marți, 25 iunie 2024

Citește, înțelege, acționează și dă mai departe!

Nu de puține ori aud spunându-se că „sistemul nu ne dă nicio șansă”, că de fiecare dată avem de ales dintre două rele, iar cel mai mic rău posibil de dovedește în final a fi de-a dreptul catastrofal. Cunosc toate șabloanele și, în mare, ele spun un oarecare adevăr. Iată, urmează niște prezidențiale la care ni se propun doar tembeli: Ciucă, Ciolacu, Geoană, Lasconi, Nicușor Dan  s.a.m.d. Ce să faci cu ăștia? Oricare dintre ei dacă s-ar cățăra pe fotoliul de președinte ar face un adevărat dezastru. Cei mai mulți au demonstrat-o deja și, cu toate acestea, s-au mai găsit naivi care să-i voteze. Dar noi ce facem? Stăm precum mielul la tăiere???

Dacă v-aș spune că avem un candidat onest, care chiar a demonstrat că poate înfrunta sistemul, ce-ați zice? Dacă v-aș spune că acel om, la un moment dat, a rămas să lupte chiar SINGUR împotriva sistemului, sistem pe care l-a biruit, ce-ați spune? Dar dacă aș adăuga că e un profesionist desăvârșit în domeniul său, că e un om modest și de un teribil bun simț? Că e empatic și că are inclusiv acea doză de nebunie asumându-și renunțarea la o viață personală împlinită pentru a intra în mocirlă, hotărât să lupte cu hidra? Este adevărat că vă pregătiți să-mi spuneți în față că bat câmpii? Ei bine, nu-i așa! Acest om chiar există, dar voi, marea majoritate, preferați să-l ignorați, pierzându-vă vremea în discuții sterile despre X, Y sau Z, oameni ai sistemului cu o suficientă expunere mediatică pentru a-i prinde în mreje pe fraieri. 

Arată-ni-l! - veți spune. Iată-l: Răzvan Constantinescu! Doctorul Răzvan Constantinescu. Pentru faptul că s-a opus măsurilor tembele din pandemie era să-și piardă postul de la UMF Iași, unde tefeleii din conducere s-au pus să-l paradească, asemeni „Portocalelor” sistemului. Izolat de colegi, prezentat în termeni grotești de propagandă, medicul Răzvan Constantinescu s-a trezit brusc singur în fața tuturor. Nu-mi spuneți că l-ați susținut deoarece a arunca un like pe Facebook e zero! Omul ăsta s-a confruntat - asemeni altor medici onești - cu lichidarea sa profesională! Imbecilii de la butoane ar fi fost capabili inclusiv să-i retragă dreptul de practică. Îmi amintesc amuzat cum  Gâdea îl chemase într-o emisiune pentru a-l lichida prin tehnicile sale de predicator frenetic. Doar că, în aceeași emisiune, a participat și „minunata” Adriana Pistol(actualul vicepreședinte al OMS Europa, șefă, atunci, a INSP) pe banca acuzării. Aceasta a spus aberații atât de mari, încât participanții au izbucnit în râs, întreaga tentativă de terfelire a medicului Răzvan Constantinescu deraind în penibil. 

Nu trebuie însă să uităm că, atunci când cu o seninătate fantastică a izbunit în râs, medicul Constantinescu era cercetat disciplinar pentru "instigarea pacienţilor la refuzul respectării normelor legate de pandemia de COVID-19". În mod sigur, dacă așa-zisa cercetare n-ar fi fost contestată în instanță, acum Răzvan Constantinescu ar fi fost șomer. Întrucât ăsta e sistemul: te belește dacă n-ai tărie de caracter. 

O să vă mai amintesc încă un element. Zilele trecute vorbeam despre faptul că întreg CSAT-ul se face vinovat de înaltă trădare pentru donarea echipamentului Patriot Ucrainei. Ieri am aflat că primul(și singurul!) om din această țară care a făcut plângere penală împotriva ticăloșilor a fost ... Răzvan Constantinescu. 

N-o să mai insist cu prezentarea faptelor. Cei care-l cunoașteți știți bine ce-a făcut, știți că omul e precum o carte deschisă, fără secrete, fără angajamente ascunse. Însă, din această cauză, este și extrem de singur. Iar aici e marea problemă. 

Pe Răzvan Constantinescu nu vi-l va pune sistemul pe tavă. Niciodată nu-l veți vedea „la impuse” pentru că nu servește intereselor oficiale. Răzvan Constantinescu face parte dintre cei pe care sistemul îi umbrește, pentru a-și scoate la lumină nulitățile. De aceea o spun pe șleau: avem omul, dar depinde numai de noi dacă vrem să-l avem!

Întotdeauna am spus că nu poate exista o revoluție decât de jos în sus! Toate așa-zisele revoluții de până acum au fost generate de la vârf. Nu-mi pierd timpul s-o demonstrez, ați văzut-o pe propria voastră piele. Dacă vreți revoluție, faceți revoluție! Altfel nu se poate!

