luni, 15 iulie 2024

Cum se fură (în) Ucraina(5)


După ce am publicat episodul 4 al serialului pe care-l citiți, am primit o informație importantă: în anul 2021, cu ocazia vizitei la Washington a lui Zelenskyi, Kubrakov a fost exclus în ultimul moment din delegația care urma să meargă în SUA. Media raportase atunci că înlocuirea s-a făcut din cauza corupției personajului, care însă ar avea spate puternic în Ucraina deoarece „știe să împartă corect”. Ce s-a întâmplat între timp de Kubrakov s-a transformat din coruptul suprem în partenerul Occidentului e lesne de intuit.

Vom începe azi însă cu un alt personaj interesant, anume Dmitry Sennichenko. Aventura sa în lumea mare începe ca CEO al filialei ucrainene companiei britanice de investiții imobiliare Parkridge Holdings. De-aici Sennichenko ajunge la cloșca cu puii de aur, fiind propulsat șef al Fondului Proprietății de Stat. Acum știți bine ce potlogării s-au făcut în România cu Fondul Proprietății de Stat, astfel încât înțelegeți cât de mari sunt cele din Ucraina. Doar că Sennichenko a sărit atât de rău calul încât a ajuns pe lista neagră a NABU, fiind nevoit s-o șteargă englezește din Ucraina. 

Însă plecarea sa din țară nu înseamnă că nu mai acționează acolo. În Ucraina este asociat într-o serie de companii cu un anume Andrey Gmyrin, care-i căsătorit cu sora soției șefului fiscalității din Ucraina, Roman Nasirov. Pentru ca treburile să fie complete trebuie să vă spun că tatăl celor două fete are o companie denumită „Altis Holding”. 

Toate aceste companii licitează lucrări din proiectul „Big Construcțion”. Acesta este un proiect gigantic lansat de Zelensky după alegerea sa și care constă în reconstrucția întregii infrastructuri de transport a Ucrainei. Un fel de Build Back Better ucrainean. Despre Altis Holding au izbucnit în presă informații conform cărora licitează proiecte din programul „Big Construction” pentru care cere avans de 30%, bani pe care imediat îi virează unui offshore specializat în „cash out”. În ceea ce-l privește pe Gmyrin, la ora actuală și el e picat în dizgrație și fugit în lumea largă ca să i se uite numele. 

Banii însă nu zboară din Ucraina doar sub forma transferurilor în offshore deoarece se poate trasa destul de bine itinerariul. La modă este transferul mult mai obscur, prin intermediul criptomonedelor. Ca să înțelegeți amploarea fenomenului crypto din Ucraina, vă voi spune că doar în 2021, parlamentarii ucraineni au declarat în declarațiile de avere active crypto în valoare de peste 3 mld. $. Vă imaginați ce e acolo?

Destinația preponderentă a banilor șutiți din Ucraina este piața imobiliară britanică. Aceasta este ultima industrie funcțională a țării care se bazează pe umflarea bulei prețurilor. Dacă vreți o opinie personală, acolo e un fel de Caritas imobiliar, în care totă lumea visează, vorba bancului, „s-o bage o dată și s-o scoată de opt ori”. Serviciile de investigare criminală din  Marea Britanie estimează că doar banii murdari care intră în fiecare an în piața imobiliară engleză depășesc 100 mld. lire sterline. Doar că de cele mai multe ori se uită în altă parte deoarece e o componentă importantă a falitei economii englezești. Șleahta lui Zelenskyi are investiții imobiliare în Anglia de peste 7.5 mld. lire sterline. Să ne înțelegem: aici e vorba doar de cei din anturajul lui Zelenskyi!!!

Criptomonedele sunt utilizate pentru a masca legătura dintre Ucraina și societățile offshore prin care se spală acești bani, rupând cumva și legătura dintre beneficiarul final al fondurilor și regimul corupt de la Kiev. Astfel, te trezești brusc cu o societate dintr-un paradis fiscal care își umple conturile peste noapte prin valorificarea unor active crypto despre care nimeni nu știe cum au ajuns acolo. Apoi, printr-un sistem complex de firme, banii devin curați, în ciuda faptului că proveniența lor este dubioasă. 

În 2022, în presa din SUA a izbucnit un scandal referitor la un mecanism infernal prin intermediul căruia zeci de miliarde de dolari inițial destinați ajutorării Ucrainei au făcut cale întoarsă în SUA pentru a mitui diverse personalități democrate și membri ai elitei americane. Transferurile au fost efectuate prin intermediul criptomonedei FTX, deținută de infractorul Sam Bankman-Fried. Nu întâmplător, după ce au început să apară dezvăluirile, afacerea FTX a început să scârțâie, iar apoi s-a prăbușit zgomotos într-un imens scandal. Bankman-Fried a primit anul acesta o condamnare de 25 de ani de pușcărie. E cât se poate de clar că prăbușirea FTX s-a făcut pentru a se pierde urma unei afaceri sulfuroase. 

