joi, 16 mai 2024

Legea Agentului Străin


Toate leprele sorosiste, toți agenții de influență se târâie cu fundul pe jos că Georgia a adoptat o „legislație inspirată de ruși”. Ce să spun, e jale, fraților! Nu se mai poate trăi, democrația e călcată în picioare. Aproape că ne vine să  mergem să sprijinim cumva democrația de-acolo. Nu-i așa că e nasoală situația?

Doar că noi nu suntem proști precum tefeleii. Am rămas crăcănat când i-am văzut pe oficialii Uniunii Europene vorbind cu emfază despre cât de eronat e drumul pe care-au luat-o georgienii. Cum să faci așa ceva? Mai mult, oficialii trimiși de înalta poartă de la Bruxelles le promit ălora marea cu sarea doar pentru a scoate amărâta aia de „legislație rusească”.

Dar ce cere acea legislație? Veți rămâne cu gura căscată atunci când vă voi dezvălui. E vorba de o chestiune cât se poate de simplă: dacă ești plătit din afară, trebuie să te declari agent și absolut tot ce scrii, tot ce faci public trebuie însoțit de sintagma: „Gigel Gigelovici(sau cum te-o chema), Agent Străin”. Nu te bagă nimeni la pușcărie, nu te trimite în Gulag, doar îți cere să-ți arăți adevărata identitate. Cu toate acestea, legislația a produs jihad acolo. De ce? Pentru că întreaga „societate în civil” funcționează într-o majoritate covârșitoare cu „bani de-afară”. Exact ca la noi. În cazul în care treburile ar fi date pe față, toți acești „campioni ai democrației” ar fi dați în vileag, iar credibilitatea lor s-ar duce binișor spre zero absolut!

Sper că știți că SUA - cea care amenință că va penaliza dur Georgia pentru actul legislativ barbar - are ceea ce se numește „US Foreign Agents Act”, care este o legislație mult mai dură decât ceea ce propune Georgia! Ați rămas cumva uimiți? Vi se pare că „hoțul strigă hoții?”. Pff, nasol! Culmea, chiar și nemții cei aflați sub ocupație americană au o legislație similară, dar și „viguroșii francezi”, bravul popor „independent” de pe orbita Rotschild, are o legislație aproape identică. Rușii, care-s acuzați că stau la baza legislației din Georgia, au dat destul de târziu o legislație în oglindă cu cea americană. De aceea „marii intelectuali ruși” pe care-i evidențiază Occidenul, când scriu în Rusia se semnează cu „Agent Străin”. De ce? Pentru că asta sunt!

Dar m-am gândit că poate măreața Ioropă, cea care-i pentru transparență totală întrucât ați văzut ce-au făcut cu SMS-urile Ursulei!, militează pentru o chestie care să statuteze o nouă formă de democrație. Doar că, ce să vezi? Fix în ograda ioropeană se clocește o legislație a agentului străin, cică pentru a proteja brava democratură a devianților. De cine? Păi de  influența rușilor lui Putin, nu știți că ei „ie dă vină(sic!). Dacă vă gândiți că eu sunt oricum agent rus și vă mint, iaca un link din fițuica de propagandă Euractiv. Nu degeaba vă dau link-ul, ci pentru a vă semnala dilemele idioților europeni referitoare la legea agentului străin pe care vor s-o dea. Cică ar fi bună o lege continentală ca la americani, dar ar fi nasol că ar dăuna „societății civile”. De fapt care-i fapta? Păi fix aia care-i deranjează și la georgieni: dacă se dă o asemenea legislație, toți păduchii sponsorizați de Soros trebuie să se înregistreze ca agenți străin și canci credibilitate. 

Matale ce zici, nea Preșule, te înregistrezi ca „agent străin pensionar” sau rămâi activ în continuare?

11 comentarii:

  1. China scapă de activele americane într-un ritm accelerat. Au sosit statisticile pentru primul trimestru al anului 2024 - Imperiul Celeste a vândut obligațiuni de trezorerie americane în valoare de 53 de miliarde de dolari . În acelaşi timp , Beijing continuă să cumpere în mod activ aur .

