurabil care nu poate fi reparat prea usor. Raul a fost facut nu doar asupra Americii, ci si asupra Europei. USAID a finantat toata nebunia, care in Europa continua si acum. America isi va reveni din dileala, dar despre Europa nu sunt asa sigur. Trump este exact presedintele de care America avea nevoie in momentul asta. Pacat ca Europa nu are un Trump sa o scoata din delirul marxist in care se afla.
RăspundețiȘtergereToata lumea, majoritatea, este preocupata de ingroparea altora!
RăspundețiȘtergereRar, extrem de rar, mai gasesti si altceva decat gropari, si si mai rar gasesti gropari cu adevarat freelance!
Aha! Păi, aici avem cheia: "Într-un stil desprins din fostele anchete ale bolșevicilor". Păi, cine erau şi sunt bolşevicii? Cine finanțează ambele părți dintr-un conflict, pe care îl provoacă tot ei? Cine a scris "Protocoalele înțelepților Sionului"?
RăspundețiȘtergerehttps://archive.org/details/PROTOCOALELEINTELEPTILORTextIntegralInTraducereaLuiIoanMota
Obama este creatia lui Brennan. Tinta este Brennan, Comey etc. si, mai departe, intregul complex militaro-industrial si legaturile cu China.
RăspundețiȘtergereDaca scotociti un pic, Obama a organizat un teribil 'purge' in administratia SI armata americana. Schimbari de sefi la armata au facut toti presedintii dar ceea ce a facut Obama a fost urias. Tulsi a iesit cu documentele dupa confirmarea generalului Tata (nominalizat de Trump taman pentru restructurarea armatei si scoaterea Chinei din bucataria armatei americane).
Este despre eliminarea inflitrarilor Chinei, vezi Pete Hegseth si declaratia despre cloud-ul chinezesc.
Btw, prin grija Turciei, China stie tot ce misca NATO (Turcia a permis instalarea unor dispozitive / elemente fabricate in China si despre care se stie ca au programe pirat pentru a strange informatii).
Cateva aspecte interesante - foarte pe scurt [1]
RăspundețiȘtergereEfortul de a sabota președinția lui Trump – chiar înainte ca acesta să preia funcția – nu a avut ca scop protejarea democrației. Era vorba despre protejarea sistemului. De la George H.W. Bush la Barack Obama, aceeași rețea interconectată de agenți de informații, dinastii politice și interese financiare globale a construit și a menținut un sistem de putere din umbră. Trump a amenințat că va scoate totul la lumină.
Bush Sr.: Arhitectul (The Architect)
George H.W. Bush nu a fost doar directorul CIA, ci a fost unul dintre arhitecții guvernării moderne din umbră, conduse de serviciile de informații. Sub conducerea sa, Statele Unite și-au extins operațiunile secrete la nivel global, adesea sub pretextul securității naționale. Aceste operațiuni nu aveau legătură doar cu politica externă. Acestea includeau traficul de droguri (vezi cazul: Iran-The Contras, Cocaine, and Covert Operations), spălarea de bani și manipularea alegerilor străine. Au finanțat programe bugetare negre și tranzacții neoficiale.
Legăturile familiei Bush cu sistemul bancar global, petrolul și armele nu sunt speculații, ci sunt documentate. Dar examinarea a fost întotdeauna respinsă ca teorie a conspirației. De ce? Pentru că mașinăria controla narațiunea.
Clinton: Cel care curăța (The Cleaner)
Administrația lui Bill Clinton a rafinat arta corupției și a mușamalizării. De la scandalul traficului de droguri de la Aeroportul Mena până la scandalul finanțării campaniei Chinagate, corupția a fost o caracteristică - nu un virus - al președinției sale. Familia Clinton a profitat de influența globală și a transformat Fundația Clinton într-un leviatan plătit.
Între timp, comunitatea de informații a continuat să-și extindă aria de acoperire, în special în ceea ce privește supravegherea internă – pregătind scena pentru ceea ce avea să urmeze.
Bush Jr.: Facilitatorul (The Enabler)
Sub conducerea lui George W. Bush, atacurile din 11 septembrie au devenit catalizatorul creșterii exponențiale a supravegherii, controlului și autorității guvernamentale fără răspundere. Legea Patriot a deschis ușa colectării în masă a datelor despre americani. Războaiele au fost declanșate pe baza unor pretexte false. Trilioane de oameni au dispărut. Și nimeni nu a fost tras la răspundere.
Președinția din umbră a lui Cheney a împuternicit contractorii de apărare și contractorii de informații cum nu s-a mai întâmplat niciodată. Situri secrete. Programe de tortură. Liste secrete de ucidere. Constituția era o hârtie pentru acești oameni. Mașinăria continua să funcționeze, necontrolată.
Cateva aspecte interesante - foarte pe scurt [2]
RăspundețiȘtergereObama: Coperta (The Cover)
Barack Obama a candidat pe baza transparenței și a speranței. Ceea ce a livrat a fost cea mai rafinată formă de declin gestionat din istoria SUA. Denunțătorii au fost urmăriți penal. IRS-ul a fost transformat în armă. Mass-media a fost cooptată. Iar comunitatea de informații a fost întoarsă spre interior, nu pentru a-i proteja pe americani, ci pentru a se proteja pe sine.
Obama nu a privit doar în altă parte în ceea ce privește corupția, ci a instituționalizat-o. Administrația „fără scandaluri” a fost orice altceva. Benghazi. Fast and Furious. Demascarea inamicilor politici. Spygate. Dosarul Steele. Totul a fost ascuns sub preș de un corp de presă complice și de Departamentul de Justiție transformat în armă.