Nu în ultimul rând vă atrag atenția asupra unui amănunt interesant: Thomas Matthew Crooks, asasinul care a vrut să-l lichideze pe Trump, apare într-un clip publicitar al BlackRock. BlackRock este deținătorul de facto al Ucrainei, iar de-aici fiecare înțelege ce vrea. Pentru mine, asemenea coincidențe nu pot exista!

Cu toate că aș avea mult mai multe exemple, consider că e momentul să pun punct final acestui serial. Cei care au avut răbdarea să urmărească tot ceea ce am scris, au înțeles probabil care este situația reală și cum funcționează întreg sistemul de corupție și crimă care se îmbogățește de pe urma războiului artificial din Ucraina. Infernala mașinărie menită a „externaliza” întreaga proprietate publică și privată a Ucrainei lucrează la turație maximă și, în momentul în care se va ajunge la finalizarea proiectului va ieși din joben și magicul tratat de pace. Ceea ce va urma acestui moment va fi într-adevăr o situație revelatoare pentru toți naivii istoriei. În mod evident, acea iluminare nu va folosi la absolut nimic întrucât omul preferă prostia care-i este servită și în care se zbate cu plăcere. 

23 de comentarii:

  1. Mulțumesc! Pot să scot cuvinte din joben,dar nu mai e nevoie să spun decât un mulțumesc pt toate informațiile pe care încerc să le "înghit" pt că sunt prea "amare", când extind analiza și în zona noastră! Cu respect, Monica

    RăspundețiȘtergere
  2. Cea mai tare faza ar fi acum ca Putin ca cucereasca toata Ucraina si sa nationalizez toate activele golanilor care acum o praduiesc....astfel incat cei care pana acum au "investit"/praduit in Ucraina sa fie fortati sa marcheze pierderile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Kubrakov a fost demis de parlamentul ukr in Mai 2024:
    https://www.reuters.com/world/europe/ukraine-deputy-pm-charge-reconstruction-ousted-amid-ministry-reform-2024-05-09/

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.stiripesurse.ro/un-impunator-templu-masonic-ridicat-in-sectorul-1-al-capitalei-constructia-e-aproape-gata_3378643.html

    https://www.activenews.ro/stiri/Muzeul-National-Brukenthal-anunta-deschiderea-unui-templu-masonic-la-Sibiu-190573

    Ne a luat Dreaq'!?
    Parca erau prea multe biserici .... si prea putine temple?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o întrebare. Articolele sunt extrem de interesante este ca după manual , și a-ți spus că Ucraina valorează 4 trilioane de dolari. Cît valorează Romania cu o suprafață și populație mult mai mică?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. România nu are pașaport diplomatic
      Romania a fost deja arestată

      https://youtube.com/shorts/y9wy5YIRgKI?si=Lvi7wfuHLeM0h8Qm

      Ștergere
  6. Corupția și jaful din uKroreich despre care vorbiți , cu proprietățile statului și poporului, plus fondurile de "sprijin", toate pe datorie în fapt, îmi aduc aminte de o speță dintr-o carte de Medicină Legală de acum 3ode ani: un tip (să-i zicem uKrai!) depresiv grav, probabil, se duce într-o pădure de conifere, deci la altitudine, și se spânzura sus, într-un brad. Trec anii, se mumifica, se stafideste, iar jumătatea inferioară a scheletului cade și se pierde, risipita de animale, de necrofagi...
    Este găsit, accidental, fără să i se afle identitatea, vreo 6-7 kg de oase și tendoane încă, bineînțeles, gasitorii intrebandu-se ce s-o fi întâmplat cu partea de jos!?
    E, avea mijlocul slab, na!
    Așa și cu uKronazia. Se sinucide rapid, se autocanibalizeaza, la rând, pe lângă marii "prădători" și, ce va mai rămâne din ea?!
    Tot așa, o jumate de sac de "oase".
    Întrebarea care se poate pune este : va reuși Rusia să salveze ceva din acest "cadavru", care a fost cândva o vacă grasă, bună de muls, sau va aștepta până când va rămâne doar pielea de ea?
    Şi, până la urmă, cine va plăti datoriile făcute ale uKrainei?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde cum privim situația.
      Nu știm exact varianta corectă, dar putem face aproximări.