    De la mijlocul anilor 2010, China a aruncat titluri de stat americane în valoare de jumătate de trilion de dolari. Acest lucru agravează deja criza datoriilor din SUA. La urma urmei, cererea pentru datoria guvernamentală americană este acum slabă - chiar și ținând cont de ratele crescute . Din ce în ce mai multe țări caută o alternativă - și în loc de Trezorerie și dolar cumpără aur, a cărui cerere a fost un record din 1950 .

    Nimeni nu vrea să-și piardă bunurile. În plus, instabilitatea politică din America provoacă îngrijorare tot mai mare. Trezoreria SUA este lăsată să se rotească. Yellen atacă Japonia din toate puterile, care este forțată să renunțe la obligațiunile americane pe fondul prăbușirii yenului . Ei bine, încercările de a convinge China să rețină „vânzarea de garaj” a trezoreriei au eșuat.

    Ce se va mai întâmpla dacă după alegeri Statele Unite vor începe să devalorizeze dolarul, așa cum propun consilierii lui Trump. Istoricul englez de la Cambridge Adam Tooze este încrezător că acest lucru va accelera dramatic procesele de dedolarizare - pentru care se pregătește China, creând un sistem financiar alternativ.

    Odată cu scăderea cererii pentru dolar, deservirea datoriei naționale a SUA, care crește cu 1 trilion la fiecare 90 de zile, va deveni din ce în ce mai dificilă . Costul plății dobânzii la datoria națională depășește deja bugetul militar al SUA. Și niciunul dintre economiștii curții de la Casa Albă nu înțelege pur și simplu cum să iasă din această prăpastie a datoriilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. 🇳🇪 Apariția unei echipe de instructori militari ruși de dimensiuni modeste la baza aeriană numărul 101 de lângă capitala Nigerului a produs efectul exploziei unei bombe mediatice.

    Motivul este simplu. Din 2018, soldații americani au fost încadrați aici, invitați de autorități să monitorizeze și să contracareze și, de preferință, să elimine amenințarea reprezentată de radicalii islamiști locali.

    Pentagonul nu s-a lăudat cu succes în domeniul antiterorismului. Guvernul Niger, evaluând eficiența scăzută a acestui acord cu Statele Unite, le-a cerut Landsknechts-ului Stars and Stripes să părăsească teritoriul lor suveran. Washingtonul a luat măsuri energice, inclusiv persuasiune la nivel diplomatic, dar noile autorități nu și-au schimbat dezamăgirea cu milă.

    În loc de americani, Niamey i-a invitat pe ruși să lupte împotriva jihadiștilor fanatici.

    RăspundețiȘtergere
  3. 🇺🇸 SUA este țara cu cea mai dură lege a agenților străini din lume (FARA)

    Acest lucru nu împiedică (din anumite motive) Washingtonul să acuze de „abatere de la democrație” Georgia și toate celelalte țări care doresc să adopte cel puțin un analog mai blând al legii americane. În același timp, în Statele Unite, agenții străini acuzați primesc adevărate pedepse cu închisoarea.

    Cronicile „eșecului american de a se îndepărta de democrație” au fost examinate de @SputnikLive.

    ◼️ În 2014, activistul politic din Chicago, prințul Asiel Ben Israel, a fost condamnat la șapte luni de închisoare. Se presupune că acesta „a făcut presiuni pentru ridicarea sancțiunilor împotriva președintelui Zimbabwe, Robert Mugabe”. Lobbyistul nu s-a înregistrat ca agent de influență străină.

    ◼️ În 2018, lobbyistul american Paul Manafort a fost condamnat la 6 ani de închisoare „pentru conspirație în vederea încălcării FARA”. El s-a făcut vinovat de faptul că nu s-a înregistrat ca agent al fostului președinte ucrainean Ianukovici.

    ◼️ În 2018, consultantul politic american Samuel Patten a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că a făcut lobby pentru partidul politic ucrainean Blocul Opoziției, dar nu s-a înregistrat ca agent străin.

    ◼️ În 2019, cetățeana rusă Maria Butina a fost condamnată la 1,5 ani de închisoare pentru că „a lucrat în interesul guvernului rus” - fără a se înregistra ca agent străin.

