De altfel situația s-a văzut limpede la nivel internațional.De ce? Pentru că ratații cred că singura șansă a lor e într-o escaladare, la fel ca și până acum. Să vă explic! Brusc s-au activat vectorii propagandei care acuză Iranul că a dat rachete balistice Rusiei. Stai și te crucești! Clovnii ăștia se comportă atât de penibil încât rămâi fără replică. Citind virulența știrilor te ștergi la ochi deoarece ai impresia că e o greșeală de tipar. Ca om normal nu poți să crezi că se face atâta tam-tam pentru că Iranul ar fi furnizat niște arme, ci crezi că ziaristul a greșit și în loc de Germania, Franța sau SUA a scris Iran. Orice om de bun simț pufnește în râs văzând asemenea imbecilitate. Păi la ce să te aștepți la Iran, țara la fel de sancționată ca Rusia, aliatul Rusiei și partenerul său de încredere? Presupunând că Rusia ar avea nevoie de anumite arme pe care Iranul le are, n-ar fi normal ca Iranul să le dea? E ca și cum ai spune că e de neconceput ca Iranul să atace Israelul. Ce-ai, ești beat? Nu știi despre dușmănia dintre cele două țări?
Să revenim acum la tam-tam-ul balistic iranian. Nu am nici cel mai mic indiciu că Iranul ar fi dat sau nu rachete balistice Rusiei. Chestiunea pe care o știu este aceea că organizarea armatei ruse s-a modificat drastic după începerea conflictului. Ceea ce a observat toată lumea este că, până la urmă, componenta terestră este esențială, iar aici artileria a rămas în continuare regina. Unitățile terestre rusești sunt, la ora actuală, cele mai moderne și integrate din lume. Ca să înțelegeți, vă voi descrie pe scurt ce anume echipamente deține o unitate de primă linie a armatei ruse în noua organizare: cel puțin trei obuziere autopropulsate 2S1 Gzodika(calibrul 122mm), cinci obuziere D-20(calibrul 152 mm), cel puțin trei obuziere autopropulsate 2S3 Akatsiya(calibrul 152.4 mm), un lansator multiplu de rachete BM-27 Uragan, un pluton specializat în drone și ... o baterie Iskander! Așadar, unitățile de infanterie modernizate ale armatei ruse sunt dotate acum și cu rachete balistice pentru o eficiență maximă. Totul este integrat și funcționează impecabil! Ceea ce știm este că Iskander este o componentă destul de scumpă, astfel încât e foarte posibil ca la vârful conducerii militare a Rusiei să se pună problema eficientizării prin achiziția unor rachete balistice mai ieftine care nu sunt atât de precise precum Iskander. La fel cum dronele iraniene ieftine au făcut carieră la începutul conflictului - fiind și ele eficientizate acum din punct de vedere al costurilor prin înlocuirea, acolo unde este cazul, cu drone ultra-ieftine din spumă - este posibil ca pentru anumite unități rușii să considere mai eficientă înlocuirea Iskander cu rachete ieftine iraniene, poate chiar să ia licența și să le producă intern, așa cum fac acum cu dronele Geran. Așadar nu-i nicio chestie extraordinară. Repet, eu vorbesc acum din punct de vedere strict teoretic întrucât nu am încredere în sursele occidentale care susțin că Iranul ar fi livrat ceva Rusiei. Chiar dacă ar face-o, n-ar fi nimic extraordinar.
Însă vă veți întreba care-i treaba cu toată tevatura. Răspunsul l-a dat ieri ramolitul planetei, moș Tăgârță Biden, care a spus că studiază cererea Kievului de a furniza rachete cu rază lungă de acțiune. Deja nu mai e de joacă. În momentul în care dai rachete cu rază lungă de acțiune pentru a ataca un adversar de calibrul Rusiei, nu te mai joci „la graniță” așa cum ai făcut-o până acum. Racheta cu rază lungă de acțiune înseamnă că Rusia poate răspunde nuclear direct împotriva SUA. Cu ceva timp în urmă, Scott Ritter a dezvăluit că Biden caută să genereze un război nuclear în Europa. Un asemenea conflict ar distruge Continentul. Însă e la fel de adevărat că acest plan al americanilor arată cretinizarea la care s-a ajuns la nivelul aparatului superior de conducere. Cum să crezi că poți declanșa un conflict nuclear limitat strict la Europa, mai ales când vorbim despre Rusia, cea mai mare putere nucleară a lumii? Cine le garantează lor că Rusia nu-și îndreaptă armele împotriva SUA? Mai ales acum, când 9M370-Burevetnik este gata de lansare.