Ce presupune? Nimic spectaculos. Doar implicare. Știți că pentru a se înscrie în cursă, Răzvan Constantinescu are nevoie de un număr de semnături. Dacă doar cei care mă citesc semnează pentru candidatura sa, se strânge lejer numărul de semnături. Dacă însă fiecare dintre cei care mă citește alege să se implice și să găsească, în afară de semnătura sa, încă 10-15 alte semnături, făcându-l cunoscut pe Răzvan Constantinescu apropiaților, atunci sistemul va fi umilit de numărul de semnături și de rezultatul acțiunii. Doar că nu trebuie să ne oprim aici. Implicarea presupune inclusiv participarea ca observatori la alegeri. În cazul fericit în care ar reuși să se înscrie, ar trebui asigurată și securitatea urnelor astfel încât caracatițele partidelor sistemului să nu fure voturile după algoritmul patentat de atâta amar de vreme. Ați văzut doar recent ce „capacitate de invalidare” au oamenii partidelor din secțiile de votare. De aceea, inclusiv acest aspect trebuie gândit.

Vi se pare mult? Da, e un efort pe care ar trebui să-l facă fiecare. E puțin deranjant să-ți pierzi câteva zile din viață în numele altuia. Dar oare e în numele altuia? Ar trebui ca fiecare să se gândească la câte zile ne-au pierdut idioții scoși la lumină din jobenul sistemului și al ambasadelor. Zece ani ne-au făcut praf doar băsescu și Plăvanul. Câți ani mai aveți de pierdut??? Gândiți-vă bine la adevăratul aspect al problemei! Ce alegeți: o implicare de câteva zile sau un coșmar care se tot repetă din 5 în 5 ani?

A avea un președinte „al nostru”, ridicat natural și real, de jos în sus, cred că este singura soluție a problemelor pe care le avem. Sunt ferm convins că Răzvan Constantinescu NU VA BĂGA ROMÂNIA ÎN RĂZBOI, sunt ferm convins că în cazul apariției unei noi pandemii inventate, Răzvan Constantinescu NU NE VA BĂGA IAR LA PUȘCĂRIE, sunt ferm convins că Răzvan Constantinescu SE VA LUPTA CU SISTEMUL ȘI NU VA FI ÎNVINS DE ACESTA. Sunt ferm convins că RĂZVAN CONSTANTINESCU ESTE OMUL

Dacă vi se pare că articolul de față este unul menit a-i face publicitate lui Răzvan Constantinescu, nu vi se pare! Fix acesta este scopul, perfect asumat. Vă spun cât se poate de ferm că am stat mult în cumpănă dacă să public sau nu susținerea de față. De ce? Pentru că îl simpatizez prea mult pe omul Răzvan Constantinescu și știu că, dacă printr-o întâmplare fericită va fi ales președinte, își va face praf viața personală, iar asta doar pentru a ne fi nouă mai bine! Nu, nu-s cuvinte mari, e fix ceea ce simt și cred. Răzvan Constantinescu nu va câștiga mai mulți bani ca președinte, nu va abuza precum Plăvanul de fondurile publice și sunt ferm convins că nu va lua șpăgi pentru a ne vinde. E fix ceea ce cred! Iar aici îi este principala vulnerabilitate, deoarece sistemul nu-și poate imagina un asemenea om înșfăcând hățurile țării.

Știu că cifrele privind implicarea celor care citesc rândurile de față nu vor fi cele înaintate de mine. Marea majoritate a oamenilor aleg să stea pe margine, să le vină totul de la ceilalți. Dar ar trebui ca fiecare să fie conștient că fără implicare nu merge. De aceea repet: REVOLUȚIA REALĂ E CEA ÎNCEPUTĂ DE JOS. Suntem furnici, dar furnicile care se unesc au capacitatea de a distruge orice și de a-și impune punctul de vedere! Acum, cu toate că e foarte târziu, putem fi martorii unui eveniment epocal: o revoluție reală, „pe bune”, pornită de jos și țintind vârful. Nu-s vorbe mari, sunt realități! Sistemul e destul de zdruncinat pentru mai riposta atât de energic pe cât o făcea înainte și, mai mult, știe că e nevoie de o schimbare, astfel încât s-ar putea să închidă ochii pentru a mai salva ceea ce crede că se mai poate salva. Oricum, mare parte a sistemului intern începe să reacționeze la tentativele Imperiului Muribund de a ne transforma în cal de bătaie. S-au plictisit inclusiv ei de țărănoii americani cu greieri în călcâie care vin și urlă de parcă aici ar fi moșia yankeilor. Credeți-mă e un moment unic, unul dintre acele momente care nu se va repeta la nivelul vieții noastre. De aceea vă spun, dacă vreți să trăiți o nouă „vacanță a puterii” faceți ceea ce e de făcut și poate, de data aceasta, ne vom croi drumul nostru, aruncând pentru totdeauna lanțurile pe care, de-a lungul istoriei, ni le-am tot pus în jurul grumazului! 

În final vă voi ruga mult să cugetați la cele scrise și să acționați! Lipsa de acțiune înseamnă moarte. Fiți oameni în viață, nu morți! Și, după ce ați înțeles și ați decis să acționați, dați mai departe mesajul, faceți-l cunoscut pe medicul, candidatul și, mai ales pe OMUL Răzvan Constantinescu. Încetați să mai mergeți după fentă! Fiți voi cei care schimbați definitiv sistemul! ACUM E MOMENTUL!

