luni, 22 iulie 2024

Operațiunea Biden

Experimentul în care cea mai puternică națiune a lumii e condusă de o carcasă, aleasă în mod transparent, s-a sfârșit. Biden a fost retras din cursă aproape la fel ca și atunci când a fost introdus: fără să aibă habar! Ceea ce am trăit până acum nu a fost o realitate, ci un experiment în care, în politica mare a fost introdusă o umbră, manipulată pe față.

Nu cred că trebuie să-i mai demonstrez cuiva că Biden suferă de demență senilă în stadiu avansat. Până și copiii su aflat că orice mișcare pe o face Biden este antrenată de o un departament specializat de la Casa Albă. Pe la începutul mandatului său făceau furori textele pe care i le scria staff-ul, ceva de genul: „după imn saluți în stânga, apoi în dreapta, apoi te îndrepți spre ușa din spate”. Între timp chestiunile au devenit mult mai grave având nevoie, precum o bilă de biliard, de diverși indivizi care să apară la momentul oportun pentru a-l ghida.  

Cunoscând toate acestea ai fi tentat să râzi, însă e vorba doar de manifestarea publică a individului care reprezintă doar un procent infim din activitatea sa. De-a lungul timpului s-au pus întrebări referitoare la cine conduce cu adevărat Casa Albă întrucât trebuie să fii nebun să crezi că Biden mai poate conduce ceva. Așa au ieșit la iveală detaliile picante despre consilierii săi care își împart puterea acolo. Indivizii necunoscuți din Casa Albă au reușit să aibă pe mână, în mod absolut ilegitim, întreaga țară. Într-adevăr, putem spune că întotdeauna jocurile nu s-au făcut la Casa Albă, ci în zonele oculte ale puterii, doar că, de fiecare dată, președintele a fost un jucător, un individ care chiar dacă a ascultat orbește ordinele, cel puțin a fost conștient de ele. 

De data aceasta, Casa Albă a fost condusă direct din umbră, cu un președinte incapabil să înțeleagă ceva. Practic, actualul mandat al lui Biden nu a fost decât un exercițiu de conducere directă a țării de către zona ocultă a puterii americane. E interesant că cei care au pus mâna pe putere atât de direct și de netransparent ar fi dorit să-și continue jocul, doar că a apărut fractura: tentativa nereușită de asasinat a lui Donald Trump a accelerat necesitatea schimbării pionilor de pe tablă. Executorul acestei mega lovituri de stat a fost Obama, cel care a decis înlocuirea lui Biden.

Astfel, Biden iese din cursa pentru Casa Albă exact la fel cum a intrat: fără a fi conștient de ceea ce face. Asta pentru că, la ora actuală, candidatura la președinție sau mersul la WC sunt chestiuni cât se poate de egale în mintea sa obosită. Întrebările însă rămân. Cum a fost posibil ca un asemenea individ să fie pus în fruntea țării celei mai puternice din lume, iar un întreg aparat de propagandă să repete obsedant contrariul a ceea ce se vedea atât de limpede, anume că individul este un mort viu? Din nou constatăm că Biden n-a existat, ci a existat doar o „operațiune Biden”, instrumentată după aceleași principii ca „Operațiunea Covid”. 

Acum, când aburii propagandei se răspândesc cu viteză, urmează să se pună în scenă o nouă farsă: de la un bolnav de demență senilă la impunerea unei proaste retardate.  Dacă ștafeta va fi preluată de Kamala, circul va continua la aceeași intensitate. Nu a existat până acum vreun candidat la președinția SUA care să fie mai prost decât Kamala. Și nu doar prostia e caracteristica specifică a Kamalei, ci și isteriile gratuite, ieșirile necontrolate, exploziile de nervi care-i apar când te aștepți mai puțin. De aceea, Kamala Harris, ca orice proastă care a fost cocoțată pe o funcție mult deasupra capacităților sale intelectuale, este un coșmar pentru staff-ul său. 

Îmi vine să râd deoarece, în vremea sa, Ronald Reagen a fost considerat un prost desăvârșit. Inclusiv membrii cei mai apropiați din aparatul său îl detestau din această pricină. Punându-l însă față în față cu Kamala, Reagen pare un geniu, în timp ce actuala candidată democrată e sub o nevertebrată. E atât de hilar modul în care istoria ne dă lecții, arătându-ne cum, atunci când vine căderea, mereu există „mai jos de-atât”. Ce ne rămâne de făcut? După ce am obosit privind halucinantul spectacol al demenței senile în plenitudinea sa, ne întoarcem spășiți la spectacolul prostiei. Și, teama mea cea mai mare e că încă mai există „mai jos de-atât”!