În stilul caracteristic, este posibil ca SUA să elibereze Tomahawk, în prima fază cu raza de acțiune limitată la 500 km, în paralel cu livrarea de către Germania a rachetelor Taurus(cu aceeași rază de acțiune). Asta din registrul aceleiași tehnici de „fierbere a broaștei”. Doar că cei 500 kilometri sunt critici întrucât astfel Ucraina poate atinge Moscova. După cum v-am mai spus, tehnologia Tomahawk nu este una complexă, racheta poate fi doborâtă fără probleme de bateriile S-300. Problema apare în altă parte, anume în vastitatea teritoriului pe care trebuie să-l apere Rusia. La ora actuală este practic imposibil să aperi întreg teritoriul deoarece ai avea nevoie de un număr imens de unități antiaeriene. De aceea, o eliberare a unor astfel de arme Ucrainei va permite lovituri surprinzătoare în zone neapărate, creând un avantaj asimetric.
Ucrainenilor le este indiferent dacă lovesc civili. De altfel s-a văzut cum s-a trecut cu prea multă ușurință peste toate crimele de război comise de ucraineni. Nu mai vorbesc despre crimele de război comise de americani, doar știți bine că la bombardarea Iugoslaviei și-au asumat oficial atacul asupra populației civile care era „vinovată pentru alegerea liderilor țării”. Așadar, ucrainenii beneficiază de protecția SUA și momentan pot face orice crime de război. De partea cealaltă, rușii nu pot face asta din două motive. În primul rând din cauză că mai bine de jumătate din populația Ucrainei este rusească sau face parte din familii mixte. De asemenea, populația ucraineană este împărțită, cea mai mare parte fiind împotriva conducerii actuale a țării și a războiului. Doar o mică parte e reprezentată de „urmașii în radicalizare” ai naziștilor lui Bandera. De cealaltă parte, Rusia nu poate face crime de război deoarece ar cădea în ochii partenerilor săi. Astfel e obligată să poarte un război curat în Ucraina, să intervină efectiv chirurgical, confruntându-se strict cu armatele ucraineană și occidentală de acolo.
Singurele elemente simțite de civilii Ucrainei sunt cele generate de distrugerea infrastructurii energetice. Într-adevăr, la ora actuală, sistemul energetic integrat al Ucrainei este distrus. Nu mai există un sistem național, fiind în funcțiune doar sistemele locale și, atenție!, sistemele care permit exportul energiei ucrainene! Destructurarea sistemului energetic va forța migrarea ucrainenilor către zonele în care se produce energia, lăsând astfel drumurile libere pentru o eventuală incursiune în adâncime a armatei rusești în această iarnă. Cu alte cuvinte, inclusiv actuala distrugere este un element militar strategic urmărind eliberarea „naturală” a anumitor culoare pentru a face mai facilă intervenția militară.
Având în vedere caracterul asimetric care rezultă din eliberarea de arme cu rază lungă de acțiune, întrebarea care se pune este dacă Rusia va continua localizat sau va extinde conflictul. Să vedem ce înseamnă fiecare alternativă. Dar până atunci să studiem puțin contextul.