Citește, înțelege, acționează și dă mai departe!

63 de comentarii:

  1. Razvan Constantinescu nu a depus singur plangerea penala impotriva CSAT, ci cu Mihai Lasca (Partidul PPR), care il sustine la alegerile prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://sosro.ro/partidul-s-o-s-romania-denunta-inalta-tradare-a-intereselor-nationale-de-catre-csat/

      Ștergere
    2. Totul in artico, succesiunea, coerenta,logical sunt o analiza lucida, totul este adevarat!

      Va rog sa publicati unde se pot semna adeziunile pentru Dr Razvan Constantinescu.

      Multumesc!

      Ștergere
    3. ...dar nu face plângere penală!..

      Ștergere
  2. Mai țineți minte ca acum vreo 2 ani v-am propus - pt Dvs - un scenariu asemănător pt candidatura de primarie de sector, bazandu-ma ca atunci aveați cam 12 k urmăritori si pt o primărie de sector iti trebuie grosso-moddo cateva zeci de mii de voturi ,exact la asa ceva ma gândisem la polarizarea grupului si la relativa " neatenție "a Sistemului,din cate imi amintesc nici nu mi-ati raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu ma intereseaza nicio propunere politică, de aceea nu am raspuns.

      Ștergere
    2. Dvs erați " ca idee" fiindca va stia lumea, puteati sa inchegati ceva in jurul grupului de telegram de atunci care era de 11000 , acum e mai mare,aveti un grup de urmaritori cu. un IQ peste medie,oarecum mai informati ,e un capital uman nu tocmai de neglijat,in fine pana la urma e alegerea Dvs suverană sa nu transformați acest grup intr-un " For civic", multumesc pr atenție!

      Ștergere
    3. Am spus si repet: acest site si grupurile din jurul său nu reprezintă nimic altceva decât un exercițiu de comunicare liberă a ideilor subsemnatului. Atât și nimic mai mult. Nu fac partide, nu candidez, nu inițiez „foruri civice” s.a.m.d. Dacă cineva e în acord cu ideile mele, e liber să preia din ele și să le implementeze.

      Ștergere
    4. https://www.zerohedge.com/geopolitical/kenya-protesters-storm-parliament-police-fire-live-rounds-after-lawmakers-unleash-eco

      Astia au o sansa in Kenia. Pentru ca nu se lasa si nu sunt mamaligi. Romanii voteaza cu guvernatorii coloniei cu entuziasm. E cam gata, nu avem nici o sansa. O sa se trezeasca doar mai tarziu cand o sa le dea rusii cu gliding bombs de 30 de tone in timp ce fac figuratie in transee. Si o sa fie prea tarziu. Dar asa e cand nu ai sange in instalatie.

      Ștergere
    5. E nevoie de rachetele urșilor pentru a trezi din letargie boul romanesc,Cocosul unguresc și oaia sarbeasca....Se vor ridica toate neamurile Estului împotriva ticăloșilor Apusului, doar ce Armata Roșie se va mișcă încoace...Răbdare și veți vedea..

      Ștergere
  3. Mie mi e foarte teama, ca cand ne vom uni, mafiotii masoni ne vor izola - alunga de pe planeta in "desertaciune" - mai rau decat pe Kim Jong Un! 🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa stiu de ce abia anul trecut, intamplator, am vazut poza tatalui lui Geoana in uniforma si cu cizme, langa Pacepa, desi Mircea Geoana este in politica de 25-30 de ani! Milioane de oameni nu au aflat inca.
    a. De ce presa ii ascunde pe puii de securisti?
    b. Vreau sa stiu de ce numai puii de securisti au acces la functii politice (si posturi bugetare de sefi)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu știu cum te citesc atâția, că la mine care cum intră ține să-mi comunice că nu i-a plăcut și nu a citit. Am indicii că nici la dumneata nu citesc foarte mulți, dar în ziua de azi oamenii nu-și citesc nici propriile teze de doctorat, deci la ce să ne așteptăm?

    Omul despre care povestești însă nu există, deoarece (printre altele):

    http://digdeeper.club/articles/corona.xhtml#mullis

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încurci noțiunile. Sunt ucişi opozanții care au putere de decizie, nu micimanii lăsați în peisaj pentru impresia artistică de libertate şi democatură.

      Ștergere
    2. Cum e și Răzvan Constantinescu, după cum bine ai remarcat.

      https://www.activenews.ro/stiri/Cum-ne-distrugem-tara-Incepem-cu-educatia-162738

      "Distrugerea învățământului pornește de la lipsa respectului față de profesori."

      http://matei.info.ro/#video

      "Profesorilor li se cuvine respect, care, după cum știm toți, se măsoară în bani."

      După cum am mai precizat, la mine nu citește nimeni.

      Ștergere
    3. Profesorilor li se cuvine respect, care nu se măsoară în bani. Împlinesc 40 de ani de la absolvirea liceului şi-mi amintesc cu drag de câteva profesoare şi profesori. Chiar dacă păreau severi şi de modă veche ştiau să plaseze o vorbă bună, să inspire, să lase un grad de libertate. Nouă nu ne păsa de bani, de lipsuri, ci de libertate. Eram tineri şi râdeam de cenzură. Acum cenzura nu mai are nici un haz.