39 de comentarii:

  1. Vine acusi si "Momentul Eminescu":

    cand nu doar smintitii ca Biden sunt izolati, ci si miseii ca Trump, pentru a fi incinerati impreuna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel si pentru cei ca dvoastra! Exista legi! Daca nu exista pentru asta se vor da legi! Sunteti instigatoare cumva? Cum sunteti platita???

      Ștergere
    2. O prevestire, devine un pic mai tarziu o stire!
      Initiatii stiu de ce!

      Ștergere
  2. Oare Biden a semnat hartia prin care renunta sa mai candideze? sau a semnat altcineva? La fel pt deciziile semnate anterior.
    Mai este un lucru ce reiese clar : toti presedintii si oamenii politici din alte tari, care s-au intalnit cu Biden ... nu au observat ca are creierul alterat? Ca nu este in toate mintile? Ba da, au observat dar s-au facut ca ploua. Opinia publica a vazut doar dovezile filmate in public. Nu si pe cele de la intalnirile oficiale. Deci la fel ca stuff-ul ce il inconjoara pe Biden si oamenii politici au tacut in ceea ce priveste senilitatea lui Biden.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cadrul unui interviu Putin a fost intrebat despre starea lui Biden, asa cum a perceput-o el in cadrul intalnirilor oficiale, si a spus ca i s-a parut un om absolut normal si decent. Gasiti inregistrarea pe YT.

      Ștergere
    2. Cum functioneaza lumea de fapt: exista un colectiv de superbogati, atata de bogati ca nu apar in nici un top al bogatiei ca i-ar face de rusine pe cei ca si Musk sau Bill Gates. Care isi au averile clanurilor (vechi de sute de ani) parcate in tot felul de entitati gen BIS, Vanguard sau Blackrock ca sa nu fie vizibili.
      Cei ca si Soros, Kissinger sau Schwab sunt doar purtatorii de cuvant. Sau mici manageri. La Davos anual se impart doar ordinele de la sefi, nu se iau decizii.

      Elita asta supranationala foloseste tarile doar ca si vehicol ca sa controleze lumea. Nu au nici o loialitate nationala. Cand Olanda a picat,au schimbat vehicolul in Anglia. Cand Anglia a picat au schimbat vehicolul im SUA. Era planificata schimbarea vehicolului in China, dar Xi le-a tras teapa. Acu sunt ramasi blocati in SUA si vehicolul li se deterioreaza accentuat. The clock is ticking.

      Probabil o factiune minoritara incearca prin Trump repararea jucariei stricate. Dar majoritatea ar vrea cu orice pret mentinerea controlului asupra vehicolului SUA si folosirea lui pentru distrugerea atomica a competitiei Rusia- China.
      Ca si SUA ar fi facuta praf in proces le e indiferent. E doar un vehicol pt ei. Se vor muta in urmatoarea tara ramasa intacta.

      Ștergere
    3. Eu cred ca urmatoarea tara in care se vor muta este China. In mod clar america si europa se vor scufunda. Pacat ca noi suntem aici in Europa...

      Ștergere
  3. De acord cu "operațiunea Biden", de acord cu "operațiunea Covid", dar după cum zicea Putin: "prefer pe Biden", in ciuda lui Nuland care avea informații că Putin preferă pe Trump.
    Deci nu înțeleg de ce nu scri ca iți pare bine că vine Kamala.
    Chiar așa părere de rău ai că SUA e in Cap?
    Șoșoacă le-ar fi zîs-o.

    RăspundețiȘtergere
  4. Schlimmer geht's immer! 😊 "Intotdeauna e loc de si mai rau"! (Umor de esafod austriac). Ce-ati zice de spartul buboiului?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum sa fim seriosi, nici Trump nu da pe din-afara de inteligenta. "Hai sa bem cu totii niste clor si scapam de covid". Pe bune ? A declarat asta live ! Bine, acum aproape toti americanii, dupa standardele est-europene, sunt prosti de bubuie. Efectiv majoritatea nu stiu sa faca diferenta intre lichid de parbriz, lichid de frana si ulei de motor. Iar daca ii pui sa inmulteasca doua matrici cred ca ii injuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a zis clor. A zis Hydroxychloroquine, care este absolut cu totul altceva. Clor ne-a “tradus” cu grija “iubita noastră media”, pentru a nu ne “rătăci”.

