marți, 8 iunie 2021

Școala securiștilor globaliști


Există o școală specializată care scoate pe bandă securiști globaliști. Iar când spun securiști, mă refer la agenții de influență pe care-i vezi peste tot. King's College din Londra are un departament dedicat Studiilor de Război. Iată echivalentul global al amărâtei noastre Academiei de Informații. 

Probabil vă gândiți că este normal să existe o asemenea instituție. Corect. Doar că sunt câteva informații explozive care au ieșit la lumină recent și pe care vi le voi expune în cele ce urmează. 

Prima dezvăluire se referă la faptul că întreaga structură și programă a respectivului departament este creionată de câteva servicii secrete britanice, alături de CIA(!). Mai mult, este deosebit de ciudat că prin mâinile respectivului departament trec suspect de mulți studenți care ajung în structurile guvernamentale americane sau la vârful NATO. Mai țineți minte când vă spuneam cu ceva timp în urmă despre Imperiul Britanic ca realitate geopolitică actuală? Dacă veți căuta prin intestinele sistemului educațional englez veți găsi suspect de multe dovezi ale acestui fapt.

Dezvăluirea cea mai mare este însă cea legată de tagma mâncătorilor profesioniști de rahat, adică a jurnaliștilor. Suspect de mulți șefi din mass media oficială au trecut prin băncile de spălat creiere de-acolo. Să vă dau un exemplu: Andrew Carey este șeful biroului CNN din Ierusalim. El a absolvit un master al respectivului Departament în 2012. Iar asta se vede limpede din modul în care a relatat ultima confruntare dintre Israel și palestinieni. Pentru a ascunde numărul mult prea mare de victime civile din Gaza, Carey a transmis următoarea notă subordonaților săi: „Trebuie să fim transparenți cu privire la faptul că Ministerul Sănătății din Gaza este condus de Hamas. În consecință, atunci când cităm cele mai recente numere de victime și atribuim ministerului sănătății din Gaza, trebuie să includem faptul că este administrat de Hamas”. Iată cum funcționează manipularea de cea mai joasă speță. La fiecare amintire a numărului de victime civile(raportate public!), CNN adăuga că Ministerul Sănătății din Gaza e controlat de Hamas, astfel încât să se inducă publicului o îndoială referitoare la veridicitatea datelor. 

Christiaan Triebert de la New York Times a absolvit un master la respectiva instituție în 2016. În mod cât se poate de logic, a câștigat în 2020 un Pulitzer pentru „Revelații cu privire la acțiunile agresive ale președintelui Putin și ale Rusiei, inclusiv în Siria și Europa”. Cum altfel? Să vă mai spun că Triebert este părintele așa-zisului jurnalism de investigații „open source”? Auch! Asta prea rimează cu imitatorii de la  Rise Project sau Recorder. 

Hoardele de jurnaliști care ies cu creierii gata spălați de respectivul departament împânzesc redacțiile mass mediei globale. Să vă mai dau câteva exemple suplimentare: Lincoln Pigman(șeful biroului Times de la Moscova între 2016-2018), Josh Smith(Reuters), Daniel Ford(The Wall Street Journal), Arif Ansari(șef BBC Asia), Ahmed Zaki(BBC Global News), Ian MacWilliam(BBC World Service), Aliaume Leroy(Africa Eye), Sophie Long(prezentatoare BBC News). Cel mai influent absolvent este totuși Ruaridh Arrow, probabil cel mai mare producător din domeniul știrilor, care a trecut pe la canale precum Channel 4, Sky News, pentru ca în prezent să fie producător la BBC News.

Nu-i niciun secret că „spionii cu școală” au invadat și marile afaceri IT globale. Spre exemplu, încă din 2018 Facebook a semnat un parteneriat cu Atlantic Council. Motivul? Spălarea eficientă a creierelor celor aproape 3 mld. de utilizatori ai platformelor Facebook. Mai mult, anul acesta Facebook l-a angajat ca șef al serviciului său de securitate pe Ben Nimmo, fost purtător de cuvânt al NATO și absolvent al colegiului menționat. Iată circuitul securiștilor în natura business-ului global de informații. 

După cum vedeți, este o încrengătură imensă de oficiali și așa-zis jurnaliști care se întâlnesc pe coridoarele King's College pentru a „lua lumină” de la  Departamentul de Război. Și uite așa constatăm că în spatele butaforiei frumos pictate e o mizerie de nedescris. Cei care, chipurile, ar trebui să-i supravegheze pe „oficialii ticăloși” sunt, de fapt, foștii lor colegi de studiu, școliți de securiști în spiritul ascultării „rațiunilor superioare”.  Iată ce spune un studiu al CIA din 2009: „CIA a recunoscut încă din 1960 rolul benefic al utilizării universităților pentru antrenarea în domeniul informațiilor (...) deoarece acolo se pot adăuga mai multe lucruri decât în mediul guvernamental”. Se referă oare la spălarea creierului? 

Un alt element spectaculos este reprezentat de corpul profesoral al Departamentului. Pentru că am amintit despre Rise Project, poate ar fi interesant de văzut un proiect similar al cărui nume este cunoscut în spațiul anglo-american: Bellingcat. Este un site „independent” de investigații fondat de Eliot Higgins. Încă de la apariție a fost acuzat că este susținut de fonduri guvernamentale americane, mai precis de NED(National Endowment for Democracy), organizație a CIA. Abia în 2017 Higgins a admis că „teoria conspirației” în legătură cu finanțele și spatele „organizației sale independente” era  absolut adevărată. La doar un an după „recunoaștere”, Higgins apare pe statele de plată ale Departamentului de Studii de Război. Între 2016 și 2019 a fost și membru senior al Atlantic Council. 

Tot de la Bellingcat vine și Nick Waters, fost ofițer de informații în armata britanică. La Bellingcat, pe vremea când era conspirat ca site independent, Nick Waters a fost anchetator principal. Și, pentru ca cercul să se închidă, descoperim că unul dintre autorii profici ai site-ului - Cameron Colquhoun - nu este doar „director al unei companii private de investigații”, ci fost analist senior al „Government Communications Headquarters”(GCHQ), un fel de NSA britanic. În același timp, Colqhoun este absolvent al King's College. Să nu uit că pentru Bellingcat au mai scris și anterior menționații Christiaan Triebert și Aliaume Leroy. Wow, cum se mai adună apele!

Iată imaginea necoafată a democrației. O poză frumoasă, o butaforie care ține la proști, toate având în spate securiști servind interese care transcend statele din care fac parte. Vă interesează mafia globalistă? Iată unul dintre stâlpii de forță pe care se sprijină. Data viitoare când vă mai îndeletniciți cu gogoașa „societății deschise, a democrației și libertății”, luați preventiv multă lămâie!

P.S. Studiul CIA citat îl găsiți aici(faceți manual copy&paste):

 https://www.cia.gov/static/e5fb3ddd0b070089ead9cb0ebd48fd56/What-Analysts-Need-Understand.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)