      Ștergere
    4. Îl apreciez f mult.
      Păcat că nu este cunoscut.

      Ștergere
    5. Elevilor li se cuvine respect. Profesorii să și-l câștige, că d'aia sunt plătiți. Menționez că am lucrat 14 ani în învățământ.

      Ștergere
    6. Norocul societății ca te ai lăsat de învățământ după 14 ani, Mateiaș.

      Ștergere
  6. Dl.Dr. Nu este singurul care a facut sesizare penala.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Fiți voi cei care schimbați definitiv sistemul! ACUM E MOMENTUL!"❤️

    "Citește, acționează și dă mai departe!"❤️

    ACUM!❤️

    Vă mulțumesc, domnule Dan Diaconu!❤️

    RăspundețiȘtergere
  8. Cuvintul cheie care se repeta de-a lungul articolului ,este IMPLICARE...ori tocmai implicarea lipseste rominilor,care au devenit total neinteresati de viitorul lor.Nu au ambitii ,nu au planuri,nu au nimic.Este suficient un salariu la stat(degeaba)si un sfirsit de saptamina cu gratar cu mici si bere.Asta-i tot.
    Am stat si eu de vorba cu diverse persoane,de diferite virste,cea mai mare parte se gindeau la Guse ca prezidentiabil....va vine sa credeti???Da ! se gindeau la nimeni altul decit la Cozmin Guse.Da,da, cel care a fost ani de zile la virful puterii in Rominia,si ar fi putut face multe pentru tara ,daca l-ar fi interesat vreodata asa ceva.Un oportunist ,carierist si laudaros ,cum rar ii este dat cuiva sa vada.Singura grije a lui ,cit a fost, virful puterii,a fost sa smintineasca tot ce a putut pe linga Adrian Nastase,si cind nu s-a mai putut a sarit in barca lui Basescu ,unde din nou a facut ce stie el mai bine: sa smintineasca.Cind nu s-a mai putut nici cu Basescu ,a sarit in barca lui Geoana,alt inchipuit...si cind nu a mai mers cu politica ,ne-am trezit cu dl.Guse patron de trust de presa (Realitatea)bagindu-l pe gitul rominilor(n-a fost deloc greu) pe Rares Bogdan,acest titan al politicii dimbovitene...pe care rominii l-au votat din nou fara probleme,fara ca macar sa fie intrebat in ce a constat trecutul sau mandat....
    Eu fac parte dintre cei ce-l vad pe medicul Razvan Constantinescu ,omul potrivit pentru functia de presedinte,si o sa votez cu domnia sa,dar imi este teama ,ca nivelul de constiinta al rominilor nu se potriveste deloc cu acest om.Din cauza acestui nivel de constiinta scazut al rominilor,se perpetueaza la putere ,in Rominia ,aceeasi clasa politica, de ani si ani de zile.Cetatenii tarii isi aleg conducatorii dupa chipul si asemanarea lor...acesta-i adevarul.
    Asadar , din punctul meu de vedere,medicul Razvan Constantinescu ,se califica pentru functia de presdinte,dar ma intreb daca rominii au ochi sa-l vada?BINE AR FI !


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă-ne! Nu poți scrie corect nici măcar numele țării în care trăieşti: România!

      Ștergere
    2. Urât mesaj ai scris! Persoana a optat să nu folosească noile indicații de înlocuire a lui ''î'' cu ''â''. Face parte din generația mea, iar eu am 58 de ani. Eu sunt mai deschisă la noutate, prin urmare nu am ramas în vechiul tipar de scriere. Dar răspunsul tău a fost de o ignoranță și impertinență rară...

      Ștergere
    3. Pentru Manuela : din anul 1964, toate cuvintele cu rădăcina derivata din "român", au fost scrise cu î din a. Așa că observația făcută de Gigica, chiar dacă puțin cam dura, mi se pare pertinentă.

      Ștergere
  9. In Romania, Preseditele nu are drepturi constitutionale deosebite. Sistemul se bazeaza pe gaselnita lui Basescu potrivit careia doar presedintele decide cine sa fie ( si, mai ales, cine sa nu fie) desemnat a prelua functia de prim-ministru. (prim-ministru este functia prin care presedintele coduce efectiv si, asa fiind, acelui om de paie i se asigura si majoritate parlamentara.Ati vazut cum) Daca in functia de presedinte ajunge o persoana opusa Sistemului, atunci se va aplica Constitutia.Se vor re( activa ) factorii din Guvern si Parlament si cineva isi va aduce aminte ca politica externa se face prin ministrul de externe, ca politicile privind inarmarea etc. se fac prin comisiile parlamentare si prin legi votate de parlament asa ca, presedintele va fi scurt-circuitat.Asa ca - 0 sperante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect...singura sansa de a reusi este de a-i indeparta pe cei care conduc Romania ( in mod real ) de la putere...in liniste...simplu...( prin modifiicarea legislatiei ...ex. schimbarea organigramei fiecarei institutii ...prin eliminarea celor care au cu adevarat puterea ...( nu catu,ciuca,orban,ciolacu,iohanis si altii...astia nici macar nu inteleg in ce film joaca ...observati doar ce consilieri au s-au au avut...) Dupa ce sunt eliminati din toate structurile ( politica,presa,mas media,tv,on line,IA....TOT ...atunci sa vina un om devotat care sa puna pe picioare o Romanie care sa fie acolo unde merita...Sunt 100 % roman dar imi pare rau sa o spun calitatea poporului roman lasa de dorit...( si asta nu ca este un popor las...dimpotriva...este un popor usor de manipulat...) Am ramas socat sa observ cum s-au vandut la alegerile locale ...In Romania este suficient sa bagi 50-60 de milioane de euro ptr. a castiga orice alegeri ...Ce zici Dane ? Mai esti entuziasmat ?
      Puterea in Romania se poate obtine DOAR cu metodele lor...in rest e doar ,, gargara ,, ... sa fiti iubiti...