      Ștergere
    2. Bleach e clor, oricat ti-ai fi dorit tu sa nu fi zis asta :)

      Ștergere
    3. ...pentru a ne feri de feicuri si a ne informa numai din surse autorizate !

      Ștergere
  6. Trebuia inlocuit Biden, ca altfel frauda electorala care va urma nu ar mai fi fost credibila. Si ar fi luat iluzia ca mai e democratie si ultimilor fraieri. Crend probleme pe viitor.

    Ca aia cu minte la cap si-au dat seama inca data trecuta cand Biden a luat cele mai multe voturi din istorie reusite vreodata de un presedinte democrat. Mai multe decat Kennedy sau Obama. Desi nu a facut nici o campanie si era la fel de confuz ca azi.

    Asa cu Kamala frauda poate fi mai vandabila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "The illusion of freedom will continue as long as it's profitable to continue the illusion. At the point where the illusion becomes too expensive to maintain, they will just take down the scenery, they will pull back the curtains, they will move the tables and chairs out of the way and you will see the brick wall at the back of the theater."
      Frank Zappa

      Ștergere
  7. Biden,in dementa sa, crede cu tarie tot ceea ce propaganda a inventat despre el in actiunea de numire in functie. Asa fiind, nu se dadea dus, astfel incat a trebuit sa fie indepartat din cardul oficial ce-i devenise familiar si apoi, cumva, a fost trimisa in numele sau declaratia de renuntare. Fara o adeverire serioasa din culisele puterii reale, nici un post serios n-ar fi difuzat stirea in lipsa preopinentului, ca nu-i vorba de vreun presedinte de CAP aici.Or, stirea a fost luata ca atare si oficializata de intreaga " lume buna ", in cateva minute. Oricum, nu asta conteaza pentru ca cei ce au condus Sua pana acum o vor face si pe mai departe, dar, presedintii - oricat de incapabili- sunt lansati ca simboluri ai unei politici de anvergura. Biden ( adica numele sau ) s-a confundat cu ostilitatile impotriva Rusiei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din pacate si Trump tinde sa devina un mort viu. Scapam de boomersi, se schimba tot. Moare prost generatia asta, care pe parcurs a reusit multe lucruri bune.
    Pe deasupra Trump mi se pare mai idiot decat Kamala. Vom vedea la dezbateri, daca vor fi unele.
    Adevarata problema e ca sistemul actual politic e praf. Au ajuns autocratiile sa fie date exemple, ele fiind doar un altfel de dezastru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă Trump ti se pare mai idiot decat Kamala înseamnă că ai prejudecăți legate de bătrâni.
      Trump a creat avere și un imperiu financiar.
      Kamala ce are in CV?

      https://en.m.wikipedia.org/wiki/Kamala_Harris

      Trump e om de afaceri, a negociat sute de contracte, a fost deja președintele țării.

      Zici așa o vorbă că ți ciudă pe bătrânețe și toți bătrânii sunt niște idioți după tine.

      O fi Trump un asasin economic care ar fi in stare să ucidă firma HUAWEI, și a creat probleme mari telefoanelor Huawei.

      Dar Kamala ce probleme a creat și la cine?
      Aia nu-i in stare să omoare o muscă că diversitate, echitate și identitate.

      Kamala e bună de educatoarea la grădiniță. Doar asta făcea cu Biden.

      Pune-o in locul lui Trump și într-un an își pierde toată averea și imperiul făcut prin afaceri.
      Aia nu știe nici să cheltuie banii.
      Și tu o ridici in slăvi.

      Du-te și închinate la Kamala că e o femeie sfântă.

      Dar americanii deja au inventat concepția Jesus Trump:

      https://www.instagram.com/p/C9axQ0Ou7iN/?igsh=d3BuajhyaGRrOHFo


      Ori ești prost informat și enervezi,
      Ori ești dezinformator profesionist securist și habarnai să-ți faci meseria. Un securist prost. Să vin eu sa va dau lecții cum să manipulați?
      Alege tu.