      1. Să zicem de exemplu că Ucraina e un Cal Troian al Rusiei.
      În acest caz Ucraina avea destinul de a suge tot ce are mai bun Occidentul Colectiv și al distruge exact la fel, ca măsura în oglindă a modului, cum a fost distrusa URSS.
      In perspectiva asta Ucraina este arma Rusiei. Una nevăzută, una in care servește perfect orgoliul occidental.

      2. Să zicem de exemplu că Ucraina este arma Pandemiei 2020 a OMS și WEF. Știm că acolo existau laboratoarele COVID-19.
      De acolo a ajuns covid in Italia, nu din China ( povestea cover-up din mass-media "oficială").
      In perspectiva asta Ucraina este arma globalistă de a crea Guvernul OMS Mondial prin Tratatul de Pandemie.

      Putem avea și alte alternative, dar mă opresc la două exemplare ipotetice de mai sus.

      1. Plătește Rusia.
      2. Plătește OMS și WEF.




      Ștergere
    2. Regele Charles plătește:

      https://youtube.com/shorts/3iIZW0_qlU8?si=WgBJL1-zEUMw0BrZ

      Ștergere
  7. Daca republicanii renunta la Ucraina, Taiwan, si Israel, au toata stima mea, si le dau liber la orice inscenari, daca astfel se evita Razboiul Mondial.

    RăspundețiȘtergere
  8. Care este clipul publicitar al lui Black Rock in care apare Crooks?

    RăspundețiȘtergere
  9. Am aflat intre timp din Daily mail clipul publicitar ptr Black Rock

    RăspundețiȘtergere
  10. Podcast American:
    Idei scurte din video:

    Incompetența Serviciilor Secrete este extrem de mare după opiniile multor americani din armata și poliție.

    Al doilea shooter. Există dovezi.

    Trendurile X in SUA.
    Spania, Euro2024
    etc...
    Boții nu dau... Despre Trump.

    Dacă mergi pe YouTube iar nu găsești.

    Verifică singur.

    Există 1 singur video din 2700 care spune despre asta. Manipularea sistemului este maximă.

    Ajustarea la vânt este ceea ce nu a putut face asasinul și este motivul ratării.

    Nivelul prin care Iisus Hristos l-a salvat pe Trump e maxim. Altfel asistam la TV cum explodează o căpățână.

    Trump este viu datorită aprecieri greșite a vântului - Zerohedge

    Alex Jones și Tucker au spus de multe ori că Trump va fi asasinat că nu mai au ce face împotriva lui Trump.

    Democrații sunt finanțați prin cryptocurrency.

    Când Qanon a fost dat jos au inventat termenul Blue-anon pentru cei cu teoriile conspirației la nivelul extrem sus.

    Ideile de mai sus acoperă 30 minute din show-ul de 1:31 minute.


    Sursă:

    https://rumble.com/v56y4nh-breaking-newsemergency-update-more-coverage-on-trump-assassination-attempt-.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Serviciul Secret a fost infiltrat.
    Nu avea cum sa se strecoare cineva fara ca SS sa nu fi fost compromis.
    Atacul a fost din partea Deep State.
    Au fost trei tragatori asupra lui Trump, si au tras un rand de gloante unul deodata peste altul, in acelasi timp:

    https://rumble.com/v56untf-breaking-news-trump-assassination-attempt-live-with-andrew-bartzis.html

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu cunosc foarte multe despre posibila asociere a lui Trump cu anticristul. Ceea ce pot spune este ca am vazut o filmare de acum cateva saptamani de la un miting in care Trump, ((care se declara el insusi "cel mai bun presedinte american peentru evreii" iar la randul lor acestia au declarat ca Trump este al 2-lea Imparat Cirus ( cel ce a permis si ajutat la construirea celui de al doilea templu), evrei care , pentru a marca pentru etrnitate acesta declaratie au batut o moneda in care apare pe o parte al treilea templu iar pe cealalta parte imaginea din profil a celor doi, Cirus si Trump)) spunea ca nu este loc in America pentru antisemitism. Mai spunea, acelasi Tump ca evreii au suferut mult de-a lungul istoriei , fiind alungati si persecutati de peste 100 de ori , ultima si cea mai mare persecutie a lor fiind facuta de Germania nazista. Pentru a opri acesta persecutie si suferinta evreilor Trump a spus ca el o sa reintroduca PEDEAPSA CU MOARTEA pentru antisemiti. Declaratia acesta(halucinanta pentru mine) mi-a adus aminte de o profetie a unui Sfant Parinte ce spunea ca ceea ce a inceput in Rusia se va termina in America. Dar ce a inceput in Rusia? vor intrba unii. Pentru cine nu stie, dupa ce au preluat puterea, comunistii au inceput o campanie de teroare in tot statuL rus care s-a concretizat cu arestarea si uciderea a milioane de oameni numai pentru simpla acuzatie de a fi antisemit. Nazistii au venit la invitatia comunistilor in Rusia in anii 30 ai secolului trecut sa invate cum sa construiasca lagare de concentrare pe care comunistii ajunsesera sa le perfectioneze ca o adevarata masinarie de executie in masa.(vezi documentarul Soviet Story). Asadar pentru cei ce au asteptari de la Trump, aceasta este una din promisiunile lui , promisiune ce se refera la moarte si nu la pace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asasinarea lui Trump se va încerca până va reuși.
      CIA are sute de metode de a lichidaepe cineva.
      Poți să detonezi un camion de explozibil ca la 11 septembrie 2001 să fie sigur că îl ucid.
      Trump știe că vor mai încerca.
      De aceea în acest moment Trump nu trebuie să facă nimic.
      Singura așteptare pe care o au toți care țin cu Trump e una singură: să nu moară.
      Deja există poze cu Jesus Trump.
      De ce?
      Că a fost un miracol că nu a fost asasinat.
      Da, un MIRACOL.
      Trump e dovada vie că miracolul există.
      Tu nu denigrezi pe Trump prin comentariul tău început cu menționarea anticristului de la bun început, ci denigrezi un MIRACOL.
      TU LUPȚI CU MIRACOLUL deoarece ți imposibil să-l concepi.