      Ștergere
    2. Si cine sa ii indeparteze pe aia de la butoane? Duhul Sfant?
      Armata rusa? Ei singuri de plictiseala?

      Ștergere
  10. „Întrebarea pe care și-o pun mulți este cum se reproduce elita globalistă.

    Dacă ne gândim la Tinerii Lideri Globali din Davos sau la programul MK-Ultra al CIA, există doar un singur pas.
    Cei care doresc să intre în eșaloanele superioare ale administrației, multinaționalelor și industriei divertismentului vor fi selectați încă de la o vârstă foarte fragedă.

    Doar copiii își pot împărți creierul, astfel încât programatorii să poată implanta personalități multiple pentru a-și asculta stăpânii.

    Acum înțelegem cum protectorii copiilor răpesc copiii sub protecția lor pentru a servi drept materie primă pentru programarea copiilor viitoarei elite.

    Dacă justiția nu face nimic, este doar pentru că este infiltrată de copii programați care au devenit adulți psihopați. Pentru a menține politici care se supun stăpânilor, nu este nimic mai bun decât plasarea acestor adulți programați în administrații pentru a deveni ceea ce numim Statul Adânc.”

    - Geopolintel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mk Ultra aplicat si azi in Romania de regizorii caini din servicii. Aleg persoane si le supun la diferite experimente toata viata, au tehnologie, au retete psiho sociale, sclavi obedienti in retele de colaboratori si hopa lucrarica! Daca obiectivul tinta nu stie ce i se petrece nu afla toata viata. Si pe viatalui s-au facut experimente pentru a fi valorificate divers de cei interesati. Kanye West un exemplu, Spears altul, Taylor Swift, actori, oameni de stiinta dotati. In Romania sunt zeci poate sute chiar monitorizati si supusi la diverse experimente, in orb, dar la cat de supusi si creduli sunt romanii slabe sanse sa ceara socoteala vreunul, cu toate abuzurile comise.

      Ștergere
  11. Oricât de cinstit ar fi el, un om de carne ce a ajuns (ipotetic vorbind) în funcția supremă de conducere NU are puteri supranaturale ca să se ferească de atentate la viața lui și a celor dragi lui (accidente, otrăviri, etc.) și ca să-i oblige pe subalternii de la toate nivelurile să îndeplinească toate ordinele pe care li le dă el. În realitate, Omenirea este condusă din domeniul spiritual, nevăzut omului, de către ființele cerești care au ales să devină rele... motiv pentru care niciodată nu va fi pus un om drept și bun în principalele funcții de conducere ale societății.

    RăspundețiȘtergere
  12. De acord cu ce spuneti,dar cum explica Razvan Constantinescu in calitatea sa de om deosebit,asa cum il caracterizati,prezenta in partidul sau a lui Iulian Surugiu,un rudimentar cu fata de escroc care tot apare pe la televiziuni?E si presedinte al filialei Teleorman a PPR.George Simion si-a pierdut credibilitatea tot pe acest motiv,promovarea unor nulitati compromise in partidul sau.Sinteti un om inteligent,va urmaresc zilnic postarile si m-as inscrie cu toata increderea doar in partidul pe care il veti infiinta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu voi înființa niciun partid!

      Ștergere
    2. Răzvan Constantinescu nu a avut nicio legătură cu Partidul Patrioților și nu-l cunoaște pe numitul Surugiu.

      Ștergere
    3. Sunt partide diferite.
      Surugiu - Partidul Patriotilor
      Lasca - Partidul Patriotii Poporului Roman
      Al

      Ștergere
  13. Domnu Dan, nu sepune nimeni cu Sistemul in Romania. Cine se pune este distrus. Tocat.terminat. si daca e nevoie omorat. Si sunt multe cazuri concrete. Nu filme sf sau barfe de forum.
    Am telefonul monitorizat agresiv de 24 de ani. Laptopul de cativa. Mi-au facut provocari si mizerii de nu va imaginati. Romanul de langa tine te tradeaza instant la ordinul securistului. Suntem slabi fricosi dezbinati creduli necunoscatori.
    Au tehnologie sa monitorizeze real time tot. Nu doar ambiental sau voce si date ci si omul oriunde se afla. Si vorbesc de SRI si vorbesc de Politie. Si arme scalare cu energi dirijata sa tortureze haituiasca. Te loveste si cand esti in sala de judecata. Sunt dureri de nu va imaginati. Cu precizie unda electromagnetica trece prin orice structura de beton oriunde si telovesre si in gat si sub ochi si in organe, oriunde. Daca deranjezi esti distrus!. E terorism pe oameni. Asta e Romania! O unitate militara securista a Sistemului!