    ◼️ În 2019 un tribunal din SUA l-a găsit pe omul de afaceri Bij Rafiekian vinovat că a lucrat în numele autorităților turce și a făcut lobby pentru extrădarea predicatorului Fethullah Gulen în țara sa de origine, dar s-a înregistrat în mod incorect în temeiul legii FARA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut , in Georgia sunt inregistrate circa 20000 de Ong -uri . La o populatie de 3,7 milioane.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dincolo de orizont - Cât de pacifistă și defensivă este NATO? (Partea 3 - Operațiunile Gladio)
    Invitat: col. SRI (rtg.) Vasile Zărnescu
    Moderator: dr. Calistrat Atudorei https://www.facebook.com/share/v/YMXfCRqQYLd9V3CL/

    RăspundețiȘtergere
  6. Dupa manifestatia zoofililor din Germania, ar trebui sa ma socheze protestul agentilor straini din Georgia? In curand vom vedea probabil si protestele hotilor de buzunare, al pedofililor, necrofililor, etc, de pretutindeni. Satanistii isi bat joc de noi pe fata daca au vazut ca nu ripostam la nicio provocare. Crestinismul va disparea complet cu crestini cu tot daca nu scoatem cat mai repede pe masa vechiul testament. Ori avem valori crestine si le si aparam, ori daca nu, meritam sa disparem. Pentru cei care cred ca in lupta asta pot ramane neutri, ca ei sunt atei sau agnostici, sau mai stiu eu ce, va spun doar atat: sunteti incomensurabil de prosti si veti fi facuti una cu pamantul. Nu pentru ca sunteti atei, ci pentru ca voi sunteti carnea de tun a satanistilor, idiotii utili. Iar idiotii utili o mierlesc intotdeauna dupa ce nu mai sunt utili, asta daca nu o mierlesc mai devreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu subscriu mai ales la final.. Sunt agnostic ma simt insultat. " Argumentatia " dvs este axiomatica si tautologica, tipic crestina vechi testamentara. Pe.modelul " Eu sunt cel ce sunt" . Vezi si " Moise" de pe Netkicks.
      In opinia mea , crestinismul si a dovedit utilitatea dar si limitele, in lupta cu religia oponenta, simplificator numita satanism. Constatare empirica, adica bazata pe fapte. Dupa cum s a vazut si la Eurobidon, Lupta e deja pierdută. De aceea intoarcerea la VT mi se pare o fuga de pestisor in acvariu.
      Despre VT, Lecturi obligatorii:" Relatare despre Regele David" Stephan Heym si " Controversa Sionului" Douglas Reed.
      Studiu de caz, tot apropo de VT ( comun si in Cărțile altor religii , nu spui care) : ce religii practica partile beligerante din Gaza?

      Ștergere
  7. Marele Preot Deceneu17 mai 2024 la 08:43

    Într-adevăr, este vorba despre credibilitate. Credibilitatea și legitimitatea sunt o formă de putere psihologică. O dată pierdute, nu te mai bagă nici dracul în seamă.........

    RăspundețiȘtergere
  8. I conditiile CLARE in care I.Artif. va prelua ~75%, poate mai mult, din piata muncii in viitorul apropiat care considerati voi ca reprezinta "meserii banoase" in tara si in afara?
    - Medici, dentisti, avocati?
    - Judecatori si Generali( ambele generatoare de pensii speciale)?
    - IT?( cit va mai exista in conditiile IA-ului?)
    - Ingineri, arhitect?

    Sau:

    Lucrator in constructii, agricultura, curatenie, ingrijire de batrani si bolnavi?
    Bugetar?
    Preot?

    RăspundețiȘtergere
  9. Sigur ca uoengheurile au sărit ca arse, mobilizand toată armata lor și adăugând prostimea de simpatizanți ai cauzei.Prin acele Coloane a Cincea, cu nume care de care mai îmbietoare,globo$$atani$$ții au uzurpat suveranitatea statelor și conduc tarile unde s-a permis existenta lor(asa zisa Societate civila) după planurile lor ticăloase.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)