Oricât de slugă ar fi Scholtz, are o problemă cât casa în Germania. Tot Estul este pro-rus și anti-Ucraina&NATO. Vestul Germaniei, de asemenea, este sătul de sărăcirea în care a fost adus de agenda războinică a NATO. Astfel, din punct de vedere politic Germania se află destul de aproape de o explozie. Absolut toate elementele negative pe care le-au îndurat nemții riscă să se răzbune acum. De aceea, aprovizionarea cu rachete Taurus a Ucrainei, care ar putea avea ca efect o bombardare a Germaniei, ar fi mai urâtă decât bomboana de pe colivă. La fel stau lucrurile și în Franța. Aceeași problemă spinoasă, aceeași politică în dezacord cu majoritatea covârșitoare a țării. Mai mult, în întreg Occidentul vedem nu doar o opoziție populație-putere, ci și o opoziție de viziune la nivelul populației care se împarte între stânga extremă și dreapta extremă(mă rog, uneori ceea ce e calificat azi ca „dreapta extremă”, în alte vremuri era ceva normal). Cu alte cuvinte, în societățile vestice este imposibil de atins coeziunea, indiferent de forța care ar veni la putere. Alegerile din Franța arată cu vârf și îndesat acest lucru.
Și acum să revenim la problemă. Ce înseamnă păstrarea localizării conflictului? În principal un atac la scară al Rusiei care ar distruge armata Ucrainei și ar duce la capitularea țării. Este posibil? Da, de altfel am văzut deja o activare a întregului front rusesc. Care sunt însă repercusiunile? Un articol din Financial Times, în care Bill Burns și Richard Moore ies la lumină, arată mai degrabă neputința organizațiilor pe care le conduc. Însă, prin atitudine, acoperă absolut toate ororile produse de regimul terorist de la Kiev, semn că, cel mai probabil, în situația în care Rusia ar trece la un atac masiv, mașinăria radicalizată ucraineană va trece la operațiuni teroriste multiple, pregătită de teroristul Budanov. Scenariu pe care l-am mai văzut în Cecenia.
Extinderea conflictului de către Rusia e simplă: pentru a rezolva problema aprovizionării Ucrainei poate bombarda țările-sursă: SUA, Anglia, Germania, Franța și, desigur, zonele de putere ale Ucrainei. Nu obligatoriu în același timp. De exemplu, primul candidat este Anglia și ar putea fi folosit pentru a pune în practică zicala „bate șaua ca să priceapă iapa”. Imediat ar pacifica Europa! Înseamnă ăsta un război mondial? Nu obligatoriu. Fără doar și poate o dezvoltare atât de abruptă va pune rapid părțile aflate în conflict la masa negocierilor. Oricât veți crede că se va dezvolta un conflict nuclear, părerea mea e că ulterior bombardamentului se va așterne tăcerea în tabăra vestică deoarece vor înțelege că Rusia nu blufează. Și abia atunci retardații de la putere, simțindu-și rahatul curgându-le în pantaloni, își vor recunoaște greșelile și vor își vor face mea culpa la masa verde.
Acum suntem într-un moment critic. Vedem ce anume se va dezvolta sau, mai bine spus, pe ce ramură vor continua evenimentele, iar atunci vom ști ceea ce urmează. Până una-alta, ne aflăm din nou într-un moment limită, ca multe altele de care am avut parte până acum. Sau, mai simplu spus, vom vedea dacă zugzwang-ul ucrainean se va generaliza, devenind un zugzwang al întregului Occident.
Wow, un articol excelent!
RăspundețiȘtergereDați-mi va rog acces pe chat-ul de pe Telegram. Ca o completare, sunt mult mai radical în ceea ce privește vestul,din motive corecte
RăspundețiȘtergereDa-mi ID-ul tau de Telegram daca vrei acces. Sunt vreo 5000 de oameni in asteptare!
ȘtergereȘi eu sunt în așteptare de când eram încă mic. Aș avea niște comentarii de făcut în discuțiile de acolo, însă rămân cu oful nestins. Semnez cu ID-ul de Telegram
ȘtergereDe ce se pleaca de la premisa ca Rusia poate bombarda pe toata lumea si pe ea nu o va bombarda nimeni?Eu nu spun ca Rusia nu este o forta de temut pe planeta dar sa nu uitam ca si Occidentul+SUA au nucleare.Plus ca americanii sunt demonici de-a dreptul.Pe japonezi i-au facut terci intr-un moment cand nu mai era cazul.Nu vreau sa ma gandesc ce ar face in caz de un atac asupra lor.Si sa lasam vrajelile astea ca armele aliatilor nu functioneaza sau sunt depasite.Ideal ar fi sa nu aflam.