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, categoric da pt domnul doctor. Omul e curat, si nu si-a pierdut capul, desi presiune a fost pe el. E rara asa o combinatie.

    Citesc zilnic ce scrieti, stimate domn Diaconu. Se simte ca si dvoastra sunteti in "vizor", si va doresc tarie, ce faceti, faceti bine :) cine are ochi, vede ! Multa sanatate :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Marius Marian Cristea25 iunie 2024 la 13:50

    Cita dreptate în acest articol! Omul, Răzvan Constantinescu, predestinat să se lupte cu hidra,a fost și este un adevărat caracter,cu o coloană vertebrală și singe în instalație,un adevărat romîn. În sfârșit,avem un adevărat romîn, între alogeni! Poate că este momentul să ne unim, să lăsăm diferențele de cine o are mai mare,suntem daci, și plecăm capul și cînd ne-o fi mai bine, și las-o că merge și așa, și băgatul capului în nisip. Eu unul, cînd am posibilitatea de a dialoga cu oameni cu discernământ,totdeauna vorbesc despre domnul Răzvan Constantinescu,cel puțin bobul meu de nisip poate că se adaugă grămezii.... Sincer,acesta este OMUL!,nu este perfect,este romîn și vrea să poarte crucea pe dealul Golgotei, să-l ajutăm!

    RăspundețiȘtergere
  16. În toamna anului 2022 datorită omului Răzvan Constantinescu am semnat o adeziune la Partidul Coaliția pentru Națiune ce tocmai fusese înființat de cei 4 mușchetari. Ceilalți 3 mușchetari nu-mi inspirau cine știe ce încredere dar mi-am călcat pe bătături pentru Răzvan Constantinescu. Nici n-a apucat să se usuce cerneala pe adeziune și grupul s-a și destrămat. Am rămas și eu cu buzele umflate și mi-am promis că dacă Răzvan Constantinescu înființează un partid cu siguranță mă voi înscrie în el. Chiar dacă nu a înființat un partid mă gândesc să mă înscriu în partidul în care a considerat că poate activa. Poate de data asta nu vor mai exista disensiuni ireconciliabile la vârful partidului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spui tâmpenii!Partidul exista,cooptarea dl doctor a fost făcută la propunerea dl Chitic & Capsali!Mai ții minte de ce a fost dat afară din CpN,domnule membru?!

      Ștergere
  17. As vrea sa stiu unde se situeaza Cozmin Gusa (nu sunt sustinator!) si de ce nu vorbeste nimeni despre candidatura dumnealui. Nu reusesc sa disting, din noianul de minciuni, care este pozitia corecta a acestui domn.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il urmaresc de multi ani ...cred ca este patriot ( desi este parsiv) ...este in siajul lui Soros ( mimeaza excelent ca este pro rus ...este fals ! ...a fost scolit de Soros...el singur recunoaste ...)...dar...in comparatie cu ,, pampilicii ,, ( orban,catu,ciolacu,ciuca,iohanis ...& comp.) este baiat destept ( putin arogant si autosuficient)...intelege jocul ( mai mult decat Constantinescu ...) poate genera pozitivism...( patriotic), este agil ca un sarpe...( uneori ataca fara discernamant )...Daca ar trebui sa aleg intre Razvan Constanntinescu care are multe calitati si Cosmin Gusa l-as alege pe Cozmin deoarece cred eu ca este mult mai eficient si cred ca ar produce mai multe beneficii poporului roman ! ( desi din punct de vedere moral Razvan este cu mult deasupra )

      Ștergere
    2. Dl. Gușă este naționalist, un personaj inteligent, ușor megaloman, uns cu toate alifiile... nu se vorbește despre candidatura dumnealui așa cum nici despre doctorul Constantinescu nu se vorbește! Simplu: când ai butoanele media, nici nu trebuie să-ți promovezi nulitățile (uneori nici nu-i bine, cu cât apar mai mult cu atât crește posibilitatea ca un Ciucă sau un Ciolacu să „producă” enormități...), este suficient să împiedici mediatizarea candidaților care nu intră în categoria mediocrilor...

      Ștergere
  18. Dacă reușește să strângă semnăturile eu îl votez. Dacă nu reușește, votez Șoșoacă. Iar în turul 2 nu mă duc pentru că destul de probabil nu va atinge niciunul dintre cei doi turul 2.

    RăspundețiȘtergere
  19. K,îndrumați ne pina la capăt,unde semnăm pt candidatura lui,cum putem fi observatori

    RăspundețiȘtergere
  20. bãsescu si plãvanul ne-au fãcut praf douãzeci de ani, nu zece ani.