      Ștergere
  13. In case you missed it, the US now has a military government


    https://www.whitehouse.gov/briefing-room/presidential-actions/2024/07/09/memorandum-on-delegation-of-functions-and-authorities-under-sections-1333-1342-1352-and-1353-of-the-national-defense-authorization-act-for-fiscal-year-2024/


    https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2024/07/09/joint-statement-on-strengthening-ukraines-air-defenses-by-u-s-president-joseph-r-biden-dutch-prime-minister-dick-schoof-german-chancellor-olaf-scholz-italian-prime-minister-giorgia-melon/


    https://x.com/CultureWar2020/status/1812525591104766418

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru toți cei care (Cei care) mă irită
    Am o vorbă să vă spun: „Gura mică!”
    Pentru toți cei care nu mă lasă să sper
    Vă dau .... Elon Musk:

    https://www.washingtonexaminer.com/tag/elon-musk/#google_vignette

    Se pare că Elon Musk a promis 45 de milioane de dolari pe lună unui nou Super PAC pro-Trump, semnalând o schimbare semnificativă în implicarea sa politică. Această mișcare marchează o aliniere puternică cu fostul președinte Donald Trump, o abatere notabilă de la donațiile politice mai variate ale lui Musk. Super PAC, denumit PAC al Americii, este dedicat susținerii campaniei electorale din 2024 a lui Trump, indicând angajamentul din ce în ce mai profund al lui Musk de a influența viitoarele alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Asasinul se numeste Maxwell Yearick, membru Antifa, proaspat intors din Ucraina. Asta e doar inceputul.

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.digi24.ro/stiri/externe/alegeri-prezidentiale-sua-donald-trump-si-a-ales-vicepresedintele-cine-este-j-d-vance-2862255

    Trump:
    " În calitate de vicepreședinte, James David Vance va continua să lupte pentru Constituția noastră, să fie alături de trupele noastre și va face tot posibilul pentru a mă ajuta să fac AMERICA DIN NOU MARE."

    Ai observat ca James David Vance seamănă aproape identic cu Green Arrow #1 Oliver Jonas Queen?

    https://youtu.be/91ECmJLeIRQ

    De ce Green Arrow este adevăratul Batman?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mișcarea Q spune de 4 ani ca Trump o sa aibă ca vicepreședinte pe Kennedy.
      Trump era cu James David Vance la cutite.
      Îl făcea pe Trump- HITLER.
      Este opțiunea partidului.
      Nu face Trump chiar tot ce vrea.

      Ștergere
  17. Marea Britanie ar putea fi acum „prima țară cu adevărat islamistă care a obținut o armă nucleară... de când Labour a preluat controlul” - noul candidat al lui Trump, JD Vance

    RăspundețiȘtergere
  18. O prelegere a istoricului rus Andrei Fursov despre „topografia oligarhică a Ucrainei”. E făcută în 2014, la puțin timp după lovitura de stat din Ucraina și anexarea Crimeii. Multe date despre clanurile de oligarhi din Ucraina, despre luptele dintre ele și despre legăturile externe ale acestora.

    De atunci au trecut 10 ani, unele lucruri s-au mai schimbat, probabil că între timp au apărut nume noi. Rămâne totuși un videoclip care merită să fie văzut.

    N.B.

    https://www.youtube.com/watch?v=GXLUJpqaQpY

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)