RăspundețiȘtergereRusia poate fi bombardata, dar poate bombarda mai mult decât toți la un loc. Asta e buba mare: Rusia e cea mai mare putere nucleară a lumii!
ȘtergereIntr-un război nuclear total, ma îndoiesc ca mai scapă careva indiferent ca unul are câteva bombe in plus fata de celalalt, sa fim realiști. Chiar aveți impresia ca SUA și Europa vor dispărea și Rusia va ramane aproape intacta?
ȘtergereAnonim11 septembrie 2024 la 18:28
ȘtergereSpre surprinderea ta, Rusia rămâne intactă. Uită-te pe hartă cât e Rusia.
In plus nuclearele americane sunt cele de pe vremea Hiroshimei, nimic nou sub soare.
Rusia are pe Satan, suficientă cât să distrugă o țară întreagă din Europa. Mai studiază, ești habarnist.
Poate e bine sa aruncati o privire si pe ideea care se desprinde din seria de articole pe Activenews.ro despre secta bancară tibetană...
Ștergerehttps://www.activenews.ro/opinii/Cristian-Botez-Secta-Bancara-si-mecanismul-de-control-planetar-si-spalarea-banilor-la-nivel-mondial-191894
Cine crede că cei care conduc națiunile țin cont vreun pic de părerile oamenilor de rând se înșală amarnic. Cei care conduc Lumea de cultură Occidentală vor face exact ce le ordonă demonii... la fel cum exact ce le ordonă demonii vor face și conducătorii țărilor Sudului Global. Dacă demonii le cer să extindă conflictul și să-l transforme în al treilea război mondial... liderii țărilor NU vor ține cont deloc de părerile anti-război ale oamenilor de rând.
RăspundețiȘtergereIar cei care ordona ceea ce spui tu NU FAC NIMIC din ce nu li se permite de către Creator, care rămâne "la butoane".
ȘtergereExact!
Ștergere@Anonim 15.47.
ȘtergereCa agnostic, nu cred in Creator asa cum e standartizat in religiile kusher . Consecinta: nu cred ca omul ar fi buricul Universului sau Pamantului si ca, pana la urmă, credinciosii vor fi salvați, mântuiti, sa fie bine, să nu fie rău.
Dar, daca as crede in Creator, as apela la citatul popular " nepătruns e sunt caile Domnului". Poate renunta oricând la experimentul om-Adam- Eva , Pamant, etc.
Firește că demonii și oamenii nu pot face niciun rău pe care Dumnezeu nu-l permite. Toate războaiele, toate uciderile, toate torturile, toate violurile, toate răpirile, toate actele de pedofilie, toate violențele fizice, toate abuzurile verbale, toate asupririle, toate nedreptățile, toate hoțiile, toate minciunile... toate relele se fac doar atunci când Dumnezeu le permite și doar fiindcă Dumnezeu le permite. Este adevărat că niciun rău nu poate fi făcut de demoni și de oameni... decât dacă Dumnezeu îl permite.
ȘtergereVrăjeala cu rachetele iraniene pentru Rusia e scoasă ca să înfurie aliații Iranului în golf. Rusia nu are nevoie de rachete de la nimeni. Au și fac mai mult decât destule. Iranul însă poate avea probleme cu cei din golf: vezi doamne, rușilor le dați și nouă, care ne luptăm cu Israelul, nu!
RăspundețiȘtergereRusia a luat rachete de la Iranieni, rachete cu raza scurta de acțiune, pe care Iranienii nu le pot folosi împotriva Israelului..în schimb, au primit Iskander și Kinjhal, Rusia avea nevoie de rachete mai ieftine și cu raza scurta.
Ștergeremesajul "occidentului" a fost clar: nu putem lasa rusia sa castige. par ca exista doar 2 variante: ori rusia accepta conditiile occidentului ori avem razboi nuclear. deja apar presiuni si din partea partenerilor din brics (india si brazilia) si se amplifica cele din partea coloanelor a 5-a si a 6-a. daca nu loveste capul sarpelui rusia va fi ingenuncheata.