      Ștergere
    2. Daca poti macar sa-l compari pe Trump cu Kamala inseamna ca esti mai prost decat o piatra. Efectiv consumi oxigenul degeaba.

      Ștergere
  9. Elon spune că asistenții Casei Albe habar nu aveau că Biden renunță până nu au citit pe platforma lui:

    https://x.com/elonmusk/status/1815105968381820966?t=3_HHZhL-9UG4dVb-Dldpeg&s=19

    Adică cum?
    Nu ei făcuseră anunțul?
    Că anunțul a fost făcut în subsolul Casei Albe??? 😂😂😂 Sau o fost postat de ceva hacker din garaj?
    Deci e clar că Biden era condus de niște neica nimeni, hackeri de putere și nici nu erau la Casa Albă.

    Elon râde de anunțul lui Biden:

    https://x.com/elonmusk/status/1815088457007718716?t=zfoD-cZvJckSxAqdAnz-YA&s=19

    RăspundețiȘtergere
  10. Stresul cam mare pe propaganda estica. Daca e asa diferenta, Trump e invingator clar. Dar am impresia ca e chiar mai complicata situatia lui, cu toate ca i-a trecut glontul pe la ureche :)
    Eu sincer il vreau pe Trump, pentru ca trebuie sa-si dea duhul si lumea veche intr-un fel frumos. Dupa el probabil vom vedea toate piesele Xi, putin si altii plecand de la putere, cu sau fara violenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îl vrei pe Trump că ți cu America și în special cu SUA.
      Și îți era milă de americani că au un ramolit că șef.
      Eu de exemplu nu-mi doresc să câștige Trump, as dori să câștige Kamala și să le arăte la toți ce proastă țară e SUA, să meargă în cap și să sufere toți ăia care nu sunt americani dar iubesc America Mai mult decât propria lor națiune in care s-au născut.
      Că așa au ei suflet de trădători de țară.
      Eu zic că Trump ii salvează pe toți trădătorii de țară ne-americani ce iubesc America.
      Kamala le-ar băga cuțitul în sufletul lor trădător.
      Biden a făcut mult bine, le-a arată la toți ce măreață e America.
      Uite câți imigranți a adus Biden in State și vouă românilor trădători nu va dă viză.
      Hahahaha 🤣 🤣 🤣 ce ironie fină

      Ștergere
    2. Din păcate ceea ce iti doresti este echivalentul cu un război pe teritoriul tării tale. Trump e om de afaceri, nu vânzător de moarte. Democrații intodeauna au vrut distrugerea Europei, prin război. Vezi Yugoslavia. Vezi Ucraina, acum daca ies din nou la putere, jocul va fi pe tărâmul străbunilor tai, si vei avea in România si Polonia o noua Ucraina

      Ștergere
  11. Eu as paria ca Trump ori va pierde alegerile in fata oricui,ori isi va pierde viata.Daca au reusit atita timp sa-l tina pe mos Biden chipurile la conducerea SUA sint in stare de orice,inclusiv de o noua tentativa de asasinat de data asta reusita asupra lui Trump.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In desenul animat predictiv Simpsonii, intr-un episod, este prezentat trumpetele ca fiind ucis cu focuri de revolver pe scările rulante ale unui Mall.In același spirit predictiv, în jocul de cărți Iluminatti NWO,creeat de Steve Jackson în indepartatul 1995, trumpetele are doua cărți dedicate-i: una se numește RedFury și îl arata cu mutra-i cunoscuta din discursurile lui, iar alta are ca text(toate au câte un text asociat): Lunetiști noștri te pot dobora oriunde și oricând.Nice...!!!

      Ștergere
  12. M-am gândit și eu la varianta asta d-le Grigore...

    RăspundețiȘtergere
  13. Parafrazand titlul unui celebru film american, mumia nu mai revine in campanie si la Casa Alba, acolo unde sunt sanse mari sa ajunga “prostia in stare pura” sau “nulitatea absoluta”! Oricum, fosila senila ar fi vrut neaparat sa continue legitim campania, mai ales daca tinem cont in situatia sa, la ce munci si eforturi de memorare a fost supus in acest demers, iar parerea mea este ca a fost oprit, nu la insistentele marxistilor din partidul sau si finantatorilor campaniei la fel de marxisti si ei, ci din cauza santajului dur la adresa sa si a familiei sale din partea Deep State!