    RăspundețiȘtergere
  21. Îl susțin și îl voi promova ( deja am început printre prieteni și rude) pe Răzvan Constantinescu. Dar este extraordinar că vă implicați dumneavoastră, domnule Diaconu. Avem numai de câștigat : dacă nu va fi ales, vom ieși din asta curați înaintea conștiinței noastre și în fața lui lui Dumnezeu. Dacă va fi ales, vom avea șansa de a tamadui această țară - și cine ar putea s-o facă mai bine - decât domnul doctor Răzvan Constantinescu, împreună cu echipa lui din care sper să faceți și dumneavoastră parte!

    RăspundețiȘtergere
  22. Domnule Dan eu cu mintea mea de țăran as zice ca dacă domnul doctor ar candida din partea unui partid mai cunoscut de exemplu AUR ar avea șanse mari i s-ar face pu

    RăspundețiȘtergere
  23. Daca ma la oamenii de langa mine, la caracterul lor , nu prea se vad cinstea, corectitudinea, spiritul de intrajutorare, cuvântul. Ce credeți ca vor oamenii astia? Binele tarii sau confortul lor? Avem conducătorii pe care ii meritam. Cu cat vedem doar bunăstarea proprie si nu sutem in stare sa daruim o paine, Paine, nu cea mai ieftina sau aia care ni s-a invechit in dulap, cu atât vom fi mai orbi si vor suferi și alții de pe urma acestei orbiri. Radu Constantinescu - il meritam? Si inca ceva. Ce s-a întâmplat, in istoria noastra cu oamenii care au avut spirit de jertfa? Au fost jertfiți.

    RăspundețiȘtergere
  24. Razvan Constantinescu ar fi putut sa aiba Coalitia pentru Natiune in spate, dar a ales sa o destructureze, tarandu-i afara si pe Capsali si Aurelian. Din 4 corifei care au participat la toate protestele anti-obigativitate, numai Chitic a ramas in Coalitie. De ce a facut doctorul Constantinescu o aswmenea manevra? Eu atunci mi-am pierdut orice incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci presupuneri și arunci cu noroi, gratuit sau la ordin. Mărul discordiei pare să fi fost chiar Aurică Nesupusul. După ruptură, cu Capsali a vrut să înființeze un partid de la zero. N-au reușit. Li s-a pus bețe-n roate cu motivații mai mult decât halucinante. Serghiciilor le-a fost frică. Și așa a ajuns să-l cunoască pe Lasca. Și s-au plăcut și au început să colaboreze.

      Ștergere

  25. Cu Dumnezeu înainte ,fara el nu putem învinge.
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  26. Romania nu il merita pe Razvan Constantinescu. Romania il merita pe Ciolacu si il va avea pe Ciolacu. Nu mai aruncati diamante inaintea porcilor!

    RăspundețiȘtergere
  27. Cu drag as vrea sa cred ca dr. Constantinescu este alternativa. Eu sunt ferm convins ca la finalul acestei etape de redefinire a felului cum democratia (nu) functioneaza singurele solutii viabile se vor baza pe o forma mixta de democratie reprezentativa cu un control asupra clasei politice exercitat prin referendum - componenta participativa - ori de cate ori va fi nevoie . Daca vreti sa aflati cu cine stati de vorba intrebati daca s-ar angaja sa introduca controlul clasei politice in timpul manadatului printr-o componenta participativa si veti afla daca chair este cel potrivit sau nu. Dn.ul dr. are un anumit trecut politic cand ca membru fondator in CPN a fost categoric impotriva introducerii si sustinerii ORICAREI forme de exercitare a controlului asupra politicului prin referendum. Vedeti problema centrala este despre elita - despre drepturile colective - a unora care cred ca au valaore mai mare decat altii in societate si despre cine are voie si cine nu sa.si exprime convingerile politice, cand auziti ca 'doar nu o sa decida masele ce e bine si ce este rau' sa stiti ca indiferent de ceea ce afirma in spate se ascunde tot un viitor elitist....si votand astfel de oamni nu o sa facem decat sa schimbam o elita cu o alta.....poate ceva mai educata dar care odata ajunsa la putere nu va dori sa schimbe sistemul adica sa introduca CONTROLUL - LOR ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule observator, eu sunt "masele" despre care vorbiti. Nu sunt construit fizic si intelectual pentru a decide ce e bine si ce e rau pentru tot poporul. Rolul meu social e sa contribui, cu o anumita parte din timpul si munca mea, la bunastarea aproapelui (angajator, buget primarie, buget national). Care ar fi alternativa? Sa las munca cea de toate zilele si sa casc gura la sedintele Consiliului local? La sedintele de Senat si Camera deputatilor? Si la munca cine se mai duce? Societatea exact asa functioneaza de cand e lumea lume: prin relatii ierarhice. Ideal fiind ca fiecare sa-si faca treaba la care se pricepe cel mai bine, in functie de competentele cu care s-a nascut si de cele obtinute prin educatie, familie, comunitate.
      Deci, realitatea e ca nu masele decid cum se intampla lucrurile. Nu exista democratie, ci plutocratie. Iar asta nu e rau, sau bine, ci natural.