RăspundețiȘtergerePărere de anerican: votez cu Trump dar sper să câștige Kamala
RăspundețiȘtergerehttps://www.instagram.com/reel/C_xknJ0OlJb/?igsh=MTJ2ZGtkMGI2aGFneQ==
«În momentul în care dai rachete cu rază lungă de acțiune pentru a ataca un adversar de calibrul Rusiei, nu te mai joci „la graniță” așa cum ai făcut-o până acum.»
RăspundețiȘtergereCum lucrează americanii:
8-24 august 2008: Summer Olympics, Beijing, China.
8-13 august 2008: Russian-Georgian war.
După 4 ani de înarmare febrilă cu echipament american, cu supervizare și asistență americană, președintele psihopat al Georgiei, Mikheil Saakashvili, ordonă bombardarea sălbatică a orașului Tskhinvali de către forțele armate georgiene în noaptea de 7 spre 8 august 2008 (în chiar prima zi a Olimpiadei de la Beijing!), care a marcat începutul conflictului armat de 5 zile din Georgia.
Probabil că americanii au crezut că, dată fiind perioada de «pace olimpică», Putin nu va îndrăzni să o încalce. A îndrăznit și a avut nevoie de doar 5 zile ca să ajungă la 30 km de Tbilisi călcând totul în picioare până acolo. (Dacă vă uitați pe wikipedia, veți vedea că istoria acestui conflict a fost deja rescrisă.)
07-23 februarie 2014: Winter Olympics, Sochi, Russia.
18–23 februarie 2014: Lovitura maidaneză de stat din Ukraina.
Probabil că americanii au crezut că, dată fiind perioada de «pace olimpică», competiția desfășurându-se chiar în Rusia, Putin nu va îndrăzni să o încalce intervenind împotriva loviturii de stat din Ukraina. Și nu s-au înșelat. Decât foarte puțin. Fiindcă pe 27 februarie, după ce delegațiile de sportivi de la olimpiadă ajunseseră deja pe la casele lor, conduse protocolar la aeroport de amabilele gazde ale olimpiadei, trupe rusești intră în Crimea, se organizează un referendum și majoritatea rusească a peninsulei votează unirea cu Rusia.
Și acum vine reuniunea anuală a liderilor BRICS.
22-24 octombrie 2024: BRICS Meeting of State Leaders, Kazan, Russia
https://www.brics-russia2024.ru/en/calendar/
Mă întreb dacă nu cumva americanii vor încerca o porcărie și cu ocazia asta, folosindu-se de marionetele de la Kiev și de rachetele cu rază lungă de acțiune. De data asta dilema rușilor e mai nasoală decât precedentele. Dacă psihopații americani vor provoca un mare deranj în Rusia și Putin va închide un ochi până după 24 octombrie 2024, ca să-și protejeze numeroșii invitați, unul din presupușii piloni de bază ai BRICS va lăsa impresia că este foarte șubred. Iar dacă va riposta imediat și violent, întregul BRICS va fi numit organizație teroristă. Poate că se vor găsi critici și în interior. Și poate că unele delegații (uitați-vă la calendar!) vor pleca grăbite spre țările lor înainte de încheierea întâlnirilor programate pe timpul BRICS 2024 RUSSIA.
În locul rușilor eu nu aș fi organizat astfel de reuniuni înainte de terminarea războiului. Ca să am mâinile libere. Pot doar să sper că rușii înțeleg mult mai bine decât mine ce se întâmplă și sînt pregătiți pentru orice.
The number of major bankruptcies in Germany increased by 41% in 2024. The Germans have lost the following:
RăspundețiȘtergere- Paper manufacturer ISHPaper. Founded in 1828, closed in 2024.
- Shipyard Meyer Werft. Founded in 1795, went bankrupt in 2024.
- Meat shop chain Holzapfel Thüringer. Founded in 1827, went bankrupt in 2024.
- Brewery Brauerei Bruch. Founded in 1702, went bankrupt in 2024.
- Brewery Söhnstetter Hirschbrauere. Founded in 1896, went bankrupt in 2024.