Trump: Bila demolatoare (The Wrecking Ball)
Apoi a venit Trump. Nu era în clubul lor. Nu juca după reguli. Mai rău, nu avea nevoie de ele. Și asta îl făcea periculos.
Trump nu era doar un alt politician. Era o povară pentru întregul lor sistem. Vorbea deschis despre traficul de copii, rețele obscure, oficiali de informații corupți și agende globaliste. A semnat ordine executive de înghețare a activelor celor care încălcau drepturile omului. A ocolit mass-media tradițională. A perturbat complexul militar-industrial. Mașinăria nu-și putea permite să lase asta să continue.
Așa că au desfășurat totul - supraveghere ilegală, dosare fabricate, scurgeri coordonate, o campanie de denigrare media, o comunitate de informații transformată în armă și, în cele din urmă, o operațiune juridică de mai mulți ani.
Aceasta nu era politică. Pentru ei, aceasta era o modalitate de supraviețuire. Disperare afișată. Aceeași disperare nu s-a încheiat în 2016. S-a intensificat.
Aceiași oameni care au orchestrat farsa Rusiei, impeachments-urile și acapararea puterii din era COVID încă se agață de control. Se tem de al doilea mandat al lui Trump. Nu din cauza politicii, ci din cauza expunerii.
Acum, la al doilea mandat a lui Tump: Întrebarea nu este „De ce l-au urât pe Trump?”. Întrebarea este: „Ce încercau să ascundă?”. Și când pui astazi această întrebare, totul începe să aibă sens.
Singura lor soluție de supraviețuire e schimbarea. Cu cât mai rapidă și zgomotoasă, cu atât mai bine.
RăspundețiȘtergereSistemul organizațional care se pretează perfect schimbării rapide e democrația. Din pricina asta încearcă să o propage acum în direcțiile tuturor vânturilor. Democrația devine singurul model de gândire acceptat. Sfârșitul istoriei. Imperiul final.
Dezavantajul e că oamenii au dubii la un moment dat privind binefacerile democrației încât pot deveni admirativi la adresa unor regimuri autoritare.
Pentru a evita acest lucru, propaganda reamintește până la refuz o iminentă (re)instaurarea a totalitarismului cu o dezintegrare a societății în caz de pierdere a războiului.
« Better dead than Red » e un slogan tipic al anilor ‘50, ‘60… “Mai bine golan decât activist, Mai bine mort decât comunist.”
Red a fost înlocuit cu Rusia sau China pentru că în memoria colectivă emoțională e tot aia. “Dacă Ucraina pică, urmează România“…
Cum democrația trebuie să dea măcar impresia diversității, atunci se fabrică o alternativă domestică. « Better Red than dead ». Se creează un Ross Perot, un Le Pen care atunci când devin prea populari pentru grassrots (termen à la mode pentru intel) se auto-sabotează. Scenariu reluat cu Stejarul și partidul America Party, aplicat și la noi cu Jorj Simion et comp. (pentru că pesede și-a jucat deja rolul ăsta).
Propaganda trebuie să mențină omniprezentă teroarea totalitară asociind-o cu “mișcările naționaliste”.
Ciuma roșie, fascismul de tip Zelinski Codreanu sau ambele la un loc, cum spun doct agenții de criză, devin teme repetate obsesiv în media.
Societatea nu poate fi schimbată radical pentru că elementele tradiționale nu dispar peste noapte. Individul și societatea se fasonează reciproc. Ei știu asta. Or tocmai în acest aspect intervine propaganda prin rescrierea tradiției (omisia unor aspecte, inventarea altora…).
Trecutul țării e confiscat și prezentat drept un bastion anti-totalitar. Cel puțin la noi.
Societățile primitive sunt transformate cu un ritm diferit de către schimbare în funcție de credințele locale și de munca depusă de către familii în secolele trecute.
Școala de la Frankfurt considera evadarea prin cultură, prin filozofie drept singura soluție împotriva Omului nou alienat (oricare ar fi el).
Din această cauză agenții noștri de propagandă, tălmacii neo-marxismului, insistă în a ne prezenta isteric un trecut populat doar cu modele de înaltă moralitate cultural-spirituală. Excelența prezentului se îmbină cu excelența trecutului în limbaj neoliberal.
Praf în ochi. Diversiune. Propaganda înseamnă enorm de multă diversiune prin dublu gândirea milioanelor și milioanelor de experți vizibili și invizibili.
Schimbarea nu apare ca un proces regional, ci ca un fenomen internațional simultan (căci oricum fenicienii sunt pretutindeni) bazat pe cooperarea și interdependența polilor uniformizați. Doar nu credeți că porcăria aia cu virus și injecții ar fi fost posibilă altfel.
În curând chinezii și rușii vor sfârși prin a le fi frică de ei înșiși. Exact ca în sketch-ul lui Desproges: “Străzile din Paris nu mai sunt sigure. În unele dintre cartierele capitalei, arabii nu mai îndrăznesc să iasă singuri noaptea.“
Trump va fi razbunat, rușii încă nu știu ce-i așteaptă că doar nu degeaba zice carismatica dna. Oana Ţoiu ( mai cunoscută sub numele de Gioconda ), ministrul nostru de Externe : ”Trebuie să trecem de la a ajuta Ucraina să reziste la a o ajuta să câştige”🛴
RăspundețiȘtergere