      De la nivel local (oamenii instariti dintr-o comuna, de ex, colaboreaza direct sau mai pe ascuns cu primarul referitor la cheltuirea banului public disponibil), la nivel regional si pana la nivel national, oamenii bogati formeaza elita care decide. Cu precizarea ca intotdeauna, fiecare individ din elita decidenta, are un un sef mai mare decat el, caruia i se supune fara sa maraie prea mult, cu alte cuvine este in acelasi timp si conducator si condus.

      Deci daca dvs cautati vreun sfant, sau erou national, aveti dreptate sa nu il acceptati pe Razvan Constantinescu ca presedinte al dvs. Probabil cel mai potrivit pentru Presedintie ati fi dvs insuti?

      Ștergere
    2. Dle Laurentiu nu toti ne simtim iobagi ca matale (asa cum va descrieti),acum e clar ca nu toti pot fi liberi,aveti dreptate,caci daca sunt liberi se manifesta (asa ca dvs)....deci ce facem!? Uni se simt liberi si nu vor sa intre singuri in cusca deci banuiesc ca altii ,asa ca dvs,isi vor simti statutul amenintat,eu zic sa incepeti sa le dati la cap....basca aveti?

      Ștergere
    3. Eu spuneam ca trebuie sa existe un CONTROL exercitat de electorat in timpul mandatului. Lucrurile sunt foarte simple daca vin directive de la UE care se pretind a avea valoare constituionala de exemplu legile justitiei, codurile penale, mizeriile ideologice gen culture cancel, teorii de gen, green deal etc. in esenta agenda 2030 care presupun toate o interferenta esentiala toxica in viata omaneilor ar trebui facut referednum sa vedem daca lumea este chiar de acord cu asa ceva. daca sunt trecute legi pe care nu el doreste nimeni la fel validate prin referendum minainte de a fi promulgate. Sa stea 100 de zile pt a se vedea daca lumea doresc asat sau nu!! Sau concret acum cu sistemul Patriot sau cu privatizarile frauduloase sau cu lipsda oricarei repsonsabilitati din patrtea guvernantilor. Dvs daca lucrati la o firma nu sunteti cuantificat odata pe an sau al 6 luni cum ati performat si daca nu ati performat nu sunteti penalizat sau ev. dat afara? Pe astia cine-i verifica, cine-i penalizeaz sau da afara??? fara asta restul e gargarar e o nebunie sa votgezi mereu la fel si sa astepti sa obtii altceva. Cum sa mai alegi pe cineva bazat doar pe bla bla-ul din campanie cand e legal sa minti si sa spui orice ca mai apoi sa faci o politica impotriva interesului national? Ce propune dn-ul dr. Constantinescu ca va face ca mafia care a pus mana pe Ro sa numai poata opera? Ce program are? Una este sa fii dizident pe persoana fizica si alta este sa vrei sa ajungi presedinte. ...despre ce vorbim. dar inteelg ca Dvs. sunteti unul din acei 3-4milioane care profita de actualul sistem si care face parte din elita si care evident nu are nici un interes sa schimbe ceva. daca este adevarat am o veste proasta pt Dvs. si cei care se cred protejati vor fi la fel de expusi la fel ca si toti ceilalti ...sistemul vechi chiar e terminat intrebarea este doar ce vom pune in loc....... o dictatura cum nu a mai existat sau un sistem cu totul nou in care vocea maselor - da a maselor alea proaste va conta cu adevarat!!

      Ștergere
    4. Daca hazardul chiar exista cu adevarat, atunci el nu va putea fi niciodata evitat .... nici macar de catre cei "obisnuiti": de/in a controla controlul! 🤣🤣🤣

      Ștergere
    5. @observatorule
      De câte ori ai cerut finanțare pentru un proiect al tău? De câte ori ai obținut-o ( in Corporate sau Public Admin)?!Asta ca sa poți fi evaluat după performanta...
      Singura tactica- posibil câștigătoare ,nu și probabil- a unui candidat politic în sistemul actual este cea a lui Țepeș,a lui Mihai Bravu, Vladimirescul și a lui Ceausescu: supus pana apuci puterea, răsculat când ai obtinut-o.Oricum, acolo, în vârf, ai îmbrăcat camasa morții, ca și ei și ca și Corneliu și IonA...

      Ștergere
  28. Este perfect adevarat, adica fara pic de eroare, faptul ca orice sistem:

    1) daca nu elimina din start,
    2) atunci dilueaza pana la absorbtia totala.

    Asa ca, liber esti doar atunci cand nu exista vreun sistem.

    RăspundețiȘtergere
  29. de acord,
    Care este poziția lui R C față de războiul din Ucraina ?!?
    Care este poziția lui față de votul CSAT recent ?
    cred ca ma ales fața de aceste subiecte se vor bate cărțile

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu are notorietate. Si aceasta postare nu i-o va crea. Daca candideaza George Simion pare o varianta mai realista. Chiar daca este foarte probabil ca si Simion sa aibe ceva cadavre in dulap.

    RăspundețiȘtergere

Atenție! Comentariile sunt supuse moderării și vor fi vizibile după o perioadă cuprinsă între 1 și 4 ore. Sunt permise doar comentariile care au legătură cu subiectul.
Pentru discuţii mai flexibile folosiţi canalul de Telegram Dan Diaconu(t.me/DanDiaconu)