- Several dozen other large historical corporations.
In 2021, the average number of bankruptcies in Germany was 1,000 per month. In 2024, this figure is approaching 2,000 per month.
Follow MM on Telegram
💥US BANKS SHARES FALL
RăspundețiȘtergereJP Morgan -5,19%
Goldman Sachs -4,39%
Citi - 2,67%
Imi spunea cineva ieri ca un roman stabilit in sua a primit acasa notificare scrisa din partea citi sa ridice/transfere banii din conturile curente ale copiilor si ale firmei pe care o detine. oare de ce? :)
ȘtergereL-or fi prins cu cioara vopsita, caz in care banca iti poate cancela contractul care l are cu tine. Iti pierzi credit rating ul instantaneu daca umbli cu cioace.
ȘtergereHuawei dezvăluie primul smartphone tri-fold din lume
RăspundețiȘtergerePotrivit companiei chineze, se laudă și cu cea mai subțire baterie, cu o capacitate de 5600 mAh — doar 1,9 mm grosime.
Prețul Mate XT variază de la 20.000 de yuani pentru 256 GB de stocare la 24.000 de yuani pentru 1 TB de stocare, adică aproximativ 3.000 de dolari.
În ciuda prețului ridicat, au fost deja primite peste 4 milioane de precomenzi, potrivit știrilor „Pengpai”. Vânzările oficiale ale modelului vor începe pe 20 septembrie.
Între timp, Apple: INOVAȚIE! NOI FACEM ACELAȘI CAȚI ÎNAINTE, DOAR MAI SCUMP!
Urmărește MM pe Telegram
Bună seara d-l Dan. Și eu am fost blocat pe canalul d-voastră de Telegram acum ceva gimp,fără a avea comentarii tendențioase sau sa supăr pe cineva.
RăspundețiȘtergereVa urmăresc pe toate canalele,de ani de zile, credeți ca m-ați putea debloca, ID-ul meu este ACM352.
Mulțumesc anticipat și o seară bună va doresc.
În Texas, de exemplu, paramilitari înarmați cubanezi și venezueleni atacă instalațiile petroliere.
RăspundețiȘtergerehttps://www.zerohedge.com/commodities/its-spreading-americas-top-oil-field-terrorized-armed-venezuela-gangs
Analiza este bună. Dar din punctul meu de vedere nu mai ține treaba cu Putin cel răbdător. Cel puțin după incursiune ucrainienilor în Kursk e cât se poate de evident. Gândiți-vă ce ar însemna ca o grupare para militara sprijinita de rusi sa invadeze Texasul dinspre Mexic. Însă cu toate astea nu pot sa pierd din vedere contextul. Cred ca Puțin și aparatul de stat din spatele lui știu clar ca deep state-ul occidental dorește din răsputeri un război cât mai mare. Dacă se poate mondial și chiar nuclear. Pt mine faptul ca Rusia după atâția morți și daune proprii, nu zdrobeste Ucraina, denota clar o încercare din răsputeri a lui Putin de a evita un cataclism mondial. Uitați-vă cât de repede a fost trimis Lavrov cu o întreagă delegație după el în Iran după asasinarea liderului Hamas. Tocmai pt a-i potoli pe Iranieni sa nu pună botul provocării sioniste de a declanșa un război regional(mondial). 1. Rusia nu îsi pote permite sa piardă Iranul în războiul cu Israelul. 2.Rusii știu ca nu se pot baza pe mai nimeni din presupusii lor aliați în caz de razboi mai mare. Cum am zis, singurul aliat cât de cât important ar fi Iranul. Nu știu nici eu care ar fi soluția de ieșire din mocirla în care sunt băgați rusii dar pare ca aparatul de război occidental știind ca singura lor opțiune e războiul total vor epuiza toate metodele pt a provoca Rusia la declanșarea unui război total. Nu știm cât vor rezista rusii acestor provocări. Nu înțeleg de ce nu se încearcă decapitarea regimului de la Kiev. Nu cred ca ar fi ceva asa de greu până la urmă.