    RăspundețiȘtergere
  14. ....si n-ati vazut nimic! Ce-ati zice de Chelsea Clinton vice?!...ciresica pe kkt

    RăspundețiȘtergere
  15. Realitatea e ca doctrina din spatele lui Trump nu are majoritate in votul popular. Iar tura asta boomersii inca sunt. La tura urmatoare va fi cu reducere si tot asa. De prin 2040 sunt istorie orice ar incerca.
    Sa nu-ti dai seama ca lumea s-a schimbat, e o mare eroare. Ati uitat ce se aplauda pe strada in SUA cand a iesit Biden?! Iar asta nici macar nu e prea digerabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te mai uita la fake news CNN (Communist News Network). Pe unde trecea Biden nu ieseau decat foarte putini, si aia doar ca sa-i arate degetul din mijloc. Trump va castiga detasat, proasta pamantului n-are nici o sansa, cu toata media mincinoasa, sondajele mincinoase si furaciunea care urmeaza. Diferenta e mult prea mare!
      Decat sa-ti faci griji pentru Trump, mai bine gandeste-te ce o sa faci cand te obliga Ursula sa sugi un transgender ca sa dovedesti ca nu esti terorist.

      Ștergere
  16. https://www.youtube.com/watch?v=BQwIKnTGITg

    RăspundețiȘtergere
  17. Vance, cica profitor de pe urma tehnologiei mARN si app-urilor religioase. https://sashalatypova.substack.com/p/factchecking-the-rolling-stones-2022

    RăspundețiȘtergere
  18. Operațiunea ȘOȘOACĂ:
    (explicații incredibile despre mecanismele din backstage ale Parlamentului European)
    Anihilarea Dianei Șoșoacă a fost premeditată pentru a testa ce spune și reacțiile mass-mediei europene.


    https://www.youtube.com/live/GeTa9AAyRts?si=dY0cgGXhZV-9AD3R

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu cred ca va castiga Trump. Deepstate are multe parghii la indemana. Una este fraudarea votului cu voturile prin corespondenta. Au mai folosit metoda si data trecuta si a functionat cu brio. Si mai au si alte metode. Sau credeti ca deepstate , de data asta, o sa zica: " iese Trump pt ca asa au votat oamenii". Pe bune? de cand deepstate tine cont de voturi? de ce vrea poporul? Va iesi Trump presedinte doar daca vrea deepstate nu doar ca il voteaza lumea ca este erou. Este o iluzie sa crezi ca poporul are un cuvant de spus.
    Alta dovada: in toata istoria oamenii, poporul , a fost tinut in stare de sclavie. De la un moment , chipurile, a aparut libertatea. Cum a aparut libertatea asta?Stapanii de sclavi au renuntat sa mai fie stapani? sau cum? Raspunsul este ca nu au renuntat deloc dar au venit cu vrajala asta cu democratia. Si oamenii au crezut ca au libertatea dar nu aveau. Au crezut si inca mai cred ca ei voteaza ... ca prin votul lor se schimba ceva ... este doar o iluzie.
    Alt exemplu: proprietatea. O alta minciuna. Cica proprietatea iti este garantata si nu ti-o ia nimeni. Dar au inventat si modalitatea de iti lua proprietatea. Impozitul. Daca nu platesti impozitul pe care il stabilesc ei, iti iau proprietatea. Pai cum ar putea sa o ia daca este a ta? Iata vrajelile cu care am fost pacaliti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut ceva filmuleț pe telegram că veteranii republicani foarte multi se adunaseră să păzească voturile, se pregătesc de alegeri și să nu se lase furați, sa numere totul.

      Ștergere
    2. Nici in 2016 nu l-au vrut. Cu atitudinea asta mioritica o sa ajungi departe in viata.

      Ștergere
  20. Inca nu ati inteles ca SUA nu e ùn stat, un popor. Este o corporatie militarista menita sa faca bani pentru cei care o conduc. Si cei care o conduc nu sunt presedintii. Nici nu conteaza cine sunt, toti servesc corporatia militarista. Presedintii care s-au razvratit au sfarsit prost. Kennedy Trump sunt doua exemple.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este dintotdeauna astfel, ci a devenit cu timpul. Dar populatia Americii: "se poate intoarce in timp", sau cel putin "poate intoarce timpul" ... ca sa devina ceea ce a vrut initial: un popor stat.

      Ștergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)