RăspundețiȘtergereExcelent comentariu care contrazice propaganda tembele a Vestului și care arată o bună înțelegere a fenomenelor!
ȘtergereSi intervenția Rusiei în Siria?
RăspundețiȘtergerePierderile pe care le-au avut americanii în războiul din Siria sunt atât de mari încât au pregătit Ucraina să îi răzbune. Și răzbunarea americană nu voia să fie cucerirea Rusiei doar știau asta din Siria. Ci sancțiuni și război la graniță și cam atât.
Mai multe nu poate americanul mai ales că deja ii este atacată țara de bande înarmate de cubanezi și venezueleni care fură Petrol din SUA.
Hahahaha 😂 😂 🤪
Știrea asta dă lumea peste cap.
Tu că american te duci să lupți in Ucraina să te lauzi că te-ai înfiltrat in Kursk dar cubanezii fură Petrol din Texas și nu e numeni in SUA să îi oprească că băieții îs toți în Ucraina.
SUA a ajuns țară bananieră dacă cubanezi înarmați fură Petrol din SUA.
Și nici nu ii prinde. Și nu are cum.
De ce nu cenzureaza SUA știrile ăstea că sunt atacați de latino?
https://youtu.be/5Ydsi-n3L90?si=-ChLH9SVXkYu5JmK
Ma tulbură faptul că Vestul colectiv nu vrea să schimbe nimic. De după al doilea război mondial, Vestul este in continuare “ blocat” în mecanismul economic și ideologic al războiului rece care acum tinde ( prin aceeași propagandă) să se încălzească. Sunt atât de obsedați de Rusia încât sunt capabili să distrugă fără discernământ relații economice funcționale ( vezi cazul Germaniei) cu consecințe grave, fără să le pese.
RăspundețiȘtergereDe partea cealaltă, de aproape 40 de ani, Rusia își vede de treaba ei, mai bine sau mai puțin bine. Dezvoltarea ei economică și întărirea puterii sale se datorează exclusiv politicii de renunțare la balastul republicilor unionale și la orientarea către parteneriate strategice. A atacat pe cineva?! Nu. A sprijinit aliați strategici? Da. Care-i treaba? Vestul colectiv condus de NATO atacă mereu, domină și controlează prin forță, iar propaganda lor deșănțată ne spune ca o face în numele “democrației”. De a ajuns democrația un fel de brand comercial! Se vinde bine dacă îl marketerii.
Obsesia “Rusia” nu îi lasă să respire pe “ globaliști”. Prima dată, globaliștilor nu le-a convenit Rusia țaristă. Au omorât țarul și țarismul și au format URSS. O construcție ideologică proastă, cu costuri mari de mentenanță. După care, nu le-a convenit nici URSS și au susținut dezmembrarea acesteia. Acum, la a treia încercare, nu le convine democrația în Rusia deoarece nu este o democrație controlabilă de tip american. Și au inventat, tot vestul, problema Ukraina. Un cal troian de tip mârțoagă care este, tot prin propaganda, vândut publicului ca luptător pentru pace și libertatea de a alege. În realitate, un regim corupt, pus să execute sarcinile trasate de Vestul colectiv, în continuare nereformat și îmbătrânit în rele.
Epilog: vor război nuclear? Să îl facă! O să murim, o să dispărem cu toții. Câștigă moartea de toate părțile.
O civilizație de idioți care va dispărea și ea, ca și altele în istoria din care nu am învățat nimic.
Nu Anglia, Germania sau USA vor fi lovite prima data de Rusia. Ci cateii mici. "Bate saua sa priceapa iapa". Rusii vor da de test doua boabe una la romani si alta la polonezi. Sa testeze daca USA chiar va bombarda nuclear Moscova ptr pierderea satului Deveselu de care nu a auzit nici un american.
RăspundețiȘtergereChiar trei: deveseaua, emkaul și ceteul ardelean.Cu asta, si-au asigurat flancul lor sud vestic, la fel ca în 23 aug 44.
ȘtergereDeocamdata planul catre Guvern Unic Mondial merge ca pe roate. Escalarea spre asa zisul conflict "nuclear" pare garantata.
RăspundețiȘtergere